Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 588
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,142
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Hadi arkadaşlar, babanne ne zaman tekrar yapalım?

Etiketler
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Emeginize sağlık memet (kanyon jimny) videoda muhtar gibi geziyon eller arkada :smiley:) Yurki abi (JYRAYS) hazırlıklıgit bence babane acımasız :smiley:

paylasımınız icin tesekkur ederim devamını bekliyoruz

ya güven abinin lr nin çamurluk nası ve ne zman yamuldu ki ?

lada videolarıda iyiydı bu arada, kac lada vardı acaba sayamadım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27438.new#new

yeni geziye gelllll

bayram' Alıntı:
lada videolarıda iyiydı bu arada, kac lada vardı acaba sayamadım.

sanırım 5 adet niva vardı gezide 3ü ilk guruptaydı ve takılan niva olmadı sanırım gezi boyunca

Kıymetli arkadaşlar ; Sevgili üyeler
Gezenbilir sizlerin sayesinde büyüyor ve artık internet ortamında ciddi bir başvuru kaynağı haline geliyor.O açıdan herhangi bir bilginin kolayca bulunabilmesi ya da gezi başlığındaki sayfaların bıkılmadan çevrilebilmesi için özellikle teknik bilgiler , foto ve resim içeren , meteorolojik , klimatik ve coğrafi bilgiler sunan unsurlardan oluşması gerekiyor.Adına sohbet , muhabbet ya da geyik dediğimiz unsurlar çoğalınca aradaki güzel bilgiler ve resimler , videolar kayboluyor.İşte bizim bütün sıkıntımız yönetim olarak budur.Yoksa birden fazla insanın bir araya geldiği bir ortamda sohbet olmayacak da ne olacak ?
O nedenle sizlerden ricamız adına gezi denilen her türlü başlığımızda sohbet ve muhabbet kısmını ölçülü kullanıp , deşarj için de aşağıdaki başlığımızı kullanmanız. Cheesy

Saygı ve Sevgilerimle.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.6600

Arkadaşlar acaba KANAL A daki programı kayıt yapan arkadaşlar oldumu? Eğer olduysada bu kayıtdan temin edebilirmiyiz.

program yapımcısı erol bey arkadaşım ondan programın cd sini istedim ama o cd kanala ait olduğunu ve ancak kanal izin verirse verebiliceğini bunuda görüşüceğini söyledi.

arkadaşlar araçların sudan geçiş videoları kimde diyorum kimse sesimi dutmuyo nasıl iş bu???
görseller neden tam paylaşılmadı bi açıklama yaparmısınız elinde video olan arkadaşlar size sesleniyorum

arkadaslar babaanne rampasını yardım almadan cıkan araclar hakkında bilgi istiyorum 52 arac icinden tesekkur ediyorum

yol tıkalı ıdı nasıl cıkalım kı trafık cok yogundu sehırcı parkuru desen yııne ogle.
:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

SON KONULAR

Geri