Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berksito Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,932
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

SELAMLAR HERKEZE HAFTA SONU İĞNE ADASI GEZİSİ BENİM BİLDİĞİM 4X4 LERİN GEZİZSİ OLARAK DÜZENLENDİ ARTI OLARAK DOĞA SEVER İNSANLARIN BİR ARADA OLDUĞU BİR KAMP ALANI DÜZENLENDİ .FAKAT BİZİM BU ÇOK DOĞA SEVER MODERATÖR YANİ ORGANİZASYONU KURAN ARKADAŞLARIMIZ Kİ HEPİĞNİZ TANIYORSUNUZ NEDEN KONAKLAMAK İÇİN PANSİYONU SEÇTİLER BİR ANLAM VEREMEDİM SONRASINDA KÜÇÜK BİR OFFROAD GEZİSİ YAPALIM DEDİK NETİCESİNDE YİNE BU ARKADAŞLARIMIZ MALESEF ARAMIZDA OLMAYI SEÇMEDİLER BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN BEN SADECE O İNSANLARA DEĞER VERDİĞİM İÇİN ARAMIZDA GÖRMEK İSTEDİM VE ŞU AN İÇİN ELEŞTİRİ YAPIYORUM KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN BİZEDE ZORLA ESNAF BİLİR OFFROAD TOPLULUĞU OLUŞTURTMASINLAR:smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

SLM

[attachment=1]

[attachment=2]

olcay incirci' Alıntı:
SELAMLAR HERKEZE HAFTA SONU İĞNE ADASI GEZİSİ BENİM BİLDİĞİM 4X4 LERİN GEZİZSİ OLARAK DÜZENLENDİ ARTI OLARAK DOĞA SEVER İNSANLARIN BİR ARADA OLDUĞU BİR KAMP ALANI DÜZENLENDİ .FAKAT BİZİM BU ÇOK DOĞA SEVER MODERATÖR YANİ ORGANİZASYONU KURAN ARKADAŞLARIMIZ Kİ HEPİĞNİZ TANIYORSUNUZ NEDEN KONAKLAMAK İÇİN PANSİYONU SEÇTİLER BİR ANLAM VEREMEDİM SONRASINDA KÜÇÜK BİR OFFROAD GEZİSİ YAPALIM DEDİK NETİCESİNDE YİNE BU ARKADAŞLARIMIZ MALESEF ARAMIZDA OLMAYI SEÇMEDİLER BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN BEN SADECE O İNSANLARA DEĞER VERDİĞİM İÇİN ARAMIZDA GÖRMEK İSTEDİM VE ŞU AN İÇİN ELEŞTİRİ YAPIYORUM KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN BİZEDE ZORLA ESNAF BİLİR OFFROAD TOPLULUĞU OLUŞTURTMASINLAR:smiley:

Olcay bey,

Organizasyonun başında konaklama konusunda üyelere tercih seçeneği verildi. Etkinliğin ilk duyuru yazısını okursanız eğer, orda isteğe bağlı çadır veya pansiyonda konaklama olduğu yazıyor. Yani bu sonradan verilmiş bir karar değildi. Ve o yazıdan beri pansiyonda kalanlar belliydi.

Ben de pansiyonda kalanlardanım ve aramızda çadırda kalamayanlar vardı, çadırı olmayanlar veya soğuğa dayanamayanlar. Ama, onun dışında mümkün olduğu kadar gece kampta ateş başında kalmayı, herkesle bir arada olmayı ve sohbet etmeyi tercih ettik. Çünkü hepimizin amacı bir arada olmak ve keyifli zaman geçirmekti.

PANSİYON SEÇENEĞİ GELEN ÜYELERİNDİ ORGANİZASYON SAHİPLERİ İÇİN DEĞİLDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BU ARADA BEN BU ORGANİZASYONU YAPANIN MERT İLE SEDAT OLARAK DÜŞÜNÜYORUM.

SLM

[attachment=1]

[attachment=2]

NE ADA 095.jpg

olcay incirci' Alıntı:
SELAMLAR HERKEZE HAFTA SONU İĞNE ADASI GEZİSİ BENİM BİLDİĞİM 4X4 LERİN GEZİZSİ OLARAK DÜZENLENDİ

Ben öyle bilmiyordum ki konuyu ilk andan beri takip edenlerdenim.
İntercity Tropy de yarışacak ekiplerimizi desteklemek için gidecektik. O olmayınca bu kadar hazır insan kamp yapalım diye gittik.
Ki başlık açıldıktan sonra konaklama hakkında ilk bilgi verildiğinde kim nerede kalacak (ki aslında daha intercity tropy olacağı zaman bile tercihinizi yazın denmişti) çadır-otel-pansiyon vs bildirdik.
Pansiyonda kalan bir kaç arkadaşımız da gecenin en ilerleyen saatlerine kadar çadır kurduğumuz alanda bizlerleydi.
Ben çadırda kaldım. X kişi pansiyonda , Y kişisi arabasında.
Tüm zamanı birlikte paylaştıktan sonra kim nerede isterse orada uyur, kime ne :smiley:

Sert offroad yapmak isteyenler bir yöne fotoğraf çekip geze geze istanbul a gitmek isteyenler diğer yöne ayrıldı.
Herkes seçiminden mutlu mesut. Bundan neden rahatsızlık duydunuz onu da anlamadım. Offroad grubunda olmak istemiyorduysanız bizle göle fotoğraf çekmeye gelseydiniz :smiley: Çok keyifliydi inanın.

Birde konu ile ilgili değil ama rica ediyorum yazılarınızın tamamını yada tamamına yakınını büyük harflerle yazmayın.
Hem okuması güç, hem de internette Karşındakine bağırmak anlamı taşır.
Bize bağırmanızı gerektirecek birşey yaptığımızı sanmıyorum.

olcay incirci' Alıntı:
PANSİYON SEÇENEĞİ GELEN ÜYELERİNDİ ORGANİZASYON SAHİPLERİ İÇİN DEĞİLDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BU ARADA BEN BU ORGANİZASYONU YAPANIN MERT İLE SEDAT OLARAK DÜŞÜNÜYORUM.

Pansiyon seçeneği herkes içindi.

Sizin bakış açınızdan bakarsak, eğer organizasyon sahipleri çadırda kalmak ''zorunda'' olsalardı, o zaman pansiyonda kalanlar da şikayetçi olabilirlerdi. Neden organizasyon sahipleri bizimle kalmadılar ?..

Yanlış bir ayırım yapıyorsunuz. Seçenekler başta verilmeseydi, belki haklı olurdunuz. Ama, bu şekilde bence haksız yere eleştiriyorsunuz.

Diğer tarafta, bu organizasyon Trophy'nin iptal edilmesiyle, GEZENBİLİR tarafından yapıldı. Sedat, Mert veya üçüncü bir kişi tarafından değil. GEZENBİLİR ekibi olarak yapıldı, onun için eleştirinizi kişiselleştirmeden tüm Gezenbilir'e yapabilirsiniz.

olcay incirci' Alıntı:

organizasyonun sayfasından alıntıdır :

2- Sedat Açıl -pansiyon-1.konvoy
5- Mert Kiğılı -pansiyon-1.konvoy

Oraya da yazmışlardı zaten :smiley: bize süpriz olmadı.

olcay niye öyle diyorsun kampta da koza vardı fevzi abimiz sabah kadar yetecek odun taşıdı hepsine teşekkür ederiz çokta kombine bir organizasyon olmadı ama herr seferinde dahada iyisi olur inşallah bu arada araçları arıza yapan arkadaşlara geçmiş olsun özel bir sebepten biz sabah erken ayrılmak zorunda kaldık yoksa arkadaşlara yardımcı olmak isterdik
olcay incirci' Alıntı:

olcay incirci' Alıntı:

Olcay kardeşim selamlar, öncelikle büyük harflerle yazmazsan tüm forum okurları adına memnun olacağım.

Etkinliği düzenleyen ben veya Mert değildik, yalnızca pansiyon sahibiyle konuşmaları Mert ve Oktay yaptı o kadar. Sadece uyumak için kamp alanından ayrıldığımızı hatırlatmak isterim. Ayrıca kimse sizi kamp alanında yalnız bırakmış da değildi... Bizler uyumaya gittiğimizde kamp alanında Koza dahil yönetici arkadaşlarımız vardı ve bu etkinliği düzenleyen zaten Koza idi... Ateş başında herkesin uykusu gelene kadar da hep beraberdik... Herkesin birşeylerden aldığı zevklerin aynı olamayacağını da hatırlatmak isterim. Hoşlanmadığın birşeyi yapmadığın için sana "bizden ayrıldın, bizleri yalnız bıraktın" diyebilir miyiz? Pansiyonda kalan arkadaşlarımız arasında ekipmanı hiç olmayan vardı, ekipmanını unutup eksik gelen vardı, pansiyonda dahi üşüyecek kadar hassas olan arkadaşlarımız vardı... Bunların hepsinden ziyade çadırda kalmak istemeyen arkadaşlarımız da vardı... Kimse kimsenin zevkini sorgulayamayacağı gibi ortada herhangi bir ayrım veya ayrılıkçılık söz konusu bile değilken (böyle birşeyin asla olmayacağını herkes bilirken) Emine'nin de dediği gibi sadece uyku zamanı sizlerden ayrıldıktan sonra sorunun ne olduğunu ve neden bu kadar büyüttüğünü hala anlayabilmiş değilim... Bunu bana orada da sordun ve sana "Sen bari yapma Olcay, bizleri az çok tanıyor olman lazım" dedim...

Offroad'a katılmama sebebimiz ise çok basit, Mert'in aracında sorun vardı. Ben tüm araçlara tek tek sordum, bizim sorunumuz olduğu için offroada katılamayacağımızı, İstanbul'a döneceğimizi ama diğer arkadaşların offroad yapacağını ve ister offroada isterlerse bizimle birlikte İstanbul'a dönebileceklerini söyledim. Hatta binek otosuyla gelip de offroada katılmak isteyenleri sizin araçlara dağıtmaya çalıştım ama yer olmadığı için mecburen onlar da bizlerle beraber dönmek zorunda kaldılar...

Tüm bu çabalarımıza rağmen sen hala ortada bir ayrılıkçılığın olduğunu düşünüyorsan ben daha ne diyeyim?.

İlle de Sedat - Mert bizimle uyusun :smiley:

Keşke bende gelebilseymişim arkadaşlar, çok eğlenebilecek mişim meğerse..

organizasyonlarda oluşan memnuniyetsizlikleri ayrıca yüz-yüze görüşmek daha doğru olabilir görüşündeyim.
Burada ifade edilemeyen rahatsızlıklar olabileceği gibi, ifade edildiğinde okuyucularımızda yanlış anlamalara sebep olacak söylemlerde olabilir.

Untumayalım ki geziye gelmemesine rağmen Gezenbilir gezilerini internet ortamından izleyen ve kafasında soru işaretleri olan üyelerimiz veya üye olabilecekler olabilir.
Bir daha ki geziye eminim herkes mutlu olur.

Arkadaşlar, bu bir son dakika organizasyonuydu, tabii ki kusursuz olamazdı, 4x4 org. diye bişey de yoktu, çok fazla binek araç vardı, organize olamazdık, ayrılıkçılık yapılmadığı da belli, lütfen yöneticilere bu kadar yüklenmeyelim, unutmayalım ki amatör bir ruhla organizasyon yapmaya çalışıyoruz, herşeyin iyi olması için çaba sarfediyoruz. Önceki hafta Çiğdem yaylasına da gittik orada da çadırda kalmadık bilginize...

Arkadaşlar, benim anlatmak istediğim şeyler farklıydı ,ama yanlış anlaşıldı bu durum bu platformda anlatılabilecek şeyler olmadığına kannat getirdim dolayısı ile beni yanlış anlayan herkesden özür dilerim .

Arkadaşlar, kendi adıma çok keyif aldığım bir etkinlik oldu, en kısa zamanda tekrarlanması dileğiyle. Sonuçta hafta sonu yapılan bir etkinlikte amaç o etkinlikten mutlu ayrılmak olmalı bence, bu durumda da insanlar nasıl rahat ediyorsa öyle yapmalı, ne yapmayı arzu ediyorlarsa onu yaşamalılar. Çadır herkes için iyi bir tercih olmuyor, yazın belki ama bu soğuk havalarda özellikle ekipmanı olmayanlar için sıkıntı yaratacağı aşikar.

Bunun dışında grubun ikiye ayrılması konusunda bu offroad tarzı hep konuşulurdu, bazıları ağır engeller, mücadele, zorluk v.s. beklentisinde oluyor, bizim gibiler ise manzaraların içinde yolculuk yapmayı daha fazla yer görmeyi arzu ediyor. Sonuçta tercihler ile alakalı bir durum, İğneada'da konuşulmuştu ve ağır off-road beklentisi olanlarla diğerlerinin ayrılması bence en doğru karardı. Böylece herkes arzu ettiği anları yaşadı.

Yöneticilerimizinde bu etkinliklerde dinlenmeleri, eğlenmeleri gerekiyor bence o yüzden fazla yüklenmeyelim ;D kimse yabancı değil, yeni katılanlar bile katılmışsa o grubun içindedir artık. Herkes aynı amaç için bir aradaysa ortamın daha iyi olması için hepbirlikte bir şeyler yapılabilir bence. O güzel ortamın oluşmasında emeği olan herkese çok teşekkür ederim tekrar, tüm katılan arkadaşlar o hafta sonunun güzel bir anı olarak hafızama kazınmasını sağladılar. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri