Abi zaten o şelaleyle ilgili süper fotolar var elimdealpaslanepli' Alıntı:Şelalade biraz daha tepinseydik Show habere konu olacak kareler yakalayacaktın zaten
aaa olur mu ne torpilialpaslanepli' Alıntı:Resimlerde torpil kokusu alıyorum
mimesin86' Alıntı:Abi zaten o şelaleyle ilgili süper fotolar var elimde
askolsun Serkan bey siz teklif ettiniz ancak şelaleden ürkemedim desem de yalan olurDÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:Ama şelalede yukarıdan resmi bana çektirdin düşerim diye
üzüldüm adınıza bir daha ki seferemimesin86' Alıntı:ama öyle bir kareyi yakalamayı da isterdim hani
öyle hemen yok ama yavaş yavaş gelcekalpaslanepli' Alıntı:Bekliyoruzz...
düşmenizi istemem tabiki ama düşen olur olursa da çekmek isterim tabiNursel Yılmaz' Alıntı:üzüldüm adınıza bir daha ki sefere
mimesin86' Alıntı:öyle hemen yok ama yavaş yavaş gelcek
kim istemezmimesin86' Alıntı:düşmenizi istemem tabiki ama düşen olur olursa da çekmek isterim tabi
mimesin86' Alıntı:düşmenizi istemem tabiki ama düşen olur olursa da çekmek isterim tabi
Nursel Yılmaz' Alıntı:kim istemez
Tamam biraza olabilir psikopatlık ama o kadar da değil ya yarış anında zıplamaktan foto çekmeye fırsat kalmadı ki bu arada engini evindeyim ve engin gitar çalıyoalpaslanepli' Alıntı:Nursel hanım bu fotoğrafçılar kare yakalamak uğruna psikopat olabiliyorlar bazen . Yarış anında arka koltukta bir ağaca çarpsada o anı yakalasam diye fısır fısır dua ederken yakaladım ben bunu..
elbette fark yaratan da bu tarz fotograflar.düsme konusunda da antremanlıyım merak etmeyin Meriç nehrine düşmüşlügüm varalpaslanepli' Alıntı:anaaaa!! psikopatlıkta bayan erkek farketmiyor demek ki fotoğrafçılıkta..