Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 475
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,019
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

Murat liste ve resimler çok güzel. Şimdi yazıcıdan çıktı aldım. Aynen kopyalıyorum. Eline sağlık.

Etiketler

Liste Güzel de,

Fotoğraflar aceleye gelmiş çekerken.:(

Tüm alınan malzemeler işleniyor.

* Zeytinler ayrı ayrı saklama kaplarına konuyor ve çeşni için limonu yağı ilave ediliyor.
* Peynirler dilimlenerek saklama kaplarına aktarılıyor.
* Satın alınan et ürünleri işleniyor. Bakınız ;
[attachment=1]

Bir başka kamp etkinliğimizde malzemelerimiz toplu halde.;
[attachment=2]

Tabii tüm bu malzemeler kamp yerine kadar araba ile gidileceği zaman hazır ediliyor.
Kamp yükü ile yürünerek ulaşılacağımız kamplı etkinliklerimizde saklama kapları out, buzdolabı poşetleri İn oluyor.

Nif Kamp - 11 Nisan 012.jpg

Nif Kamp - 11 Nisan 014.jpg

Arkadaşlar,

Yukarıda da belirttiğim yiyecek temini konusu kesinleşti. Demirciler köyünden bir arkadaş Cuma günü öğleden sonra kamp yerine varacak. Kendisine aşağıdaki malzemeleri sipariş ettik:

- Köy yumurtası, 100 adet
- Köy ekmeği, 30 adet
- Tereyağı, 1/2 kiloluk 30 paket

Lütfen bunları evden getirmeyelim. Oradan satın alalım. Böylece köye de bir miktar katkımız olur.

Ayrıca yayla evinde bir ton civarında odunu var. İstediğimiz kadar kamp yerine getirecek. Kamp süresince yakınımızda olacak.

Bu organizasyondan dolayı Murat Albayrak arkadaşımıza teşekkür ederim.

Son hava raporu aşağıdadır. Sıcaklık değerlerinde 4 derece daha düşün. Yani -6 dereceyi biz -10 derece olarak yaşayacağız :smiley:

Picture 1.jpg

EKARAIS' Alıntı:
Arkadaşlar,

- Köy ekmeği, 30 adet

Lütfen bunları evden getirmeyelim. Oradan satın alalım. Böylece köye de bir miktar katkımız olur.

Evet arkadaşlar,

Şehirde yapacağımız kamp alışverişinin küçük bir bölümünü burada yapmak yöre halkı ile sıcak ilişkiler kurulmasına vesile olur.

Volkan,

BP' de buluştuktan sonra dağ yoluna çıkmadan ileride bakkal var mıydı?

Süt, meşrubat, pet şişe su, gofret, çukulata, çerez gibi bakkaliyelik şeyleri alacağımız yer varsa Migros' a girmeye hiç gerek kalmaz.

Efe eğer Kartalkaya yolu üzerinden girerseniz, yol üzerinde alışveriş yapabileceüğiniz yerler var, yok eğer Bolu üzerinden girecekseniz, şehirden çıkmadan bir bakkal mutlaka görüyorsunuz..

ceranus' Alıntı:
Efe eğer Kartalkaya yolu üzerinden girerseniz, yol üzerinde alışveriş yapabileceüğiniz yerler var, yok eğer Bolu üzerinden girecekseniz, şehirden çıkmadan bir bakkal mutlaka görüyorsunuz..

Zerrin Bolu'da buluşup gideceğiz. Ben de oralarda bakkal vardı diye hatırlıyorum. Emin olamadım. Sağolasın.

Bu durumda Migros'a girmeme gerek kalmaz. Bakkaliyeyi oradan alırım. Yumurta, yağ, ekmek kamp yerine geliyor. Oooooh ne ala :smiley:

EKARAIS' Alıntı:
Volkan,

BP' de buluştuktan sonra dağ yoluna çıkmadan ileride bakkal var mıydı?

Süt, meşrubat, pet şişe su, gofret, çukulata, çerez gibi bakkaliyelik şeyleri alacağımız yer varsa Migros' a girmeye hiç gerek kalmaz.

sayın efe hocam zerrin ablanın da dediği gibi yol üzerinde bakkallar var ama biraz tuzlu şehiriçinde böyle alışveriş yapabileceğiniz çok yer var.zaten bolu çok küçük bir yer.telefon numaranızı bana özelden gönderirseniz cuma günü görüşebiliriz.ben size şehirde elimden geldiğince yardımcı olurum.
ve cuma günü hangi saatte çıkıp saat kaçta burada olmayı planlıyorsunuz.
teşekkürler

Volk' Alıntı:
sayın efe hocam zerrin ablanın da dediği gibi yol üzerinde bakkallar var ama biraz tuzlu şehiriçinde böyle alışveriş yapabileceğiniz çok yer var.zaten bolu çok küçük bir yer.telefon numaranızı bana özelden gönderirseniz cuma günü görüşebiliriz.ben size şehirde elimden geldiğince yardımcı olurum.
ve cuma günü hangi saatte çıkıp saat kaçta burada olmayı planlıyorsunuz.
teşekkürler

Volkan, Cuma akşamüzeri 16h00 civarında orada oluruz sanıyorum.

selam herkese ,arkadaşlar kampa siz gideceksiniz ama nedene yazdıklarınızı okudukça benide bir heyecan aldı, eminim gidemeyen diğer arkadaşlarda aynı duyguları paylaşıyordur, getireceğiniz yiyecekler arasında patates bol alın arkadaşlar, akşam ateşi yaktığınızda etrafnıda sahpet etmeye başladğınızda, ateş korlarının arasında pişer Kumpir yaparsınız tereyağınızda köyden geliyor, scacık patateslerin arasına taze köy tereyağını, kaşarı koyun afiyetle yeyin , soğuk havada ateşin yanında çok keyifle yenir kumpir, kalın odun kütükleri bulursanız atenizi söndürmez, , su bidonları da etrafında donmaz belki,

Efe bey tereyağınız da var, birde tel çeçil peynir ,biraz da mısır unu, bulursanız tam muhlamalık , sabah kahvaltıda dumanı tüten muhlamaya doyum olmaz, kasayla da hamsi alın, yanında kuru soğan, tamam işte başka bir şeye gerek olmaz, yerken aklınıza gelirse benim içinde muhlamayı kaşıklayın , hamsileri götürün, afiyetler inşallah, heyecanla dönüşünüzü , yaşadıklarınızı , güzellikleri paylaşmanızı bekliyoruz,

EKARAIS' Alıntı:
Arkadaşlar,

Yukarıda da belirttiğim yiyecek temini konusu kesinleşti. Demirciler köyünden bir arkadaş Cuma günü öğleden sonra kamp yerine varacak. Kendisine aşağıdaki malzemeleri sipariş ettik:

- Köy ekmeği, 30 adet

Ayrıca yayla evinde bir ton civarında odunu var. İstediğimiz kadar kamp yerine getirecek. Kamp süresince yakınımızda olacak.

Bu organizasyondan dolayı Murat Albayrak arkadaşımıza teşekkür ederim.
Efe bey ; Termal otele gelmeden hemen öncede bakkal var.
Murat'la görüştüm akşam alışverişe gidiyordum Ben yumurta ,ekmek ve tereyağ'ını listedem çıkardım kamp yerinden alıcam.

mezeci_67' Alıntı:
Efe bey ; Termal otele gelmeden hemen öncede bakkal var.
İlk sipariş benden: 30 yumurta, 5 ekmek,1/2 kg tereyağı teşekkürler.

adnan abi aksilik olmazsa öğlen gibi boludayım sırf meşhur mezelerinden yemeğinden yemek için geleceğim :smiley:)gece kalmam ama öğleden akşama kadar yanındayım haberin ola :smiley:

Ben 4 koli malzemeyi üzerine koyacak masa bulamadığım için resimlerini çekemedim kusura bakmayın. ;) :D ::smiley:

100_1123.jpg

Adnan bey 2 gün kahınacak ama sanki haftalarca kalınacakmış gibi hazırlık yapılıyor,yemek kampı gibi sanki, o kadar yiyecek yeniyormu gerçekten, herkes birşeyler getirecektir, 4 koli yiyecek 10 kişiye yeter herhalde, :smiley: :smiley:hiç böyle bir kampa katılmadığım için,bu kadar ç ok yiyecek yeniyormu diye sormuştum,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri