Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 219
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,435
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

aracın distiributör milinde boşluk var buda platinin açılıp kapanma sırasında sıkıntı yapıyor. Distirbütörü söküp tanıdık bir iki ustayla görüseyim. eğer halledemezsem sizden yardım isterim. İlginize tesekkürler

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

vosdost' Alıntı:
özgür aracımdaki sorunu bulduğumuzu tahmin ediyorum. Ama tornacı işi var ve bununla ugrasacak bir tornacı bulmam lazım. Sarhosluk konusundada ister içsin ister içmesin ister namaz kılsın ister kılmasın , hem insanlık olarak hemde ustalık olarak üstün bir insandır. Sarhos usta demessen sevinirim.

ahmet abi yanlış anladın beni,
ben ustamızı yargılamak amaçlı o lafı söylemedim, ki bunu yapmak bana düşmez...
espri amaçlıydı sözüm, sonuçta ustayı sevmesem arabamı götürmem,kendisinden memnun kaldığımı sana söylemiştim, insanlık ve ustalık olarak hiçbir sözüm yok, kimseyi de içki din vs sebeplerle yargılamam zaten...
beni böyle anladığına üzüldüm
özgür

vosdost' Alıntı:
aracın distiributör milinde boşluk var buda platinin açılıp kapanma sırasında sıkıntı yapıyor. Distirbütörü söküp tanıdık bir iki ustayla görüseyim. eğer halledemezsem sizden yardım isterim. İlginize tesekkürler
ahmet distributorum milini yapacak tornacı tanıyorum
6 sanayıde tornacı Şenol vakıt bulabilirsen getir yapdıralım

teşekkürler
bu gece distirbütörü söküp yarın sabahtan sarıkuş makina arif amcaya gidecem. elinde toplu bir iş vardı bitirdiyse benimle ilgilenecektir. Fakat elindeki iş bitirmediyse 6 sanayi uzakta kalsa gelmeye çalışırım. Size ulaşacağım tel numarasını özelden atarsanız sevinirim. Tekrar teşekkürler

Yarın görüşmek üzere

Bu arada ustanın fiyatları nasıl? Aynı işi 5 kuruşa yapan ustada var 10 kuruşa yapanda var. Bu ustamız hangisine yakın 5 < işçilik < 10 :smiley:

Tabanway Off-Road Katılımcı Listesi ;

01-) TezzMertek (Murat ÖZ)
02-) Ozzz (Osman)
03-) matiate (Ömer Adil Kutlu)
04-) ozhtc35 (Hatice ÖZ)
05-) yelola ( Yelda)
06-) Biophilia ( Nuran)
07-) EsR@
0:cool: Buğrahan
09-) Legolas(murat)
10-)

Off-Road Katılımcı Listesi Araçlı ;

01-) ozcour (Özgür)
02-) vosdost (Ahmet)
03-) Nejat
04-) erco
05-) serdar

Bugunkü tahmine göre pazar gününe yağış yok ama 10 derece gibi bir sıcaklık var

Farklı bir Kahinden gelen rapor.;D

hava.jpg

Bu İzmir'li grubunun yiyenbilir olayına hastayım... süpersiniz.. şimdiden iyi eğlenceler...

Eğer mümkünse, tabanway'cılarda bir el telsizi olsun. arazide neyin ne olacağı belli olmaz. Hikayenizi ve fotolarınızı bekliyoruz...

PS: Hayatımın 16 değerli yılını İzmir'de (sırasıyla: Hatay, Halil Rıfat Paşa, Betonyol, Hatay ve son olarak Bornova) geçirmiş bir insan olarak Gezenbilir İzmir Grubu'na kabulümü rica ederim... :smiley:

El telsizi mi.?
;D

O civarda kaybolmak için Metin Şentürk olmamız gerek.
Ama siz İzmir'e gelirseniz bir gün,Telsiz ve GPS ile bile kaybolmanıza seve seve yardımcı olurum.
Maksat İzmir hasretinizi gidermek değil mi.?
;)

el telsizini, buluşma noktasının araçlılar tarafından bulunamayacak olması ya da arıza oluşması gibi durumlarda haberleşmek amacı ile konuşulabilmesi için önermiştim...

İzmir hasretimi, umarım, mart'ın ikinci haftası gidereceğim... uygun olursam önceden haber eder, bir gezi ayarlamanızı isterim... ama bu yaş, bu göbek, ve kırık bir sol ayakla; ne yazık ki üniversite yıllarındaki gibi cross ya da (ipli / ipsiz) tırmanış yapamam... artık siz yürürsünüz, ben malzemeyle buluşma noktasında sizi beklerim... ama sucuğu / makarnayı, ki hele kırmızı şarabı bitirmiş olabilirim... acele etmenizde fayda var :smiley:

Nevaleyi size bırakacağımızı kim söyledi Engin Bey ,
;D

Hem kendiniz yazmışsınız," bu yaş, bu göbek, ve kırık bir sol ayakla; ne yazık ki üniversite yıllarındaki gibi cross ya da (ipli / ipsiz) tırmanış yapamam " bu nedenle size extra bir yük daha doğrusu nevale taşıtmak ve bekçiğilini yaptırmak vicdansızlık olur.
;)

Murat mümkünse kaybolmak için tekrar Yamanlar taraflarını seç, heyecanlı oluyor. O tarafta en azından arabanın birinin önüne atlanıp biz nerdeyiz diyte sorulabiliyor :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri