Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 112
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

Işık Dağı - Karagöl Giriş Noktaları 2 tanedir

1- Salın Köyü veya Yaylası

2- Yağcı Hüseyin Köyü

Bu iki köy giriş yolundan da Karagölê ulaşılmaktadır, dilediğinizi kullanabilirsiniz, ben Yağcı Hüseyin Köyü girişini kullanıyorum, yolda bir sıkıntı yaşarsanız telefonlar çekmektedir, beni arayabilirsiniz..

[attachment=1]

Karagöl Giriş Noktaları.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara; Işık Dağı - Karagöl Kamp Etkinliği Duyurusu (22-23-24 Nisan 2011)

ceranus' Alıntı:

Sevgili Gezenbilir Ailesi, Ankara'nın en güzel bölgelerinden biri olan Işık Dağı - Karagöl'de sezonun ilk kampını hep birlikte yapmak istiyoruz.. Diğer bölgelerde de bulunan Çadır ve Karavanlı tüm Kamp tutkunlarını, Off-Road tutkunlarını, Doğa tutkunlarını bekliyoruz.. Aracınızın binek olması hiç bir sorun yaratmaz, kamp alanına kadar tüm araçlar ile ulaşım rahatlıkla yapılabiliyor

Etkinlik Yeri Işık Dağı, Karagöl Kamp Alanı

Etkinlik Türü Kamp, Off-Road, Trekking

Etkinlik Tarihi 23-24 Nisan 2011

Buluşma Yeri İstanbul Yolu Carrefour Önü (Batıkent)

Buluşma Tarihi 23 Nisan 2011 Cumartesi

Buluşma Saati 09.00

Hareket Saati 09.15

Katılım için isteyen arkadaşlarımız 22 Nisan Cuma gününden kamp alanına gidebilir, isteyen arkadaşlarımız günü birlik olarak, 24 Nisan Pazar günü de kamp alanımıza gelebilirler..

Telsizlerimiz

CB 25
PMR 5

Telefonum

Zerrin Yiğiter
05326417532

KAMP İÇİN GEREKLİ OLAN TEMEL MALZEMELER

1-Çadır,
2-Uyku Tulumu,
3-Mat veya şişme yatak,
4-Sırt Çantanız içinde giyecekleriniz, yiyecek malzemeleriniz ve pişirme kaplarınız,
5-Kafa lambası, yedek pil,
6-Termos,
7-Kamp Ocağı ve yedek tüpü,
8-Pişirme Kapları,
9-Su ıstma kabı,
10-Pet bardak, tabak, çatal, kaşık, bıçak,
11-Mangal ve Teli
12-Yiyecekleriniz ve içecekleriniz

KAMP İÇİN GİYİM

Nisan ayı her ne kadar baharı müjdelesede kamp alanımız orman ve 1.650 metre rakımda olması nedeniyle geceleri beklediğinizden serin olabilir, bu nedenle kalın giyim malzemelerinizi de yanınıza almanızı özellikle belirtmek istiyorum..

Buluşma noktamıız olan Carrefour (Batıkent) Google Earth görüntüsü

CarrefourBulumaNoktas.jpg

Işık Dağı, Karagöl Google Earth görüntüleri

1) Kızılcahamam'dan Çerkeş yoluna girilerek Işık Dağına doğru yol alınacak
IskDag-Karagol.jpg

2) Yaklaşık olarak 20 km sonra Yağcı Hüseyin Köyü sapağından girilecek
KaraglYakn.jpg

3) Köy bitiminden sonra Karagöl'e ulaşılıyor
KaraglYakn2.jpg

Karagöl Giriş Noktaları:

Salın Yaylası veya Köyü

Yağcı Hüseyin Köyü

[attachment=1]
merhaba zerrin hanım ben yeni üye oldum bu etkinlige bende katılmak istiyorum aracım opel frontera 4x4 iki kişiyiz listeye nasıl isim ekleniyor bilmiyorum

maalesef elde olmayan nedenlerden dolayı gelemiyoruz :( :( nöbet sıralamasında değişiklik yapıldı :( bu kampa katılmayı çok istiyordum :'(

Gene görsellerle yetinmek zorunda kalıcam haftasonu çalıştığım için......

Merhabalar Ersin Bey, sizin adınızı listeye ben ekliyorum, Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz..

frontera 78' Alıntı:
merhaba zerrin hanım ben yeni üye oldum bu etkinlige bende katılmak istiyorum aracım opel frontera 4x4 iki kişiyiz listeye nasıl isim ekleniyor bilmiyorum

Listemiz

01- Zerrin Yiğiter (Ceranus) Kamp Malzemesi Var / Binek Araç
02- Doğukan Güngör (Doğu) Kamp Malzemesi Var / Binek Araç
03- Oğuz Bey (karavan1 ) Karavan
04- Mehmet Emin Aydın 4x4 Mercedes G Class
05- Kerem - Nil 4x4 Grand Cherokee
06- Faruk - Leyla Kamp Malzemesi Var / Binek Araç
07- Metin Öz Kamp Malzemesi Var / ?
08- mustafa /erdoğan/ismail kamp malzemesi var/ binek araç
09- Mahir ve Damla Grand Vitara
10- Serhat (semuca) - Gamze Kamp malzemesi var / Samsun - Cerkes uzerinden gelecegiz.
11- Ufuk -Arda Ozcelik Vitara/Mazda
12- Kadir-Betül Binek araç(24 Nisan pazar sabahı gelebiliyoruz)
13- Serdar Yurtoğlu Binek Araç
14- Emre Soydaş Binek araç
15- Ersin Güzel Opel Frontera

Kötü olmuş, yürüyüşlerimizede bekleriz, bir daha ki etkinlikte görüşmek dileğiyle..

oyabanci' Alıntı:
maalesef elde olmayan nedenlerden dolayı gelemiyoruz :( :( nöbet sıralamasında değişiklik yapıldı :( bu kampa katılmayı çok istiyordum :'(

Murat merhaba, sanırım festivalimizde görüşürüz, selamlar, sevgiler..

PatrolCat' Alıntı:
Gene görsellerle yetinmek zorunda kalıcam haftasonu çalıştığım için......

'' Murat merhaba, sanırım festivalimizde görüşürüz, selamlar, sevgiler.. ''

Teşekkürler Zerrin..
Sevgilerimle müthiş bir kamp dilerim böyle önemli, güzel ve anlamlı bir günde...

23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramımız Kutlu, Mutlu ve Aydınlık olsun...

Emreciğim eğer gelen olursa cuma günü gidelim olmazmı?

ASMİNNN' Alıntı:
Faruk abi cumadan mı gideceksiniz???

İyi akşamlar zerrin inşallah yapacagız etginlik çok güzel geçer allahım sizi kazadan beladan korusun inşallah mutlu dönersin yüzün hep gülsün çünkü gülmek sana yakıiıyor dönüşünü sabırsızlıkla beklayecem benim yerimede gez hoşçakal

Hacercim, çok teşekkürler ediyorum, senin içinde keyif yapacağım orada :smiley:

Valla ben geç de olsa cumadan gideceğim.
Gelirken Ankara'dan birçuval odun getiririm böylece cuma ateşine katkımızı da sunmuş oluruz. :smiley: :smiley:
Faruk abi mesajlarını kontrol et iletişime geçelim :smiley:

Ö N E M L İ D U Y U R U

Arkadaşlarımızdan gelen yoğun istek üzerine kamp alanımıza cuma gününden gitmeye karar verdik..

Buluşma Tarihi : 22 Nisan Cuma günü

Buluşma Yeri : Carrefour (Batıkent) Yanı Toyota önü

Buluşma saati : 19.00

Cumartesi günü yola çıkacak olan arkadaşlarımız için tam ayrıntılı noktaları Google Earth üzerinden yeniden veriyorum, ayrıca kamp alanımızda telefonlar çektiği için bana ulaşabilirsiniz
, telefon ile yardımcı olmaya çalışırım..

Kızılcahamam'dan çıktıktan yaklaşık 2-3 km sonra Çerkeş yol ayrımından sağa Çerkeş yönüne dönülecek ve yaklaşık 20 km sonra sağda Salın Köyü, Yağcı Hüseyin Köyü tabelasından sağa dönülecek, Yağcı Hüseyin Köyü'ne ulaştıktan sonra köy çıkışından toprak yol devam edilerek sağa girilecek ve Karagöl'e ulaşılmış olacak..

Buluşma noktamıız olan Carrefour (Batıkent) Google Earth görüntüsü

CarrefourBulumaNoktas.jpg

Işık Dağı, Karagöl Google Earth görüntüleri

1) Kızılcahamam'dan Çerkeş yoluna girilerek Işık Dağına doğru yol alınacak
IskDag-Karagol.jpg

2) Yaklaşık olarak 20 km sonra Yağcı Hüseyin Köyü sapağından girilecek
KaraglYakn.jpg

3) Köy bitiminden sonra Karagöl'e ulaşılıyor
KaraglYakn2.jpg

Karagöl Giriş Noktaları:

Salın Yaylası veya Köyü

Yağcı Hüseyin Köyü

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Karagöl Giriş Noktaları.jpg

Karagöl Kamp Alanı.jpg

Ekli dosyalar

• Karagöl Kamp Alanı.kmz
    736 bayt · Görüntüleme: 139

Cumadan gidecek arkadaslar, yanimizda mutlaka odun goturmeye calisalim, gittigimizde hava kararmis olacak ve de birazcik ! serin olacagi kesin..

Bir arkadaşımız kamp alanına ulaşmıştır, havanın çok güzel olduğunu, yolların sorunsuz olduğunu söyeledi, tek eksiğin yakacak olduğunu belirtti, önlemlerimizi alarak yola çıkmamız çok iyi olacak, akşam saat 19.00 da görüşmek dileğiyle, yarın katılacak olan arkadaşlarımıza da geç kalmamalarını öneriyorum..

Bu güzel kampımızın tüm ayrıntılarını ve görsellerini paylaşmak için linkimiz hazır sevgili arkadaşlarım..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73284.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri