Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 475
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,018
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

efe abi gündüz göl çevresini gecede diğer pakuru yürüyelim bu göl buz tutuyormu tutmuyorsa üstüde karla kaplı olmaz kaybolmayız bence bide şunu soracağım gölde balık tutma şansı olacakmı olta atabilecekmiyiz izin varmıdır yada nedir?

Etiketler

cidowsky' Alıntı:
efe abi gündüz göl çevresini gecede diğer pakuru yürüyelim bu göl buz tutuyormu tutmuyorsa üstüde karla kaplı olmaz kaybolmayız bence bide şunu soracağım gölde balık tutma şansı olacakmı olta atabilecekmiyiz izin varmıdır yada nedir?

Gölde balık tutma yasağı var maalesef. Yürüyüşleri dediğin gibi yaparız. Pazar günü de yürürüz.

birkaç değişik alternatifte benden:

yürüyüş.jpg

erturk77' Alıntı:
birkaç değişik alternatifte benden:

Ertürk senin bir zirve yapasın var. Anlaşıldı. ;)

Efe Abi bir değil iki zirve yapasım var...
Tabi bu bel ağrısıyla yapabilirsem....:smiley: :smiley:

erturk77' Alıntı:
Efe Abi bir değil iki zirve yapasım var...
Tabi bu bel ağrısıyla yapabilirsem....:smiley: :smiley:

Geçmiş olsun. Aman diyeyim, kendini koru. Özellikle soğuktan koru belini.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ
Bolu'dan son dakika haberleri :D
Sabah sisle başlayan gün öğlen saatlerinde soğukluğunu korudu ve akşam 18:00 sularında karla karışık yağmura çevirdi.
Not:Bu haber şehirde gerçekleşen hava durumudur.

cidowsky' Alıntı:

göl fazla derin değil ve rakım çok yüksek hava sıcaklıı gündüz de sıfırın altına düşeceği için buz tutmuştur büyük ihtimalle.

COMPETUS' Alıntı:
Zaman ne çabuk geçti değilmi....Çok güzel bir kamp olmuştu...
Evet reis 1 günle yaş günü'nü kaçıracaz pazartesi'demi kalsak. ;) :D :-\

Merhaba sevgili gezenbilirler,

Zamanı yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum, bu sene kar görememiş, kara dokunamamış olmam sebeplerinden biri tabii. Cumartesi sabahtan bir Amerikalı arkadaşımla İstanbul'dan çıkmak istiyoruz, fakat aracımız yok. Sizin tavsiyelerinizi okudum ve kendi halimizde bir takım eşyalarımızla geleceğiz inşallah. Sizlerden ricam, eğer İstanbul'dan gidiyorsanız ve aracınızda muhabbet edecek, hikayelerinizi paylaşacak misafirler ağırlamak isterseniz çok memnun oluruz :smiley: Bundan önceki gezenbilir gezilerimde de arkadaşlarımın sayesinde ulaştım kamp noktalarına ve çok güzel yolculuklar yaptık. Ben Kartal'da oturuyorum, yani yolunuzun üzerindeyim bir nevi. Umarız ulaşabilme imkanı buluruz. Görüşmek üzere! :smiley:

Sevgilerimle...

mihri' Alıntı:
Merhaba sevgili gezenbilirler,

Zamanı yaklaştıkça daha da heyecanlanıyorum, bu sene kar görememiş, kara dokunamamış olmam sebeplerinden biri tabii. Cumartesi sabahtan bir Amerikalı arkadaşımla İstanbul'dan çıkmak istiyoruz, fakat aracımız yok. Sizin tavsiyelerinizi okudum ve kendi halimizde bir takım eşyalarımızla geleceğiz inşallah. Sizlerden ricam, eğer İstanbul'dan gidiyorsanız ve aracınızda muhabbet edecek, hikayelerinizi paylaşacak misafirler ağırlamak isterseniz çok memnun oluruz :smiley: Bundan önceki gezenbilir gezilerimde de arkadaşlarımın sayesinde ulaştım kamp noktalarına ve çok güzel yolculuklar yaptık. Ben Kartal'da oturuyorum, yani yolunuzun üzerindeyim bir nevi. Umarız ulaşabilme imkanı buluruz. Görüşmek üzere! :smiley:

Sevgilerimle...

Mihriban,

Cuma öğlen 13h00' de Ümraniye gişelerden çıkan gruptayım. Cumadan gelme şansınız varsa alabilirim.

mezeci_67' Alıntı:
Geçen seneki bu vakte az kaldı. ;) :D

Garçekten aynı zamana denk geldik. Bu seferki kamp yerimiz de çok yakın. Geçen kampta yağmur yağmıştı değil mi?

Yok mu bir tavsiye?

schweps' Alıntı:
Yakın çevrede kalınabilecek otel tavsiye edebilecek var mı?
Termal otel ile görüştüm full dolularmış.
Hanım ve çocuklar da biraz kampta biraz otelde olacak şekilde gelecekler.

kampın olduğu yere aracımızla gelebilecekmiyiz vebosta olayını halledersem araçta kalmayı düşünüyorum nedersiniz

simurg2' Alıntı:
kampın olduğu yere aracımızla gelebilecekmiyiz vebosta olayını halledersem araçta kalmayı düşünüyorum nedersiniz

Araçlar 4*4 ise kamp alanına kadar gelebilir. 4*2' ler ise yol şartları bugünkü gibi olursa çok yakına kadar 100-150 mt gelebilir.

Webasto'lu araçta tabii kalabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR