Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 588
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,376
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Arkadaşlar ben sizi izleyen yüzlerce kişiden biriyim ,harika bir gezi olmuş , çok güzel sohbet kurmus ve ortam oluşturmuşşunuz kutlarım .Gezi yorumlarınızı heyecanla sohbetlerınızı de keyıfle takıp edıyorum!!!

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Şahsım adına böyle organizasyonlara katılamasamda gerçekten başlığı incelerken gerçekten çok keyif aldım.Emeği geçen herkesi kutlarım.

Vee suda kalış anım....! ;D ;D ;D
Bu arada su geçişinde ilk kalanda benım...! ;)
Bir daha zor görürsünüz beni şnorkelsiz bir gezide.....! ::smiley: ;) :smiley:

th_Belgradormanlarece012.png

Ergun Bey öncelikle geçmiş olsun.
Far hizasının üst noktasında olan hava emişinin aşağısında olan su seviyesinde hangi arızadan sebep kaldınız?
Videoda kendi dalganızla gittiğinizi görüyorum. Yoksa ilk giriş mi hızlıydı?
Cevabınız forumu takip eden diğer arkadaşlara da yol gösterici olacaktır.

offroader_' Alıntı:
Disco senin ve benim sayemde sanayi bu krizde ayakta kalıyor :smiley:
Nesin Usta yakında Suzuki Yetkili servisini açıyor. Doğuşun hemen yanına :smiley: (İnşallah bigün gerçek olur.)
Gezi gerçekten güzeldi ama araç 3 çeker olunca kendimi özürlü hissettim.
Beni çekerken tamponu yamulan Başkan jeep yazan araca teşekkür edememiştim. Burdan teşekkürlerimi sunuyorum.
Ayrıca yine beni cekerken çeki demirini koparan Emre abiye (DOOM) teşekkür ediyorum tekrar.
Bana yardım edene zararım dokundu bu gezide..
Ayrıca Hunter ve Defender Mutfak da ordaymış sizleri göremediğime üzüldüm...

saol..allahtan çeki demirinin yedegini yapıyorlar suzukiye yolda bırakmadım seni :smiley:

orsa' Alıntı:
Ergun Bey öncelikle geçmiş olsun.
Far hizasının üst noktasında olan hava emişinin aşağısında olan su seviyesinde hangi arızadan sebep kaldınız?
Videoda kendi dalganızla gittiğinizi görüyorum. Yoksa ilk giriş mi hızlıydı?
Cevabınız forumu takip eden diğer arkadaşlara da yol gösterici olacaktır.

Tamamen teknik bir eksiklikten kaynaklanıyor. Ön panjur arasında olan hava giriş kanalı benım kırıktı, dolayısı ile seviye oraya gelince (ki ben ön dalga yaratıp seviyeyi boşu boşuna yükselttim) suyu hava girişinden çekti ve boğuldu. Aslında ZJ'ler dalga yaratmadıkça o seviyede kalmaz...

Kıymetli arkadaşlar; başlık konusu dışındaki sohbetlerin serbest muhabbet bölümünde yapılması ile ilgili Uğur ve diğer arkadaşlarımızın rica ve uyarılarının dikkate alınmadığını üzülerek görüyorum. Bundan sonra bu tip mesajların uyarı yapılmaksızıın tarafımdan silineceğini bilgilerinize sunarım.
Saygılarımla

Arkadaslar,

yine sahane bir gezi olmus. Paylasimlariniz icin tesekkurler. Orada olamadigim icin cok uzgunum.
Bir dahaki sefere, arabam da saglam olursa hayatta kacirmam.

Saygilarimla

Açıklamanız için teşekkürler. En kısa zamanda snorkel taktırmanız dileğiyle.

CJ nin son modele karşı yaptığı hırsa bakın.......:smiley:
Dağıtacaktı nerdeyse arabayı.....:smiley:

th_Belgradormanlarece060.png

Aslında video da bellı olmuyor ama çekılen araba frenlere asıldığı halde hala sürükleniyordu...:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri