Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 588
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,140
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

yok abicim ben takipteyim kalp kırılması filan olurmu :D 3,5 un yeni tamponlarını takıyoruz yarın sasi bitecek inş.. hava güzel olursa daha sonra s.o.a la uğrasacağız inş... ati abi saolsun :smiley:
ayhan kurnaz' Alıntı:
çagrı çagırdı çagrı yok kalbinimi kırdık acaba***

Image(160).jpg

Image(161).jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

jeep' Alıntı:
Bence verir. Sakıncalı bir durum..
o araç benim.. 3.5cm fark var tabi kuru zeminde 4 çeker gidersen verir ama zaten kuru ise neden 4 çeker gidesin ki ! çamurda hiç bir sorun çıkmaz... arkalara takmamamın tek zararı orayı çıkamamam oldu :mad:

Jyrays' Alıntı:
Yeni birşey değil! ::smiley:

http://www.milliyet.com.tr/2005/06/03/cumartesi/cum03.html
turkıye ıcın soyledıklerın cok ıyı abi tesekurler.

porogramın linki olan varmı yada buraya yükliyen olurmu acaba ben izliyemedim.

Buradan izleyebilirsiniz. Ama kalite çok kötü..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26984.20

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27200.new#new mutlaka ziyaret edelim arkadaşlar...

50 52 Arac katılmıs yokmu daha foto video neler oldu orada paylasın lutfen :smiley:

gezimizle ilgili birinci guruptan birkac tane resim ve video gecikme için özür elimizde olmayan ne denlerden ötürü bira gec oldu

ilk önce su gecişimiz cok keyifliydi gurubumuzda bu sudan gecerken kalan arac olmadı

th_MOV03135.jpg

camurlu rampa cıkışım iki bölüm halinde olmuş

th_MOV03152.jpg

th_MOV03153.jpg

yola devam

th_MOV03157.jpg

camurda debelenme

th_MOV03151.jpg

th_MOV03156.jpg

th_MOV03149.jpg

th_MOV03139.jpg

babaanne yokuşunu ben bir yokladım akbinde geri dönüyoruz

th_MOV03177.jpg

buda başka bir video daha bir kac tane daha var onlarda yükliycem

th_MOV03205.jpg

th_MOV03200.jpg

DSC03138.jpg

DSC03137.jpg

DSC03141.jpg

DSC03140.jpg

DSC03123.jpg

DSC03142.jpg

DSC03143.jpg

DSC03126.jpg

DSC03127.jpg

DSC03124.jpg

DSC03128.jpg

DSC03129.jpg

DSC03130.jpg

DSC03131.jpg

DSC03132.jpg

DSC03133.jpg

DSC03136.jpg

DSC03165.jpg

derede arac ların temizlenme anı ondan az camurlu gördünüz birinci gurubun araclarını

DSC03166.jpg

DSC03167.jpg

mangal yiyenbilir durumu

DSC03168.jpg

LR nin camurlugunun biraz yamuldugu an

DSC03191.jpg

reis elıne saglık çok guzel goruntuler bunlar devamını beklıyoruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,708
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR