Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 993
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,730
Bulduk bulduk........ Gelmedin cok sey kacirdin Super gordugun gibi...

sağlık olsun abi
kiymir e ne zaman gidiyoruz

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

GSLH' Alıntı:
Alp bey 20 dakikada bitirdiği parkurun hızını alamamış birde yaya gitmiş. Bİrdahaki yarışta olursan unutma sana rakip var.

valla ben rakiplerime, tabanway off roada hazırım ve açığım :D biz yayalarıda düşünün olurmu

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

seneye alfonsa bir ben iki valla listeyi hazırlasak mı ne yapsak bi tabanway off road :D

KUMADAM' Alıntı:
sağlık olsun abi
kiymir e ne zaman gidiyoruz
Ne zaman istersen Oguzcum :smiley: 80-90 km Gercekden Duzceye gelmeni isterdim Tek kelimeyle muhtesem.... Tekrar gitmemiz lazim ona gore :smiley:

MC' Alıntı:
Disco2'de 2" yükseltme ve 32" lastiklerle Aytuğ ön tamponu kırmıştı basit bir yerde, sizin aracı görünce kesin ön tamponu bırakacak dedik, ama arka tampon gitmiş, geçmiş olsun...

Teşekkürler, o tamponda yarışta kırılmadı. Cumartesi akşamı ünlü çamurlu bayırı çıkarken oldu. Daha doğrusu yokuşu çıktım, ters yönde Jeep vardı kurtarma için bekleyen, ona fazla yaklaşmiyim derken dar geçişte arka sağ hendeğe düştü. O kadar da artık offroad hasarı olur, sonuçta bunları göze alarak geldik, canımız saolsun yeter :smiley:

komşu ilimizin off-road derneğinin düzenlediği şenliklere 5 araç ile katılabildik. daha fazla katılıp nufusu arttırmak isterdik. organizasyon süperdi. tam anlamıyla lojistik olarak eksiksiz diyebiliriz. ( akşamki odun tedarikçisi traktör sahibi hariç ) sayın valimize, kaymakamımıza , turizm ve spor müdürüne, belediye başkanımıza, sağlık müdürlüğüne, sedaşa, jandarma ve emniyet birimimize, muhtarlarımıza ve en önemlisi bizi gayet içten karşılayan yöre halkımıza teşekkür ederiz. organizatörlere teşekkür etmeye gerek yok... zaten bu olayın baş mimarı onlar. helal olsun sizlere... teşekkürler dostlarım... teşekkürler gezenbilir.com mensupları...izmit offroad grubu olarak bir parça destek verebildiysek ne mutlu bize... kalın sağlıcakla.... www.izmitoffroad.com

abi bundan sonra tüm etkinliklere katılacam ondan sonar pişman oluyorum...

Eğer bana sorarsanız en büyük teşekkürde oduncu gence yağmur full yağarken tek başına o kadar büyük onunları indirdi tepeden tırdağa kadar su içindeydi bizde çadırın içinde ayağımızın ucana kadar odun gelmesini bekliyorduk

hiç kimse yardım etmedi

ne de bir ikram

nede bir teşekkür

ben hariç

gerçektenmi yaaa ben hiç farketmedim odunları zaten vardı orda 2. kez geldiğinide sanırım bi çok kişi görmedi genç arkadaşımızın kötü yapmışız ayıp etmişiz

ayıp olmazmı hiç bizim için
neler yapmaya çalıştılar hiç bir beklentileri olmadan köylünün 7 den 70 ne kadar binlerce teşekkür ederim bide onlar gelsin bakalım herkezin kendi şehrinie biz ne kadar ilgi göstereceğiz merak ediyorum belkide tanıyamayız....

aslında ordaki insanlara bize o kadar emeği geçen o insanlara köylü ablalarımıza annelerimize kardeşlerimize abilerimize babalarımıza minnettarlıgımızı gösterecek bişey yapabilseydik.onlarda bizim memleketlere gelselerde bizde hizmet etsek keşke Bence bu etkinliğe katılan bir çok insanın çoook uzun zamandır bu kadar eğlenediği bi etkinlik oldu

doğru söylüyorsun benim kafama takılan o kadar çevreciyiz büyük şehirden geldik gezmeyi eylenmeyi sevemn imsanlarız ama bizim çöplerimiz,bira kutularımızı acaba kaç kişi poşetleyipte düzcede bir çöp kovasına dldurdu
işte biz giderken o oduncu gençler bizim çöplerimizi topluyorlardı neyse artık bidahaki sefere

Güzel ötesi bir etkinliğin içerisinde olmak mutluluk vericiydi...Özellikle Cuma akşamından kamp alanında olmak dahada keyif verdi...İmkanı sağlayan herkese sonsuz teşekkürler

ya kendimden şimdi çok utandım benki şehirde o kadar dikkat ederim yere çöp atanı gidip uyarırım felan bak sen şu yaptıgımız büyük ayıba ya valla herkes aracının arkasına atıp çöplerini şehirde atabilirdi aslında neyse artık buda bize bi ders bunuda artık önemser ve yaparız

alper' Alıntı:
Güzel ötesi bir etkinliğin içerisinde olmak mutluluk vericiydi...Özellikle Cuma akşamından kamp alanında olmak dahada keyif verdi...İmkanı sağlayan herkese sonsuz teşekkürler
fotoğraf desteğinize teşekkürler alper bey yalnız resimler 5-7 mb boyutunda epey küçültmek zorunda kaldım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR