Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 219
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,398
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Ben gelebilseydim zaten batmak için gelebilcektim :smiley:
Aracı hala bitiremedim. Fakat gelmeye çalışacağım. :smiley: Kentkartım var ama kent kart balçavoya kadar iş görüyor yukar başka bir otobüs hattı varmı ? :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Yürümem diyorsan Off-road yapan arkadaşlardan rica edersen sanırım yardımcı pilot olarak alırlar senide :smiley:

:smiley: Durumu ayarlarsam gelmeye çalışacağım

bekliyoruz arkadaşlar.hava açmaya başladı.pazar günüde böyle olursa iyi olacak:smiley:

pazar günü yağmur yağmaması için dua ediyorum, tek sileceğim var o da eğreti :smiley:

Sevgili Ahmet'i almak için gönüllü oldum bile çoktan ! Başka arkadaşlar da gelebilir. Şaka bir yana, ben hariç, 4 ve hatta 5 kişi daha rahatlıkla gelebilir. Yukarıya çıkarılacak malzemeleri de kabine yerleştirebiliriz.

Bizim yerimizede çamurlanın.İzmir'imizi slamlayın.
sevgiler

cakamızı satacağız , selamımızı çakacağız umarım :D

emin olun bir sürü fotoğraf çekip sizlerle paylaşacağım. diğer arkadaşlarımın da boş duracağını sanmıyorum :smiley:

Bu sabah geçerken baktım çıkacağımız dağın o taraflara karşıyaka tarafindaki dağlardaki gibi karda yok .Bugun havada açık zaten sıcaklık biraz daha yukselirse süper olacak.

Yarın için hava durumu sabahtan biraz serin olucak sonrasında sıcaklik artıyor ama yukarı çıkacağımız için serin olacaktır :smiley:

hafiften donacağız galiba :smiley:

bence de epey soğuk olacak. mümkün olan en kalın ve sıcak giysilerimizi giyelim. bu sabah kemiklerime kadar dondum !

arkadaşlar sakın çok kalın giysiler giyinmeyin.bunun yerine kat kat giyinmenizi tavsiye ederim.terledikce cıkarırsınız.katmanlar hem ısıyı içeride tutarak üşümenizi engeller.

ya biz işin gırgırındayız :smiley:
o kadar soguk degil hava...

bakalım bu kadar muhabbetin üstüne kaç kişi olacağız :p

Yarın sabah görücez ben Balçova termalin ordaki son duraklarda sizi bekliyor olucam :smiley:

buluşma yerini ve saatini kesinleştirip, kim nereden nereye ne zaman gelecek yazsak :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR