Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 588
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,065
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

o videoda ne oluyor ben anlamadım
wk yı kurtarmayamı çalışıyor cj yoksa birbirlerinimi çekiyolar

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

ozanyur' Alıntı:
o videoda ne oluyor ben anlamadım
wk yı kurtarmayamı çalışıyor cj yoksa birbirlerinimi çekiyolar

CJ WK kurtarıyor ama kurtardıktan sonra olay bittiği halde hala arkasındakini bırakmadan sürüklemeye devam ediyor....:smiley:

99953533.jpg

Büyük laf olarak algılamayın ama, benim WK gazlamadan, evet gazlamadan babaanne yokuşunu rahatlıkla çıkar. :smiley:
Aracımı iyi tanırım. ;)

tuncaaayy' Alıntı:
Ozan Ugur Abi gormesin mesajini...onun o canavar
biliyorum abi canavarı, ara sıra uğur abinin garaj bölümüne bakıp iç geçiyorum
perşembe günü loto cıkarsa benimde aynısından olucak ;D

Jeep34' Alıntı:
Büyük laf olarak algılamayın ama, benim WK gazlamadan, evet gazlamadan babaanne yokuşunu rahatlıkla çıkar. :smiley:
Aracımı iyi tanırım. ;)

yeterki gaza gelelim gerisi teferruat ::smiley: ::smiley: ;D

REPLAY37' Alıntı:

Bencede günün fotoğrafı bu olmalı,bu tür organizasyona ilk defa katılan biri olarak etabın başında gözümün korktuğu an :smiley:

Ben ilk gruptaydim. Diger gruplarda, tabii yol cok agirlastigi icin, oldukca siki mucadeleler yasanmis... sanki baska bir gezi gibi. Bir de babaanne yokusu mucadelesini unutmamak lazim. Oldukca guzel kareler ve videolar var.Eminim daha cok gorsel vardir...

Sayfalar tıraşlandımı yoksa benmi yanlış hatırlıyorum enson 25. sayfadaydık diye biliyorum. ;D

Krizden dolayı böyle oldu.Küçülmek zorunda kaldık. ;D
Kıymetli arkadaşlar ; konu ile igili her türlü sohbet , muhabbet ve geyiğe aşağıda ki başlıkta devam edebiliriz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.6460

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR