Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 112
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,403
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

23 nisanda gneye doğru inmeyi düşünüyorum ama planım ertelenirse mutlaka gelirim

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

raptor' Alıntı:
Zerrin hanım inşallah bir aksilik çıkmaz ise bizde gelmek istiyoruz.daha önce Oğuz hacomla bir kez gitmiştik çok güzel bir yerdi .belki iki veya üç karavanda gelebiliriz şu anda aramızda konuşuyoruz.tam belli olduğunda listeye adımızı yazacağız görüşmek üzere.

Hikmet merhaba,Zerrin Hanım'larla geçen sene Karagöl Işık Dağı kampındaydık.Güzel bir kamp olmuştu.Karagöl'ün kenarında sizlerle günübirlik kamp yaptığımız yere yakın bir yerde(tam karşı alanda) güzel bir kamp yapmıştık Zerrin Hanıml'larla.Her sene neredeyse gelenekleşen bu kampın çok güzel bir kamp olacağı yine muhakkak.Yüksek rakımlı ve çok güzel manzaralı bu alanda çok kez kalmışımdır.Şahane manzara,bol oksijen,güzel bir doğa... Zerrin Hanım'a da belirttiğim üzere bu sene bir engel çıkmazsa yine gideceğim.Bu güzel kampı ve bu güzel mekanı kaçırmamanızı tavsiye ederim.Hatta ben çekme karavanla daha rahatlık sağladığı için gelmeyi düşünüyorum.Bakalım karavan seçeneğini henüz kararlaştırmadım. Ducato'da eberspacher var .Fakat yüksek rakımda bakaılm nasıl çalışacak diye düşünüyorum.(Zira yeni monte ettim.)Işık Dağı Nisan ayında bile gece soğuktur.Selamlar.

Güzel bir kamp olacak.Dediğim gibi yüksek rakım,güzel bir doğa,Karagöl'ün adıyla müsemma simsiyah ve gizemli görüntüsünün hemen kenarında kamp yapmak elbette güzel.Fakat Nisan şu sıralar neredeyse yine Kış aylarından dem vuruyor.Karavanla gelecek arkadaşların ısıtıcı sistemlerini,önlemlerini gözden geçirmelerini öneririm.

İyi akşamlar zerrin hanım etginliğine katılmayı çok isterdim. Bizim gurub gelmeye kalksa adanadan gidilecek yer kaç saat sürer araba içine kadar gidermi. Otaraflara hiç gitmediler beni aydınlatırsan sevinirim

Evet tanıştık bugün Can, çok memnun oldum seni tanıdığımz, bu hafta sonu İstanbul'dan arkadaşlarımızın Ankara'ya Anıtkabir ziyaretine gelmeleri nedeniyle sanırım yürüyüş yapamayabiliriz, ancak yinede ne olur ne olmaz hafta ortalaında durumu netleştireceğim, konuşuruz yeniden bu konuyu..

Evet 23 Nisan gelsede kampımıza başlasak, katılıyorum ben de :smiley:

cumburlop' Alıntı:
bi an once gelsede gitsek,
sabah gorusucez siz simdi bu msjı okurken tanısmıs bile olacagız,
23 nisandan onceki haftada birseyler yapsak yani gelecek hafta olmazmı? :smiley:
zerrin ne dersin?? (artık sadece zerrin:smiley: )

Sayın raptor, çok sevinirim, görüşmek dieğiyle, selamlar..

raptor' Alıntı:
Zerrin hanım inşallah bir aksilik çıkmaz ise bizde gelmek istiyoruz.daha önce Oğuz hacomla bir kez gitmiştik çok güzel bir yerdi .belki iki veya üç karavanda gelebiliriz şu anda aramızda konuşuyoruz.tam belli olduğunda listeye adımızı yazacağız görüşmek üzere.

Kadir Bey, bekliyorum sizi de kampımıza..

kaya75' Alıntı:
23 nisanda gneye doğru inmeyi düşünüyorum ama planım ertelenirse mutlaka gelirim

ByMickes06 merhabalar, güzel sözleriniz ve katkılarınız için ben teşekkür ediyorum, sizinle aynı fikirdeyim artık Işık Dağı - Karagöl kampuımızı gelenekselleşmiş olarak düzenleme keyfini yaşayalım..Bu kampımıza da katılımınız beni çok mutlu edecektir, görüşmek dileğiyle, selamlar..

ByMickes06' Alıntı:
Hikmet merhaba,Zerrin Hanım'larla geçen sene Karagöl Işık Dağı kampındaydık.Güzel bir kamp olmuştu.Karagöl'ün kenarında sizlerle günübirlik kamp yaptığımız yere yakın bir yerde(tam karşı alanda) güzel bir kamp yapmıştık Zerrin Hanıml'larla.Her sene neredeyse gelenekleşen bu kampın çok güzel bir kamp olacağı yine muhakkak.Yüksek rakımlı ve çok güzel manzaralı bu alanda çok kez kalmışımdır.Şahane manzara,bol oksijen,güzel bir doğa... Zerrin Hanım'a da belirttiğim üzere bu sene bir engel çıkmazsa yine gideceğim.Bu güzel kampı ve bu güzel mekanı kaçırmamanızı tavsiye ederim.Hatta ben çekme karavanla daha rahatlık sağladığı için gelmeyi düşünüyorum.Bakalım karavan seçeneğini henüz kararlaştırmadım. Ducato'da eberspacher var .Fakat yüksek rakımda bakaılm nasıl çalışacak diye düşünüyorum.(Zira yeni monte ettim.)Işık Dağı Nisan ayında bile gece soğuktur.Selamlar.

Oğuz Hocam çok haklsınız, biz bugün dört mevsimi birden yaşadık Beypazarı İnözü Vadisin de, önlemlerimizi alarak kamp alanında olmak bize yarar sağlayacaktır, teşekkür ediyorum, selamlar..

karavan1' Alıntı:
Güzel bir kamp olacak.Dediğim gibi yüksek rakım,güzel bir doğa,Karagöl'ün adıyla müsemma simsiyah ve gizemli görüntüsünün hemen kenarında kamp yapmak elbette güzel.Fakat Nisan şu sıralar neredeyse yine Kış aylarından dem vuruyor.Karavanla gelecek arkadaşların ısıtıcı sistemlerini,önlemlerini gözden geçirmelerini öneririm.

Hacer Hanım merhabalar, çok isterim Ankara'ya gelmenizi, araçlar ile kamp alanına kadar gidiyoruz, Adana'da
n Ankara ne kadar sürer bilemiyorum ancak bizleri çok mutlu edeceğinizi iyi biliyorum, Onur, Günay ve Ediz ile bu durumu konurşanız çok sevinirim, umarım görüşebiliriz, sevgiler..

hacer1959' Alıntı:
İyi akşamlar zerrin hanım etginliğine katılmayı çok isterdim. Bizim gurub gelmeye kalksa adanadan gidilecek yer kaç saat sürer araba içine kadar gidermi. Otaraflara hiç gitmediler beni aydınlatırsan sevinirim

Zerrin hanım merhaba,

Kayseride düzenlemiş olduğumuz 8.Uluslararası kış şenliklerine ve offroad oyunlarına gezenbilir ailesi olarak katılacağınızı belirtmiştiniz.Sedat beyde listeye adını yazmıştı.Katılmama sebebinizi ve etkinlik gününde cep telefonlarınıza bakmamanızın sebebini açıklarmısınız?

Okan merhaba,

ben çok istememe rağmen yalnız olarak katılamadım, hatta Giresun'dan Ufuk telefon açtı, gelmek istediğini bilseydim seni de alırdım geçerken dedi, ama artık Kayseri'ye de varmıştı..

Benim telefonlarımda cevapsız çağrı yoktu...

Sedat'ın katılamama durumunu kendisi açıklayacaktır.

Etkinliğe eşimle ben de katılacağız.

01- Zerrin Yiğiter (Ceranus) Kamp Malzemesi Var / Binek Araç
02- Doğukan Güngör (Doğu) Kamp Malzemesi Var / Binek Araç
03- Oğuz Bey (karavan1 ) Karavan
04- Mehmet Emin Aydın 4x4 Mercedes G Class
05- Kerem - Nil 4x4 Grand Cherokee
06- Faruk - Leyla Kamp Malzemesi Var / Binek Araç
07- Metin Öz Kamp Malzemesi Var / ?
08- mustafa /erdoğan/ismail kamp malzemesi var/ binek araç
09- Mahir ve Damla Grand Vitara

olmadı bu zerrin olmadı biz o tarihte Hasan sağı zirvede bayraklarıızı açacağız ilk zirve etkinliğim olacak ve anlamlı bi günde benim için 2 anlamı olacak keşke başka bi tarihte olabilseydi bende çok isterdim katılmayı ;D

Mahir Bey eşiniz ile birlikte katılmanıza çok sevinirim, görüşmek dileğiyle, selamlar..

mahiralpagut' Alıntı:
Etkinliğe eşimle ben de katılacağız.

Çiğdem, biz de kamp alanımızı bayraklar ile donatacağız ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı hep birlikte kutlayacağız, size de iyi zirveler diliyorum, bir daha ki sefere hep birlikte oluruz umarım..

inşallah zerrin inşallah
;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri