Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 112
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

Erhan merhaba, çok sevinirim, görüşmek dileğiyle..

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

Zerrin Hanım bir değişiklik olmazsa ben Cuma sabahtan oralarda olacağım.Selamlar.

Oğuz hocam ne güzel olur 3 gün orada olmak, cumadan gitmek isteyen arkadaşlarımıza duyurulur, şimdi ben de cumadan mı gitsem diye düşünmeye başladım :smiley:

Bundan tam 40 yıl (dile kolay kırk yıl....) önce Güvem Vadisinde öğrencilerle 23 NİSAN yürüyüşü yaparken hafif hafif kar yağıyordu ve bizler çocuklarla marşlarla yürüyor ve BAYRAM KUTLAMASI yapıyorduk.Ne çabuk da geçivermiş yıllar... :smiley: :D ;) ::smiley: ??? :mad: :smiley: ........

ceranus' Alıntı:
Oğuz hocam ne güzel olur 3 gün orada olmak, cumadan gitmek isteyen arkadaşlarımıza duyurulur, şimdi ben de cumadan mı gitsem diye düşünmeye başladım :smiley:

zerrin kaç gündür söylüyorum cumadan gidelim diye

geliyorum 3 kişilik çadır ve kamp malzemeleri var bakalım arkadaşları ikna edebilirsem onlarda gelecekler

Faruk abi cumadan mı gideceksiniz???

23 nisan cumartesi günü Ankara'ya gelecem düğün için ama ben geri dönerken sizlerde Ankara'ya dönersiniz büyük bir ihtimalle çok isterdim katılıp tanışmayı iyi eğlenceler dilerim hepinize

arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa pazar sabahı 3 araç sizlere katılmayı planlıyoruz

Farukcum evet konuşuyorduk ama bakalım kimler gelebiliyorlar diyorduk, çok geç saatte olmaz ise ben cumadan gitmeye varım..

assos' Alıntı:
zerrin kaç gündür söylüyorum cumadan gidelim diye

Emre sen kaçta yola çıkabilirsin cuma günü?

ASMİNNN' Alıntı:
Faruk abi cumadan mı gideceksiniz???

Süper Serdarcım, sen de cumadan gelebilecekmısın ?

adventureman' Alıntı:
geliyorum 3 kişilik çadır ve kamp malzemeleri var bakalım arkadaşları ikna edebilirsem onlarda gelecekler

Hakan merhaba, çok isterdim katılabilmenizi, genede bir şansınızı deneyin diyorum, kamp alanından geç saatte ayrılıyoruz genellikle..

hagurel' Alıntı:
23 nisan cumartesi günü Ankara'ya gelecem düğün için ama ben geri dönerken sizlerde Ankara'ya dönersiniz büyük bir ihtimalle çok isterdim katılıp tanışmayı iyi eğlenceler dilerim hepinize

Erhan, çok sevindim, erkenden gelin :smiley:

brothers' Alıntı:
arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa pazar sabahı 3 araç sizlere katılmayı planlıyoruz

ceranus' Alıntı:
Hakan merhaba, çok isterdim katılabilmenizi, genede bir şansınızı deneyin diyorum, kamp alanından geç saatte ayrılıyoruz genellikle..
teşekkür ederim pazar günü olabilir belki

Zerrin Hanım cuma en erken 7 de yola çıkabilirim.
Ama bence çok da geç bi saat değil. :smiley:
Gitmek yerleşmek vs sonrasında oturup muhabbet etmek için bir sürü zaman kalır.
Hem de aynı zamanı cumartesi sabah harcamamış oluruz. Bir tam gün kalır elimizde. :smiley:

Cuma günü daha erken orada olmak gerekiyor çünki geceyi geçirmek için oduna ihtiyacımız olacak ve karanlıkta ormanda yakacağımız odunları toplamak zor oluyor, sadece bu nedenle daha erken saatte orada olmak gerekiyor, diğer açıdan kesinlikle cumartesi ve pazar tüm gün bize kalmış olacak..

Genel de cumadan gitmek isteyen arkadaşlarımızın listede belirtmelerini rica ediyorum, çıkabilecekleri saattler ile birlikte not düşülürse cuma grubunu da oluşturabiliriz..

Süper olur, üstelik aracına stickerlarınıda yapıştırmışsındır :smiley:

hagurel' Alıntı:
teşekkür ederim pazar günü olabilir belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri