Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 112
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,403
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

Elbette, seviniriz katılımınıza..

oyabanci' Alıntı:
bi aksilik olmazsa ben ve 2 arkadaşım bu kampa gelmek isteriz.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

Zerrin hanım merhaba
Sanırım geçen sene kamp yaptığımız yer değil mi? Çok çok keyifli bi kamp olmuştu yer olarakta güzel bir yer. bu sene kamp yapamasamda inşallah günü birlik gelmeye çalışacağım

Fatih merhaba, evet geçen yıl kamp yaptığımız yer, artık geleneksel oldu, Işık Dağı - Karagöl kamplarımız yapmazsak olmuyor :smiley: Çok sevinirim katılmana..

ceranus' Alıntı:
Elbette, seviniriz katılımınıza..
tşkler... bizde mutluluk duyarız sizlerle tanışıp, aktivitelere katılacağımız için.

ceranus' Alıntı:
Can, sorularına Faruk arkadaşımız çok ayrıntılı olarak cevap vermiş, üzerine eklemek gerekirse, elde var olan ekipmanlar ile bir etkinlik geçirerek nelere ihtiyaç duyulduğu belirlenip daha sonra doğru malzemeleri almak en mantıklısı oluyor, yoksa evin her tarafı atıl malzeme ile dolup taşabiliyor :smiley:

Kamplarda en önemli malzeme uyku tulumu, yüksek ve soğuk gecelerin daha rahat geçebilmesi için uyku tulumunun doğru seçilmesi gerekiyor, ancak çok üşüyeceğinizi düşünecek olursanız, pet şişe içine sıcak su doldurarark tulum içine atarsınız, sabaha kadar mışıl mışıl uyursunuz :smiley:

Kamp mutfağı malzemesi de çok sorun değil, genellikle pet veya karton tek kullanımlık malzemelerimiz bizlere yeterli oluyor, mangallık şeyleri daha çok tüketiyoruz, bu nedenle de mangal teliniz yanınızda olsun her zman :smiley:

cok cok cokkkk teşekkür ederim bilgiler icin,

umarım karagolde sizlerle birlikte olu-cam(-cağız) zerrin (hanım :smiley:) daha tam alısamadıgım icin,
yakında bende tamamen atcam ünvanı :smiley:

Kampdan önce İnözü Vadisi yürüyüşümüz var, geliyordunuz hani..

ceranus' Alıntı:
Kampdan önce İnözü Vadisi yürüyüşümüz var, geliyordunuz hani..
orayada gelmek istiyorum gemicem demedimki zerrin (hanım) :smiley:,
kesin olmasada ben ikisinede gelmek istiyorum ama :smiley:

Zerrin hanım iyi kamplar ben nisan ayı kamp hakkımı Yedigöllerde kullandım. ;D ;) :'(

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72216.msg893650#msg893650

zerrin hanım merhaba
23 nisanda her yıl yaptığımız yürüyüş bu sene okul durumlarındandolayı erteleyebiliriz.karar vermek için biraz erken ben genede takip olarak notumu atayımda belki yönümüzü bu tarafa çeviririz.

Adnan Abi, yapmışsın yine güzellikleri :smiley:

mezeci_67' Alıntı:
Zerrin hanım iyi kamplar ben nisan ayı kamp hakkımı Yedigöllerde kullandım. ;D ;) :'(

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72216.msg893650#msg893650

Bülent merhaba, kampa gelmenize çok sevinirim, umarım katılırsınız, ayrıca yürüyüşlerede beklerim..

bafralı' Alıntı:
zerrin hanım merhaba
23 nisanda her yıl yaptığımız yürüyüş bu sene okul durumlarındandolayı erteleyebiliriz.karar vermek için biraz erken ben genede takip olarak notumu atayımda belki yönümüzü bu tarafa çeviririz.

Zerrin hanım organize için şahsım adına çok tşk. ederim. Çok güzel ve eğlenceli geçeceğinden eminim. Ancak ben dün itibarıyla t4 camperimi sattım,inş. yeni bir camper yapacağım, nasipse bir dahaki organizede olmayı canı gönülden isterim. Tüm gezenbilir dostlara hoşça vakit geçirmelerini temenni ederim.

Lokman Bey merhabalar, öncelikle aracınız için hayırlı olsun, yenisine bir an önce kavuşmanız dileğiyle, etkinliklerimizde görüşebilmeyi diliyorum..Güzel dilekleriniz için de teşekkürler ediyorum, selamlar..

bi an once gelsede gitsek,
sabah gorusucez siz simdi bu msjı okurken tanısmıs bile olacagız,
23 nisandan onceki haftada birseyler yapsak yani gelecek hafta olmazmı? :smiley:
zerrin ne dersin?? (artık sadece zerrin:smiley: )

takip..

Zerrin hanım inşallah bir aksilik çıkmaz ise bizde gelmek istiyoruz.daha önce Oğuz hacomla bir kez gitmiştik çok güzel bir yerdi .belki iki veya üç karavanda gelebiliriz şu anda aramızda konuşuyoruz.tam belli olduğunda listeye adımızı yazacağız görüşmek üzere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri