Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 475
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,027
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Bolu Aladağ Gölü Kış Kampı Duyurusu (23 - 24 Ocak 2010)

schweps' Alıntı:
Yok mu bir tavsiye?

Merhaba Şenol Hocam,

Termal otelin haricinde kalma konusu sadece orman işletme müdürlüğüne bağlı evlerde kalabilirsininiz.Bunun için orman işletme müdürlüğünde yetkilibirilerini bulup izin almanız gerekiyor.

Etiketler

Cuma'dan gelmek isterdik ama akşam saat 6'da işten çıkıyorum, o yüzden mümkün gözükmüyor. Cumartesi sabah saat kaç olursa olsun, 6da bile hazır oluruz, sorun değil :smiley: O yüzden Cumartesi yola çıkacaklardan ümitliyim hala :smiley:

mihri hanım bende akşam 5 gibi işten çıkacağım yola çıkmam 6- 6.30 dan önce olmayacak gecenin kaçında kim bilir orda çadır atacağım ama 2 sabah orda uyanmanın keyfi değer inanın

Dediğinize katılıyorum Çiğdem Hanım ama pazar sabahı artık yaşayabileceğiz o duyguyu, onun için sabırsızlanıyoruz :smiley: Pek özledim sabah temiz kar kokusunu :smiley:

schweps' Alıntı:
Yok mu bir tavsiye?

Selam,
Kış sezonu olduğu için tesisler dolu gözüküyor.
Yakın yerlerden birkaç alternatif........
Kamp alanına yakından uzağa doğru sıralamaya çalıştım

www.ozcanalabalikpansiyon.com
www.sarialandagevi.com
Baysal restorant-pansiyon Tel : 0 374 2189016
www.koroglukonagi.com
www.boluyildizotel.com
www.bolutermalotel.com

Efe hocam yemek konusu nasıl olacak herkes kendi mi yapacak yoksa topluca mı yemek yapıp yenecek(biraz zor ama)

bolu1414' Alıntı:
Selam,

www.ozcanalabalikpansiyon.com Kamp Alanına 8-10km
www.sarialandagevi.com Kamp Alanına 10km
Baysal restorant-pansiyon Tel : 0 374 2189016 Kamp Alanına 10km
www.koroglukonagi.com
www.boluyildizotel.com Kamp Alanına 35km
www.bolutermalotel.com Kamp Alanına 35km

Şenol Bey samim abi alternatifleri yazmış.ancak orman işletme evleri izci kampı ve aladağ gölünün yanında bungalovlar var.eğer rica edersek buralarda kalabilme imkanınız var.ancak bungalovlar ve orman işletme evleri hizmet veriyormu bilmiyorum.

Mihriban, maalesef ben de cuma günü 14.00 gibi 2 kişi olarak İstanbul'dan hareket edeceğim. Yoksa seni alırdım. Aracın arka koltukları boş çünki.

Çok teşekkür ederim.

bolu1414' Alıntı:
Selam,

www.ozcanalabalikpansiyon.com
www.sarialandagevi.com
Baysal restorant-pansiyon Tel : 0 374 2189016
www.koroglukonagi.com
www.boluyildizotel.com
www.bolutermalotel.com

aslanahmet' Alıntı:
Mihriban, maalesef ben de cuma günü 14.00 gibi 2 kişi olarak İstanbul'dan hareket edeceğim. Yoksa seni alırdım. Aracın arka koltukları boş çünki.

Mihriban ,

Yarım gün izin al sen en iyisi

Volk' Alıntı:
Efe hocam yemek konusu nasıl olacak herkes kendi mi yapacak yoksa topluca mı yemek yapıp yenecek(biraz zor ama)

Volkan,

Yemek konusunu herkes kendisi hallediyor. Katılım çok olduğundan ortak yapamıyoruz.

EKARAIS' Alıntı:
Volkan,

Yemek konusunu herkes kendisi hallediyor. Katılım çok olduğundan ortak yapamıyoruz.

Abi peki kamp bölgesine çıkmadan boludan mı alışveriş yapıcaksınız?

Arkadaşlar,

Yemek konusundaki önerilerim şöyle:

Cumadan gelecekler için Cuma akşamından başlamak ve Pazar öğleden sonra bitmek üzere toplam 6 öğün yemek kamp süresince yenecektir.

Ocak olarak kamp ocağı ve mangal (kömür, çıra, maşa almayı unutmayın) kullanılabilir.
Tabak, bardak, çatal, bıçak olarak kullan-at kağıt plastik olanlar kullanılabilir. Gerçi ben bunları pek tercih etmiyorum. Çok çöp çıkıyor. Mümkün olduğunca melamin tabak, orikaso, vb kolay temizlenebilen dayanıklı malzemeleri tercih ediyorum.
Yiyecek olarak mangal için sucuk, köfte, vb kolay pişen et ürünleri, makarna, bulgur gibi karbonhidrat yiyecekler, tonbalığı, teneke konservede zeytinyağlı hazır yiyecekler, sabah kahvaltıları için yumurta, peynir, zeytin, reçel, bal getirilebilir. Bazı markalar hazır yiyecekler yapmışlar. Büyük marketlerde bulabilirsiniz.
Tuz, biber, zeytinyağı, margarin unutulmamalı. (Geçen kampta bir gram yağ götürmemişiz. Sucuklu yumurta yapalım dedik. Sucuklar da yağsız mangal sucuğuymuş. Beceremedik.
Domates, biber, salatalık, meyva getirilebilir.
Ekmek, bazlama unutulmamalı.

Yürüyüşlerde yemek üzere yanınızda kuru kayısı, üzüm, ceviz, fındık, fıstık, çukulata olsun. Küçük sırta çantanıza termosla sıcak su, sandviç koyabilirsiniz.

Yiyecekleri ayrı ayrı naylon torbalara koyup kapaklı bir sepet, saklama kabı ya da buzlukla getirebilirsiniz.

Su için mutlaka bidon ya da 5-8 litrelik pet şişeniz olsun. Bir de büyük termos olursa sabah kalkınca hazır suyunuz olur. Gece termosta durmayan sular donacaktır. Ya da pet şişeyle konmuş sıcak su gece uyku tulumunu ısıtacağı gibi sabah da hazır ılık suyunuz olur. Ben musluklu bir bidon kullanıyorum. Ayrıca termos var.

Sağlam çöp torbaları getirelim. Geceleri yatarken bütün yiyeceklerimizi kaldıracağız. Gece davetsiz misafirleri uzak tutmak için çöp torbalarımızı da araçlarımıza koyacağız ya da uzaktaki bir ağacın yüksek dalına asacağız (orada unutmayın).

Volk' Alıntı:
Abi peki kamp bölgesine çıkmadan boludan mı alışveriş yapıcaksınız?

Bolu' daki buluşma yerimize yakın Migros var. Yiyecekleri oradan alabiliriz. Ayrıca kamp yerinde bize yardımcı olacak yakın köyden birisini ayarlamaya çalışıyoruz. Belki köy yumurtası, ekmeği, vb imkanımız olacak. Kesinleşince bilgi vereceğim.

bilgiler için teşekkürler
son durumu rapor edeyim
dağlar bembeyaz :D şehir buz gibi
gittikçe sabırsızlanıyorum :D

Arkadaşlar,

Jandarma Tugay Komutanlığından kamp için gerekli izni aldık. Acil durumlarda yardım istemek üzere bir teğmenin adını ve telefonunu da aldık.

Kamplı etkinlikler için Önerilerim;

[attachment=1]

Topluca yapılmış ve tasniflenmiş Kamp Malzemelerimiz;
[attachment=2]

Devamla;
[attachment=3]

Kamp Yiyecek ve İçecekler.jpg

Aralık Fotolar 009.jpg

Aralık Fotolar 011.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri