çok şık kazasız belasız binin işallah ama dodik diye bağırıyor sanki yakışır bence acizane fikrim =)şebo' Alıntı:Buda benim XJ....
seninkine lafım yok kardeşim bir önceki arkadaşımızın xj sine acizane yorumumduPejaro3500' Alıntı:aslında fazla resim atacaktım fakat sayfada fazla yer kaplamak istemedim yoksa resim bol.
cengiz bey dodik var zaten.
pardon özür üstteki alıntıya dikkat etmemişim :-[esperanto' Alıntı:seninkine lafım yok kardeşim bir önceki arkadaşımızın xj sine acizane yorumumdu
hele bu resimlere doyalım onlarıda koyarsın sonra önce bunları bekliyoruzPejaro3500' Alıntı:aa bu arada kışlık jant aldım lastık bugün yarın oda olucak .
mevcut jantlar 10'' şimdi 8''aldım jeepi kışın daha rahat kullanabiliriz lastık seçimini silver stone düşündük
arkadaşlarımın tamamı bu lastıgı kullanıyor vede çok memnun bogger kadar olmasada.
kaputa ve arkaya stıcker yaptırdım jeep yazılı çok güzel oldu onuda sizinle paylaşırım.
Bunları bekliyoruz derken ?esperanto' Alıntı:hele bu resimlere doyalım onlarıda koyarsın sonra önce bunları bekliyoruz