Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,830
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Karagöl Off-Road Gezisi ve Piknik (21-22 Mart 2009)

Benimkide öyle skuturda araya girdi havalarda malum sen benden önce çıkarsın.
herkeze iyi geceler.

Etiketler

Sevgili dostlar hafta sonu yapılan organizasyonda şehir dışında olmamdan dolayı aranızda bulanamadığımdan dolayı üzgünüm. Genede bir araya gelip eğlenmeniz beni mutlu etti.Umarım bu gezilere devam edersiniz.
Uzun bir süre buralarda olamayacağım için sizlerle birlikte olamayacağım..Bu hafta sonu oy kullanmak için Finikede olacağım. Haftaya Ankara ve sonrasında Kafkaslar turu için Trabzona geçeceğim. Yaklaşık 1.5 aya kadar yollarda olacağım..

Kafkaslar jeep safari turu sonrasında haziran ayı için yeni rota " Baştan başa Kuzey Kıbrıs jeeep safari" turunu planlıyoum. 1 haftalık yaz tatilini kendi araçlarınızla ve eşlerinizle geçireceğiniz çok ucuz bir tatil..Bunla iligil programı oluşturuyorum...
Farklı rotalarda buluşmak dileği ile hepiniz sevgiyle kalın...
Melih
meliheris@fotogezgin.com

Arkadaşlar bu kısa gezimizin GE görünüşünü ekliyorum
220309krg-2.jpg

220309krg.jpg

Teşekkürler.
Freelander'ın beklenenden çok fazlasını verdiğine şahit oldum. Özellikle sonu çıkmaz olan çok dik yola girdiğimizde bizim low range 1-2 ile ilerleyebildiğimiz yerden freelanderin gelemiyeceğini düşünmüştük ama bizi mahçup etti Birinci vites oranı düşük tutulduğu için bunu başarabildiğini düşünüyorum.
Standart freelander da iyi bir takım AT lastik ve 3-5 cm yükseltmenin performansı daha da artıracağını düşünüyorum (Tabii hard off road koşullarından bahsetmiyoruz)

meliheris' Alıntı:
Sevgili dostlar hafta sonu yapılan organizasyonda şehir dışında olmamdan dolayı aranızda bulanamadığımdan dolayı üzgünüm. Genede bir araya gelip eğlenmeniz beni mutlu etti.Umarım bu gezilere devam edersiniz.
Uzun bir süre buralarda olamayacağım için sizlerle birlikte olamayacağım..Bu hafta sonu oy kullanmak için Finikede olacağım. Haftaya Ankara ve sonrasında Kafkaslar turu için Trabzona geçeceğim. Yaklaşık 1.5 aya kadar yollarda olacağım..

Kafkaslar jeep safari turu sonrasında haziran ayı için yeni rota " Baştan başa Kuzey Kıbrıs jeeep safari" turunu planlıyoum. 1 haftalık yaz tatilini kendi araçlarınızla ve eşlerinizle geçireceğiniz çok ucuz bir tatil..Bunla iligil programı oluşturuyorum...
Farklı rotalarda buluşmak dileği ile hepiniz sevgiyle kalın...
Melih
meliheris@fotogezgin.com

Melih Bey kazasız belasız iyi bir gezi dilerim size ve diğer tüm katılımcılara

görüşmek üzere
selamlar,

Melih abi iyi yolculuklar

Melih beyciğim çok katılmak isterdim...İyi eylenceler inşallah Kıbrısta görüşürüz...

Güzel bir gezi ve eğlenceli aktiviteler olmuş.Paylaşım için teşekkürler.

Sevgili Melih yerinde olmak için neler vermezdim ki.
Gittiğin yerlerde bizleride anarak yad edeceğinden eminim.
Bizlerde senin en iyi şekilde eğleneceğini umuyoruz,
başarılar diliyoruz.
Sevgiler

Melıh bey sizin gezilerinizi netten izliyorum yolunuz açık olsun geziden canlı mesajlar olacakmı.?

Sevgili arkadaşlar ilginiz için teşkkür ediyorum..
Kafkaslar gezisine 6 jeep ve 15 kişilik bir ekiple yola çıkıyoruz. (4 Defender-1 disco- 1 jeep) Yanımızda ekipmanımız var anlık görüntüleri sizlere hem buradan hem web sayfam fotogezgin.com dan aktaracağım.

Kıbrıs jeep safari programınıda yakında duyuracağım..
Sevgiyle kalın..

Merakla bekliyoruz :D
Yolunuz açık olsun, Keyfini çıkarın ;D

Yeni bir gezi için fikirlerinizi bekliyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28208.new#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR