Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 550
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,639
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

nasıl tepki yada cevap versem bilemedim dostum ama o çocuğa herşey serbest ( sen bide 2009 180 c nin üstünde görsen onu ne dersin acaba.)

Etiketler

KARKADİL' Alıntı:
nasıl tepki yada cevap versem bilemedim dostum ama o çocuğa herşey serbest ( sen bide 2009 180 c nin üstünde görsen onu ne dersin acaba.)

Oldumu boyle olacak

image331h.jpg

Bu araç Gezenbilirin mi acaba.?...Üstündeki çıkarmalara bakılırsa yolları karıştırmış... ;D ;D

teprikler şimdi oldu en azından yanlız deilim he he bizler çocuklarımıza kızamıyoruz deilmi ne yaparsa yapsınlar.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

75098_463108626621_651281621_5699472_1706348_n.jpg

156537_463108396621_651281621_5699465_7429794_n.jpg

PB280071.jpg

PB280035.jpg

PB280103.jpg

Ben 2-3 resim daha paylaşmak istedim...

16112010315.jpg

16112010316.jpg

04122010340.jpg

ateş bey aracınızın fotograflarını gördüm ...ben şu an size özel mail gönderemiyorum benim mail adresim y-bsungur@hotmail.com bu adrese kendi mailinizden aracınızla ilgili detay gönderirseniz size şahsi adresinizden detaylı mail gönderecegim..selamlar

fotograflar büyüleyici .......ARKADAŞLAR lütfen bana en az sizin araçlarınız kadar düzgün performanslı içinde ailemi çolugumu çocugumu rahatca konforlu bir şekilde uzun yola götürüp getirebilecegim koltukları düzgün derileri temiz klıması faal ses düzeni sunroofu faal kapısı penceresi saglam uguldamayan cayur buyur ötmeyen dagda bayırda çamurda kaplan asfalta aslan caddedede tablo gibi duran bir araç bulun lütfen...fotograflara bayıldım çok güzel hepinizi tebrik ediyorum

GEZGİN' Alıntı:
Ben 2-3 resim daha paylaşmak istedim...

dostum merhaba, ZJ çok alımlı görünüyor maşallah allah kaza bela vermez inşallah, ancak merak ettiğim bir konu şu; lastiklerin 235 den büyük gibi duruyor eğer öyle ise sorun yaşayabilirsin gibi sanki...

Teşekkürler ilginize evet lastikler büyük biraz ama bi sorun yaşamıyorum sadece tam sol veya tam sağ yapmıyorum ozaman davlumbaza sürtüyo aksi halde bi sorun yaşamadım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.