Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 588
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,033
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Jyrays' Alıntı:
kim ünlü, kim değil :p

Senin görüntün zaten konu başlığı olarak kullanılmış. Ününe ün kattın diyelim... :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

ates' Alıntı:
ergun abi senin linkten indiremiyorum videoyu, eror veriyor boyna yada benmi beceremiyorum 1 saattir uğraşıyorum anlamadım ???

Eeeee........ burada rüşvet sökmüyor demekki.....:smiley:

Gördünmü ateş abi şansın yok rüşvet geçersiz :smiley:) ergun abi sana özel yasaklamış indirme diye.

emre_ozk' Alıntı:
part1
http://s272.photobucket.com/albums/jj191/emre_ozk/?action=view&current=AVSEQ03.flv

part2
http://s272.photobucket.com/albums/jj191/emre_ozk/?action=view&current=AVSEQ031.flv

part3
http://s272.photobucket.com/albums/jj191/emre_ozk/?action=view&current=AVSEQ032.flv
teşk ederiz paylaşım için

Güzel gezi olmuş...

Off be ne güzel gezi olmuş.Haberim olsaydı bende gelirdim.Hemde banada baya yakınmış.Neyse bundan sonra gezileri iyi takip etmem lazım.
Bu arada bu gezilerden nasıl haberimiz olacak.Nereden takip etmem lazım. ::smiley:

resimleyenlerin ellerine sağlık mükemmel görüntüler

Kazancı' Alıntı:
Off be ne güzel gezi olmuş.Haberim olsaydı bende gelirdim.Hemde banada baya yakınmış.Neyse bundan sonra gezileri iyi takip etmem lazım.
Bu arada bu gezilerden nasıl haberimiz olacak.Nereden takip etmem lazım. ::smiley:

Ana sayfada Etkinlikler sayfasından takip edebilirisiniz.

Teşekkür ederim Ergün abi.

[attachment=1]

Artık bende gezilere katılabilicem.92 model bi lada niva aldım.arazi lastikleride var.sabırsızlıkla yeni gezileri bekliyorum

Gelin ikitelliye test edelim burada var bir iki yer . Bizim niva ile eşlik edelim size :smiley:
Kazancı' Alıntı:
Artık bende gezilere katılabilicem.92 model bi lada niva aldım.arazi lastikleride var.sabırsızlıkla yeni gezileri bekliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR