Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,829
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009)

Yeni bir konu başlığı yeni bir gezi :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29993.new#new

Etiketler

Yeni bir konu yeni bir gezi
2-3 mayıs Kemalpaşa Nif dağı zirvede kamp etkinliği

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31080.new#new

çok güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş balon süper paylaşım için teşekkürler

Sevgili Dostlar Kafkaslar gezisi soronsuz olarak tamamlanmıştır.Bu geziye ait fotoları
http://s547.photobucket.com/albums/hh448/meliheris/ izleyebilirsiniz.

Sevgiler
Melih

goruntuler cok hos emegınız gonlunuze saglık paylasım ıcın tesekkurler harıka bır ortam

doğasıda insanlarıda çok hoş ve sempatik görünüyor köprülere bayıldım paylaştığınız için teşekkürler sonraki gezi görüntülerinizi merakla bekliyoruz

Merhabalar;
Ben mehmet aranıza katılmaktan çok mutluyum bundan sonraki gezilerinize uygun görürseniz bende katılmak istiyorum.yanlız bende 4x4 ATV var bununla katılabilirmiyim umarım bu sorun olmaz şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.

okan bey müthişsiniz onun içinde oksijen problemi olmuyormu

"Merhabalar;
Ben mehmet aranıza katılmaktan çok mutluyum bundan sonraki gezilerinize uygun görürseniz bende katılmak istiyorum.yanlız bende 4x4 ATV var bununla katılabilirmiyim umarım bu sorun olmaz şimdiden iyi eğlenceler diliyorum."
İyi günler;
Nif dağına düzenlediğimiz bir geziye atv kullanan bir genç katılmak istedi. Ortak bir görüş alınarak . Atv kulanan gencin kask ve kıyafet gibi herhangi bir güvenlik önlemi olmadığı için geziye katılmasına izin verilmedi.Bu konuyu düzenlenecek ilk gezi etkinliğinde dile getiriseniz sevinirim

Selamlar;
İzmirde off roada gönül verenlerin kolay tanışabilmesi yeni bir tanışma sayfası bulunmaktadır.
Saygılar Sevgiler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33429.new#new

Sevgili Vosdost ve OFF ROAD çu doğa sever arkadaşlar geziniz muhteşem ve göldeki balon turu da harika .Macera ve heyecan fırtınası bu olmalı .Ben ilgi ile izliyor,sizleri kutluyorum.Yasşamı renklendiren cana can katan doğa gezilerinizin devamını sağlık ve mutlulukla gerçekleştirmenizi temenni ediyorum.İçimde o kıpraşma var .Çünkü askerde CJ 5 ve 6 kullandım.Motokaravancıyım ama sizleri ilgi ile izliyorum.Sevgi ve saygılar.

Merhaba,

Yeni üyeyim, Karagöl yoluyla ilgili bir soru sormak istiyorum. Geçende Google Earth'te gezinirken Karagöl'e İzmir-Manisa yolundan girilerek gidilebildiğini gördüm. Google Maps'ten de haritayı çıkartıp Karagöl'e gitme niyetiyle yola çıktım. İzmir-Manisa yolunda Sabuncubeli'ne gelmeden sola Sarnıçköy'e girdim, haritaya bakarak buradan devam edip çakıl fabrikasının içinden geçip sağa doğru ayrılan taşlık yola girerek ilerledim. Haritada bu yolu oldukça geniş gösteriyordu, sanki Yamanlar-Karagöl yolu gibi, ama yol tamamen taşlık çıktı. Neyse 5-10 dakika daha gittim tırmandım bir miktar ama gittikçe bozuldu yol, iyice taşlık kayalık olmaya başladı, yanımda da başka araç olmayınca lastik patlar araba bozulur kalırız buralarda gelen giden de yok diye vazgeçtim döndüm geri. Eve gelince Google Earth'ten baktım, çıktığım yer Karagöl'e kuş uçuşu 1.7km mi ne, baya yaklaşmışım aslında ama yol biraz kuzeyden dolanıyor, 5km falan kalmış yol mesafesi olarak. Rakıma baktım Karagöl'le aynı rakıma kadar çıkmış, yolun devamı yokuş değilmiş yani ama o sırada iyice bozduğu için dönmüştüm artık. Neyse, sormak istediğim, siz muhtemelen biliyorsunuzdur bu yolu. Hatta bu konu başlığındaki Google Earth haritasından alınmış gezi rotanızın karşı tarafı, Manisa tarafı oluyor yani benim geldiğim yol. Bu yolda ben vazgeçmeseydim devam etseydim yolun devamı müsade eder miydi bana, sizin gezi yaptığınız bu rotanın zorluğu nasıldı, bir fikir verebilir misiniz? Duruma göre uygun bir günde tekrar şansımı deneyeceğim. Bu arada 4 çeker değil benim aracım, önden çekişli Nissan Qashqai.

Teşekkürler.

Ustalar yaz rehavetinde herhalde yoksa şimdiye kadarcevap gelirdi.
yanıltmıyayım ama sarnıç yolunu bir hayli geçince sola giren yol sapak yapmadan kara göle çıkıyor,
o yola son girdiğimizde gece ve 20 cm kar vardı 13 arabalık bir guruptuk
şundan eminim gittiğin yolun daha kuzeyinde

Ekte benim gittiğim rotayı gönderiyorum, bu şekilde daha iyi izah etmiş olabilirim sanırım. Benim gittiğim yer kırmızı işaretli olan. Sizin gezi fotoğrafları arasındaki uydu görüntüsünde de (yanlış anlamadıysam eğer) yeşille işaretlediğim yerden gitmişsiniz. Ben bu kırmızıyla işaretlediğim yerden gittim ama yol bozuldukça ilerisi daha da bozulacak gibime gelince vazgeçtim döndüm. Sizin yeşille işaretlediğim yerden gittiğiniz yol çok bozuk değilse, yani 4x4 gerektirecek bir yer yoksa bir gün niyetleneceğim bu rotayı tamamlamaya. Ya da belki daha garantili olsun diye Yamanlar üzerinden Karagöl'e çıkıp oradan sizin gittiğiniz rotayı takip edebilirim, gidilebilecek gibiyse benim kırmızıyla işaretlediğim yerden çıkarım o da olabilir.

[attachment=1]

Karagöl.jpg

Evren o rotanın takip edildiği gezide ben yoktum.
rota çıkarma konusunda tecrübeli olan,gördüğün rotayıda koyan ve arşivleyen üstad
Erdal Yaman arkadaşımızdır çoktandır sesi çıkmıyor,inşallah sağlıktadır.
Ben bir önceki gezide vardım Gediz havzası ak gedik civarından çıkacaktık yoldaki göçük nedeniyle Manisa sanayiden İzmir yoluna geldik anıttan sonra 5 veya dahafazla gittik alaca karanlık
olmuştu sonrasında karı seyretmekten başka şeylerle ilgilenmedim,
Karagöle karşıyakadan yada Menemen Manisa yolundan Emiralem'i geçince büyük köprünün girişinden çeşmenin önünden de çıkabilirsin yol fazla sapak yapmaz yol tepede T yapınca sola yani kara göle ulaşabilirsin dönüş ister karşıyakaya Kara göl işleticisi gezi arkadaşlarımızdan Türker bey Sabuncu beli yolunu tarif edebilir.
Tanışma köşesinde yazdığımız gibi virüsü almış görünüyorsun. Ailelerimizle katıldığımız zevkli geziler yapıyoruz umarım katılırsınız. SELAMLAR
''ERDAL YAMAN Meydana çık söz veriyorum sigara hakkında laf etmiyeceğim''

Menemen Manisa tarafından hiç denemedim, o yolu da bir süre öncesine kadar bilmiyordum bile. Bir gün Foça tarafından dönerken miydi neydi, Menemen'den o yana giden yolu gördüm, nereye gidiyormuş bu bakayım dedim Manisa'ya çıktı, o zaman öğrendim, 1-2 yıl oldu olmadı :smiley: Şimdi Google Earth'ten tarif ettiğiniz yolu buldum. Çıkışı bilmem de kolaya kaçıp Karagöl'e normal yoldan çıkarak Karagöl'den Menemen-Manisa yoluna inebilirim belki :smiley:

Önümüzdeki gezileri takip edip katılmaya çalışacağım. Pek destekçim yok benim, hanım da bu tarz aktivitelerden pek hoşlanmıyor, fazla endişeleniyor biraz, tabi genelde tek gidiyoruz onun da etkisi var. Grup olarak bir gezi olunca katılmaya çalışacağım, takipteyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR