Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,704
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

İnşallah bundan sonraki Gezenbilir etkinliklerine birlikte oluruz Hakan bey daha çokkkkkkkkkkkk etkinliklerimiz olacak.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Zerrin hanım paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum ama ben sizin resimlerinizde hiç kendimi göremedim :'(

Nursel hanım sizede paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum herkesin resminde bir fark vardır görüşmek üzere

Asıl ben hepinize teşekkür ederim. Zerrin Hn'ın fotograflarını gördükten sonra Güzeldere şelalesine gitmediğimize bir kez daha pişman oldum :(

Tadı damağımızda kalan, bir çok aktiviteyi bir arada yaşadığımız bir organizasyondu.

DZCE2009.jpg

Yeşim aşkolsun insan davet eder:( Vallahi arabamı satılığa çıkardım sırf bu geziler için.İnşallah bende bir 4x4 alırımda aranıza katılırım.

Evet uzun bir aradan sonra tekrar foto gönderiyorum gecikme için kusura bakmayın[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

Nursel YILMAZ' Alıntı:
Başta Serkan Bey olmak üzere emegi geçen herkese teşekkürler.Çok keyifli, içinde olmaktan mutluluk duydugum bir organizasyondu.Tabii benim bu etkinlik içerisinde yer almama neden olan sevgili arkadasım Yesime ayrıca teşekkürler :smiley:

Nurselcim ben teşekkür ederim ,iyiki geldin :smiley:

tolgameltem' Alıntı:
Yeşim aşkolsun insan davet eder:( Vallahi arabamı satılığa çıkardım sırf bu geziler için.İnşallah bende bir 4x4 alırımda aranıza katılırım.

Tolgacım ,söz bir dahaki sefere haber vereceğim :smiley:Meltemede selamlarımı ilet .En kısa zamanda 4x4 üne kavuşamını diliyorum ..

Esin kardeşim emeğine sağlık iyi bir fotoğrafçı olduğun belli...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR