Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 306
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,657
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

mükemmel kelimesi sanırım bu gezi için yetersiz kalacaktır. bu mükemmelden de güzel olmuş mükemmel ötesi bu gezi için emeği geçen ve bizimle paylaşan herkese çok teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Selamlar,

Düşündüğümden daha ağır koşullarda geçmesine ve bir şehir SUV'u ile bu geziye katılmama rağmen aracımın performansı beni yine memnun etti :D

Aktivite organizasyonunda görevli tüm arkadaşlara ve sponsor firmalara teşekkür ederim, gerçekten çok keyifli bir geziydi. Bundan sonrası için de hazırlanacak Offroad aracımla tekrar sizlerle görüşmek üzere...

Birkaç resim de benden....

Bizim Grup
CIMG0012.jpg

Serkan'ın bittiği an :(
CIMG0049.jpg

CIMG0050.jpg

Konvoy Başı olmak da iyiymiş ;)
CIMG0051.jpg

CIMG0053.jpg

Yine Bizim Grup
P1040998.jpg

İşte Biz ;)
CIMG0015.jpg

Benim Karakızım ;D
CIMG0037.jpg

Çok güzel bir organizasyon.Herkesi tebrik ederim.
Ankaradan yol baya bi olduğu için katılamadım.
inşallah bir dahaki sefere.Şimdilik sedece fotolara bakıp orda yerimden çatlayacağım.

dilek beni serkanı çekerken çekseydinya bi kare yahu ;D

Fatih, walla resimleri copilotum çekiyordu ama dönüş yolunda arabadaki herkes uyuyunca bana da sadece direksiyon sallamak düştü;) Bir dahakine seni özel olarak çekeceğim:smiley::smiley:

Selamlar...

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim

yahu sonra çekte mühim olan serkanı çekerken çekmekti neyse sağlık olsun ;D

Çok güzel bir gündü...Emeği geçen herkeze çok çok teşekkürler...Cumartesi gecesinden gelen birisi olarak hertarafım tutulmuş..:smiley:

BU GÜZELLİĞİ SİZİNLE PAYLAŞAMADIĞIM İÇİN ÜZÜLDÜM UMARIM Bİ DAHAKİ SEFERE

öncelikle böylesine zor bir organizasyona imzasını atan GEZENBİLİR yönetici ve üyelerine sonsuz teşekkürler.Cumartesi gecesi geç bir vakit yola yağan yağmura aldırmadan benimle yol almayı göze alan öncelikle sevgili eşim Yasemin'e ve co-pilotum Erdile'e ne kadar teşekkür etsem az gelir.Yolda Egemen dostumuzla karşılaşmak ve alana beraber girmek ayrı bir zevkti, elimizdeki yol notu kusursuzdu emeği geçenlere ayrıca teşekkürler.yeri geldiğinde hep eleştiri alan aracımızdaki elektronik fazlalığı bu yol notunu odometer sayesinde doğru yorumlamamızı ve pusuladan şaşmamazı sağladı.acaba teknoloji ile arası iyi olmayanların bir uydurması mı elektronik donanım offroad'u bozar... herneyse zj kasa cherokee ile cumartesi gecesi ve pazar fotoğrafları...

benim son olarak söylemek istediğim yer seçimi mükemmeldi,hava arasan bulunmazdı,herkes de özveri,paylaşım isteği süperdi.t-max hi-jack'imin köfteleri düştüğümde maliyeti azaldı ;D(hümo otoya sonsuz teşekkür,inşallah devamı gelir) dönüş yolunda solladığım araçlar için özür diliyorum ama zj yi tutmak arazide ve asfalttla pek mümkün olmuyor son söz çalış seninde olur :D :D :D

Çoook keyifli bir gün oldu.

Bu organizasyonu yaparak bize bu fırsatı verenlere ve katılımları ile bu organizasyona renk katan herkese teşekkürler.

Yenilerini bekliyoruz, büyük bir hevesle.

tum gezenbilir ailesine teşekkur ederim organizasyon çok çok güzel ve eylenceliydi kısa zamanda tekrar buluşmak dileğiyle . . .

Evde çıkan bir problem nedeni ile etkinlik alanından acil olarak ayrılmam gerekti ama şu kadarını diye bilirim mükemmel insanlar ile dolu bir etkinlikdi çok harikaydı gezenbilir ailesine üye olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Tekrar görüşmek dileğiyle

cüneyt bey hemşehrimiz erdil ede bir araç yapmanız lazım yok öyle sağ tarafta oturmak ayrıca fotolar harika geceden katılmadığımıza pişman ettiniz kalın sağlıcakla.........

Gezenbilir yöneticilerine, üyelerine, sponsorlarına ve bu güzel günü fotoğraflayan arkadaşlara teşekkür ediyoruz elinize gönlünüze sağlık.

Muhteşem günde sizlerle beraber olamamaktan ve tüm günü an be an fotoğraflayamamaktan çok üzgünüm. İlk günden itibaren çok istekli olduğumuz için rahatsızlığım yüzünden beni yalnız bırakmaya kıyamayan eşim Mustafaya da burdan çok teşekkür ediyorum.

Neriman

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri