Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 219
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,435
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

yelda neden kahinlik olsun?
havanın durumu azçok belli adı üstünde tahmin.
ve belli bir bulut hareketi de var. :p

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Off-Road - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (22 Şubat 2009)

Bu etkinliğimize ait Facebookta açılan sayfamız ;

http://www.facebook.com/event.php?eid=66317654208

Dört bir koldan reklam yapalım arkadaşlar.

Gökyüzü yağmur veriyorsa Dünya yüzeyine ,
Mağazalar da Şemsiye ve yağmurluk veriyor insanın eline.

TezzMertek yine döktürmüş, tebrik ederim :smiley:

Birşey değil.
Bahşiş istemez ;

1,5 Porsiyon alabilirim ama ;
cevizlibaklava.png

;D

ağzım sulandı valla :smiley:

:smiley:

benim baklava ile aram yok... ben bir cheesecake alsam :smiley:

bakın arkadaşlar peşinen söyleyeyim

nasipse gelince koltuğumu açacağım mümkünse hafif güneşte ateş başında peynir olma vaziyetine gireceğim
hele karagölde bagajında mahzenini taşıyan bir üstat vardı ya imrenmedim desem yalan olur: hele ablam şişeden takılıyordu ya...

Hafif güneşi bulursak tabii
:(

Merhaba Arkadaşlar,
Gezi planını yeni gördüm, bende büyük ihtimalle aracımla katılırım. İhtimal diyorum çünkü birkaç gün önce menisküs ameliyatı oldum ve perşembe günü sargılar açılıp dikişlerim alınacak, ortaya çıkacak manzaraya göre kesinleşir.

o araç da bagajdaki şişelerin ataletiyle devriliyordu az daha orman etabında :smiley:

Ahmet abi aracındaki sorunu sarhoş ustamız çözemeyecek gibi mi ?

şişeler ağır geldi diyorsun yani :smiley:

Tabanway Off-Road Katılımcı Listesi ;

01-) TezzMertek (Murat ÖZ)
02-) Ozzz (Osman)
03-) matiate (Ömer Adil Kutlu)
04-) ozhtc35 (Hatice ÖZ)
05-) yelola ( Yelda)
06-) Biophilia ( Nuran)
07-) EsR@
0:cool: Nejat
09-) Buğrahan
10-) Legolas(murat)

Off-Road Katılımcı Listesi Araçlı ;

01-) ozcour (Özgür)
02-) vosdost (Ahmet)
03-) Nejat
04-) erco
05-) serdar

özgür aracımdaki sorunu bulduğumuzu tahmin ediyorum. Ama tornacı işi var ve bununla ugrasacak bir tornacı bulmam lazım. Sarhosluk konusundada ister içsin ister içmesin ister namaz kılsın ister kılmasın , hem insanlık olarak hemde ustalık olarak üstün bir insandır. Sarhos usta demessen sevinirim.

Ahmet araçtaki sorunu ve ne yapılması gerektiğini tam olarak söylersen belki yardımcı olabilirm, burada yani Manisa'da tanıdığım birkaç usta var, iş durumları müsaitse yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri