Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 219
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

arkadaşlar ben gelemiyorum sizlere iyi eğlenceler...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Ben 8:20-8:30 gibi balçova otobuslerinin son durağı olan yerde bekliyor olucam Gelirken taze ekmekte alayım bari :smiley:

eğer Furkan abi gelirse, biz Üçkuyular meydandaki benzinlikçide buluşacağız, yolu oradan geçen diğer arkadaşlar da oraya gelip bir buluşma saati oluşturabiliriz

tamam abi üçkuyular meydandan senin beklediğin son durağa gideriz diye düşünmüştüm. ya Murat abi yok mu :smiley: , o nerede ne zaman buluşulacağını çok iyi ayarlıyor :D

biz 9:00'da termal'in önünde olacağız

Arkadaşlar Murat ile yürüyüşe gelecek arkadaş olursa diye Alsancak camii önünde buluşup oradan balçova termal otele geleceğiz :smiley:
Saat dokuzda yürüyüşe başlayacağız bir aksilik çıkmazsa :smiley:
Ana buluşma noktası termal otel önü oluyor haliyle.Bilgi :smiley:

Bir aksilik çıkmazsa yarın aranızda olacağım. Muhtemelen cami durağına gelirim saat 8'den önce.

--------------------------------------------------------------------------------
Tabanway Off-Road Katılımcı Listesi ;

01-) TezzMertek (Murat ÖZ)
02-) Ozzz (Osman)
03-) matiate (Ömer Adil Kutlu)
04-) ozhtc35 (Hatice ÖZ)
05-) yelola ( Yelda)
06-) Biophilia ( Nuran)
07-) EsR@
0:cool: Buğrahan
09-) Legolas(murat)
10-)

Off-Road Katılımcı Listesi Araçlı ;

01-) ozcour (Özgür)
02-) Nejat
03-) erco
04-) serdar
05-) furkan
06-) VoDaFoNeCeLL
07-)
listede degişiklik yokdur inşallah

Sabah erkenden bu mesajı gören olursa, numaram : 0555 288 9887
Gerçi Özgür'le buluşacağız ama, olaki buluşamazsak bana lütfen ulaşın.

Arkadaşlar, etkinliğinizin fotoğraflarını ve anlatımını paylaşacağınız linktir, buyrun

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25572.msg211190#msg211190

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR