Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 588
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,030
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Belgradormanlarece054.png

Belgradormanlarece055.png

Belgradormanlarece036.png

Belgradormanlarece037.png

Belgradormanlarece038.png

Etiketler

Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Çamur canavarından bırakın arabaları kendimizi zor kurtardık........!!!!
Belgradormanlarece042.png

Belgradormanlarece043.png

Belgradormanlarece044.png

Belgradormanlarece045.png

Belgradormanlarece046.png

Yalnız bu arada ne kadar duyarlı bır pilot olduğumuda görün; uyarı işaretlerini bile koydum yol çamuruna....:!

Belgradormanlarece042.png

abi bu hangi yörenin dansı onu çıkaramadım :smiley:

Disco senin ve benim sayemde sanayi bu krizde ayakta kalıyor :smiley:
Nesin Usta yakında Suzuki Yetkili servisini açıyor. Doğuşun hemen yanına :smiley: (İnşallah bigün gerçek olur.)
Gezi gerçekten güzeldi ama araç 3 çeker olunca kendimi özürlü hissettim.
Beni çekerken tamponu yamulan Başkan jeep yazan araca teşekkür edememiştim. Burdan teşekkürlerimi sunuyorum.
Ayrıca yine beni cekerken çeki demirini koparan Emre abiye (DOOM) teşekkür ediyorum tekrar.
Bana yardım edene zararım dokundu bu gezide..
Ayrıca Hunter ve Defender Mutfak da ordaymış sizleri göremediğime üzüldüm...

Cok keyifli bir gezi olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR