Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,694
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

pardon pardon, diğer arkadaşlar yanlış anlamasın ,bütün arkadaşların resimleri içinde çok teşekkür ederim...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

ben de çok beğendim.gerçekten hoş kareler.

nursel hanım, çirkin kurbağanın en güzel halini yakalamışsınız tebrik ederim ,inanın çok mutlu olmuştur ... ( ben ne zamandır sizi bekliyodum der gibi :smiley: sanki

çok teşekkür ederim arkadaşlar bişeyler yapmaya uğraşıyorum ama bendewn çok daha iyi kareler çeken çok çok daha profesyonel arkadaşlar var fotolara devam edicvem daha yarısı bu :smiley:

teşekkür ederim.bu fotoyu çekerken havuza düşseydim en iyi kare benim ki olurdu herhalde :D

Eeeesiiin sen bizim herşeyimizsiiiinn! Mütavazilik yapmayalım arkadaşım. Harika resim çekiyorsun işte. Bide harika co-pilotsun. Bide canımsın bide bide bide :smiley::smiley::smiley:

esin bey tabiki çok güzel resimler var ama gerçekten nursel hanımın dediği en iyi resim olurdu topuk yaylası göletinde koştururduk artık odun bul ateş yak nursel hanım hasta olmasın diye, çünkü ambulansa ne kadar güvenirsin dağ başında :smiley:

sağol alpaslan kardeşim çekmeye çalışıyorum işte senin bomba fotoların var daha bekle :smiley: sende süper bir pilot süper bir kamp arkadaşısın :smiley: :smiley:

Aytunç' Alıntı:
esin bey tabiki çok güzel resimler var ama gerçekten nursel hanımın dediği en iyi resim olurdu topuk yaylası göletinde koştururduk artık odun bul ateş yak nursel hanım hasta olmasın diye, çünkü ambulansa ne kadar güvenirsin dağ başında :smiley:

Ambulans süstü orada zaten. Bir ara Alfonse'yi iterken gördüm. Bir arada çekici çekiyordu. Şükür hiç gerekmedide komik bir anı olarak kaldı ambulansın başına gelenler. :smiley:

mimesin86' Alıntı:
sağol alpaslan kardeşim çekmeye çalışıyorum işte senin bomba fotoların var daha bekle :smiley: sende süper bir pilot süper bir kamp arkadaşısın :smiley: :smiley:

Abi siteye koymadan bir ön onay için önce bana yollasan. :smiley: Kaan (kkayan) koydu bir tane sağolsun siteye madara etti beni . Düştük Kemal abinin diline..
Sende koyarsan benzerlerini yandık.. Malum malzeme ortada 50 resimde 1 tane eh işte kıvamında çıkıyorum :smiley::smiley::smiley:

8 numara alpaslan ben doğrusunu söylüyorum ,yorumlarımda kimseyi kırmam ima ettiğin ben isem ben iddaa etmem yaşadığımı gördüğümü yazmaya çalıştım ama orda yaşanacak o olurdu seferberlik

alpaslanepli' Alıntı:
Ambulans süstü orada zaten. Bir ara Alfonse'yi iterken gördüm. Bir arada çekici çekiyordu. Şükür hiç gerekmedide komik bir anı olarak kaldı ambulansın başına gelenler.
yaramadı olurmu Çiğdem'in eli yandı ona ben ve ambulans müdahale ettik krem verdik lütfen yani

Aytunç' Alıntı:
ama öyle bir kareyi yakalamayı da isterdim hani :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri