Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 550
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,632
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

arkadaşlar valla araçlara imrenip bakıyorum, bu kadar güzel aracın arasına benim 95 zj yi koymayı utandım ;D ;D elimde bez saat başı toz alıyorum şimdi buradaki çamurlu araçları görünce benim araca neden kıyamadığımı daha iyi anlıyorum. allah hepinize kazasız belasız günler versim
kalın salıcakla

Etiketler

bu da benımkı 4 yıl orjınal kaldıktan sonra benım elıme gectı ve yavas yavas degısıyor

01bc0635.jpg

13bf9dfd.jpg

BİR KAÇ FOTOĞRAFTA BENDEN :
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

20032010260.jpg

HASANDEDE 2.jpg

HASANDEDE 5.jpg

P3170207.jpg

2I2D6I2X8M2X3W3B5F8F6X4Q.jpg

görüşe engel olmuyor :smiley: zaten dikiz aynası yok araçta , bas vurunca düşüyor ;D ...
bagaj problemimiz yok , şu haliyle bile akülü tekerlekli sandalye sığıyor :D ... bagaj çok lazım olduğunda ise iki kişi indirebiliyor ...

TAZE FOTOLAR - 1.RESİM KESİKKÖPRÜ ANDOFF KAMPI
DİĞER RESİMLER SAFRANBOLU KARADENİZ OFF ROAD OYUNLARI AMATÖR YARIŞI
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

08012009663.jpg

P4210190.jpg

P4210193.jpg

P4210195.jpg

P4210202.jpg

Mükembel resimler hoşuma giti nasipse de 1-2 gün sonra wj 2000 4.7 satın alacam .
En sonun da almak istediğim araca karar verdim bilmiyom disco Td 5 yada v8 yada Ranger.Rov arası gidip geliyordum iyişallah pişman olmam yetklili jeep bayisinde expert.etircem yazılı kağıta veriyorlarmış sanırım madik atamazlar ..
Araç lpg olçak ilk defa kulancam çok yorum okudum ama wj 4.7 hakında kötü yada kaçın diğe bir yoruma kolayca raslamadım sanırım kulananlar beni bilgilendiri şimdiden teşk.
Yurt dışı siteler de takip etiğim kadar min.2 inc yükseltiliyormuş merak etiğimm aracın sürüş konforu bozuluyormu yani yana yatmlara savrulmalar veya yay sitemin da sertleşmesi gibi ?
Bide çok hoşuma giden bu bull öne takılan ve tavana o geniş atom farları bunu yapan satan birileri varmı araştıra bileceyim bide genelikle şehir içinde olursa bir yerlere girmek tatil yer görmek için kulanacağım araca hangi marka lastik uygun olur ?
Orjinal jantlarını seviyom daha hiç bir farklı jantla kendi sevkime göre güzelini bulamadım sanırım bu jant ebatını kulancam ama yükseltme yaparsam konforu önde tutarsak kaç janta döne bilirim neyse çok yazdım kusura bakmayın ...

Billyboy35' Alıntı:
Mükembel resimler hoşuma giti nasipse de 1-2 gün sonra wj 2000 4.7 satın alacam .
En sonun da almak istediğim araca karar verdim bilmiyom disco Td 5 yada v8 yada Ranger.Rov arası gidip geliyordum iyişallah pişman olmam yetklili jeep bayisinde expert.etircem yazılı kağıta veriyorlarmış sanırım madik atamazlar ..
Araç lpg olçak ilk defa kulancam çok yorum okudum ama wj 4.7 hakında kötü yada kaçın diğe bir yoruma kolayca raslamadım sanırım kulananlar beni bilgilendiri şimdiden teşk.
Yurt dışı siteler de takip etiğim kadar min.2 inc yükseltiliyormuş merak etiğimm aracın sürüş konforu bozuluyormu yani yana yatmlara savrulmalar veya yay sitemin da sertleşmesi gibi ?
Bide çok hoşuma giden bu bull öne takılan ve tavana o geniş atom farları bunu yapan satan birileri varmı araştıra bileceyim bide genelikle şehir içinde olursa bir yerlere girmek tatil yer görmek için kulanacağım araca hangi marka lastik uygun olur ?
Orjinal jantlarını seviyom daha hiç bir farklı jantla kendi sevkime göre güzelini bulamadım sanırım bu jant ebatını kulancam ama yükseltme yaparsam konforu önde tutarsak kaç janta döne bilirim neyse çok yazdım kusura bakmayın ...

öncelikle almış olduğunuz karar için sizi tebrik ederim.
yapacaklarınıza önceden net karar vermeniz lastik ve jant seçiminiz için önemlidir.
yukseltip dodik taktıracaksanız büyük jant ve geniş lastik tercih etmeniz gerekecektir.
yükseltmeyi özellikle orjinal kit ile yapmanızı tavsiye ederim uzun yol kullanımında araçta savrulma dengesizlik olmaması için.
aşırı yukseltme ve lastik ebatındaki aşırı oynamalarda alt takıma baya bir tadilat gerektirir.

Meraketiğim bir konu var Quard Track 2 dediğimizde int Zj de kulanıldığını yazıyordu .
Quadra-Drive(WJ): yazıyordu anlamadım 2000 model 4.7 de hagi sistem var ve farkları yazılmış ama kulaaım şekli ve sürüşde bana kazandırdıkları ve kaybetirdikleri neler bilemiyom.
Yazan yazıda : 4hi pozisyonunda gücü devamlı %48 ön ve % 52 arka dağıtır ve iki difte de elektronik kilit vardır artı orta kilitli 4Low tabi.

Bundan analdığım alacağım aracı şehir içinde kulanırken 4 hi ( dört çeker ) diye anladım bunu seçebiliyormuyum 2 çekerer gitmesi içinmi yokda araç 2 çekerdeyken viraja sert girdiğimde savrulmasın diye sistem elektronik yada mekanik olarak devreye girip dört çekeremi dönüyo bunu anlamadım ?

Yeri burası değil ama dayanamadım sormak istedim.

90-94 model arası 4.0lt , bu araçların yıllık vergileri için ne kadar ödeniyor acaba?

Evet en sonunda aldım aracı oh be sıkıntı atım üstünden diğe düşünüyom allah dert vermesin diyorum neyse ...

merhaba vergi için sormuşsunuzda benimde net bir bilgim yok..
Ama olan biri kesinlikle çıkar ve yardımcı olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri