raptor' Alıntı:Zerrin hanım inşallah bir aksilik çıkmaz ise bizde gelmek istiyoruz.daha önce Oğuz hacomla bir kez gitmiştik çok güzel bir yerdi .belki iki veya üç karavanda gelebiliriz şu anda aramızda konuşuyoruz.tam belli olduğunda listeye adımızı yazacağız görüşmek üzere.
cumburlop' Alıntı:bi an once gelsede gitsek,
sabah gorusucez siz simdi bu msjı okurken tanısmıs bile olacagız,
23 nisandan onceki haftada birseyler yapsak yani gelecek hafta olmazmı?
zerrin ne dersin?? (artık sadece zerrin)
raptor' Alıntı:Zerrin hanım inşallah bir aksilik çıkmaz ise bizde gelmek istiyoruz.daha önce Oğuz hacomla bir kez gitmiştik çok güzel bir yerdi .belki iki veya üç karavanda gelebiliriz şu anda aramızda konuşuyoruz.tam belli olduğunda listeye adımızı yazacağız görüşmek üzere.
kaya75' Alıntı:23 nisanda gneye doğru inmeyi düşünüyorum ama planım ertelenirse mutlaka gelirim
ByMickes06' Alıntı:Hikmet merhaba,Zerrin Hanım'larla geçen sene Karagöl Işık Dağı kampındaydık.Güzel bir kamp olmuştu.Karagöl'ün kenarında sizlerle günübirlik kamp yaptığımız yere yakın bir yerde(tam karşı alanda) güzel bir kamp yapmıştık Zerrin Hanıml'larla.Her sene neredeyse gelenekleşen bu kampın çok güzel bir kamp olacağı yine muhakkak.Yüksek rakımlı ve çok güzel manzaralı bu alanda çok kez kalmışımdır.Şahane manzara,bol oksijen,güzel bir doğa... Zerrin Hanım'a da belirttiğim üzere bu sene bir engel çıkmazsa yine gideceğim.Bu güzel kampı ve bu güzel mekanı kaçırmamanızı tavsiye ederim.Hatta ben çekme karavanla daha rahatlık sağladığı için gelmeyi düşünüyorum.Bakalım karavan seçeneğini henüz kararlaştırmadım. Ducato'da eberspacher var .Fakat yüksek rakımda bakaılm nasıl çalışacak diye düşünüyorum.(Zira yeni monte ettim.)Işık Dağı Nisan ayında bile gece soğuktur.Selamlar.
karavan1' Alıntı:Güzel bir kamp olacak.Dediğim gibi yüksek rakım,güzel bir doğa,Karagöl'ün adıyla müsemma simsiyah ve gizemli görüntüsünün hemen kenarında kamp yapmak elbette güzel.Fakat Nisan şu sıralar neredeyse yine Kış aylarından dem vuruyor.Karavanla gelecek arkadaşların ısıtıcı sistemlerini,önlemlerini gözden geçirmelerini öneririm.
hacer1959' Alıntı:İyi akşamlar zerrin hanım etginliğine katılmayı çok isterdim. Bizim gurub gelmeye kalksa adanadan gidilecek yer kaç saat sürer araba içine kadar gidermi. Otaraflara hiç gitmediler beni aydınlatırsan sevinirim
mahiralpagut' Alıntı:Etkinliğe eşimle ben de katılacağız.