Aytunç' Alıntı:esin bey tabiki çok güzel resimler var ama gerçekten nursel hanımın dediği en iyi resim olurdu topuk yaylası göletinde koştururduk artık odun bul ateş yak nursel hanım hasta olmasın diye, çünkü ambulansa ne kadar güvenirsin dağ başında
mimesin86' Alıntı:sağol alpaslan kardeşim çekmeye çalışıyorum işte senin bomba fotoların var daha bekle sende süper bir pilot süper bir kamp arkadaşısın
Ama şelalede yukarıdan resmi bana çektirdin düşerim diyeNursel Yılmaz' Alıntı:teşekkür ederim.bu fotoyu çekerken havuza düşseydim en iyi kare benim ki olurdu herhalde
yaramadı olurmu Çiğdem'in eli yandı ona ben ve ambulans müdahale ettik krem verdik lütfen yanialpaslanepli' Alıntı:Ambulans süstü orada zaten. Bir ara Alfonse'yi iterken gördüm. Bir arada çekici çekiyordu. Şükür hiç gerekmedide komik bir anı olarak kaldı ambulansın başına gelenler.
ama öyle bir kareyi yakalamayı da isterdim haniAytunç' Alıntı:esin bey tabiki çok güzel resimler var ama gerçekten nursel hanımın dediği en iyi resim olurdu topuk yaylası göletinde koştururduk artık odun bul ateş yak nursel hanım hasta olmasın diye, çünkü ambulansa ne kadar güvenirsin dağ başında
Abi isteseydin benim ilk yardım çantasında vardıDÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:yaramadı olurmu Çiğdem'in eli yandı ona ben ve ambulans müdahale ettik krem verdik lütfen yani
mimesin86' Alıntı:ama öyle bir kareyi yakalamayı da isterdim hani