Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,140

28 Aralık 2008 Pazar Günü nerede Off-Road yapalım

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

Öyle ama Yavuz ;D

discovery-V8' Alıntı:
Araç sınırlaması koyarız gideceğimiz yere göre sıkıntı olmaz, Binek araçlar merkezi bir yerde bırakılır. Zerrin in Polo en yüksek sınıfta ona göre, karda Defender çekiyor ;D

Etiketler

Jeep34' Alıntı:
Bu arada sarı Defender ne kadar şıkmış. İnsanın içi gidiyor. Kazasız günlerde kullanın.

Sevgili Uğur teşekkür ederim, Defender bitmez tükenmez bir hastalık, benim de en büyük hobim onunla uğraşmak :smiley:

Selam, sevgiler

Şüphesiz ;D Dönüşte diyorum ya zincirlerim olmadığı halde kendi başıma çıktım rampayı :D

arkadaşlar bişey sorcamda bu Mühye'de Off-Road parkuru die bahsetiginiz etkinlikle ankara offroad klübüyle ortak bi etkinlikmi hafta sonu onlarında bi etkinligi yani yarışları olcak gölbaşı tarafında bana verilen bilgiye göre ,aynı yerdenmi bahsediyosunuz :smiley:

evetzerrin hanım sizden bilgi bekliyoruz aynı etkinliğemi katılacağız yoksa biz ayrmı takılacağız :smiley:

arkadaşlar birde belirtmek istedigim bi husus var zerrine de bahsettim daha önceden bu işlerde sponsor önemli 1-2sponsor ayarlama imkanı olursa hem tv hemde dergilerde yer alırsınız bu da iyi bir reklam olur ayriyetende ulaşması gereken yerlerde ilgili mesajlarınız ulaşır ve katılımlar hızla artar ben ankara woswogen fan klupte aktif yöneticilik yaptım (yaşımın genç olmasına ragmen)sayısız organizasyonlar yaptık bi çogusa ses getirdi ve sponsorlar çıg gibi çogaldı 1yılda 50yakın organızasyon yaptık ve bunların içinden 1 veya 2 si arkadaşlarımın cebinden çıkmıştır masrafları onun dışında yakıttan tutun kalma yeri yiyeceklere kadar sponsor firma yada bizi çagıran belediyeler öder beypazarı ve polatlı belediyeleri gibi festivalerde sanatcılarla bile bir araya gelmişizdir araçlarımızla şehir turu atmışızdır bana erman toroglu düştü gerçi ;D bunlar hep reklamdır reklamda sponsor demektir sadece ankarada 350üyemiz vardı ve tek kuruş aydat toplamadan gönülden yapıldı ve cnn türk de ve trt1 in arşivlerinde vidolarımız mevcut halen bu işler bu sponsor işini ciddiye almanızı tavsiye ederim ha woswagen fan klup nie dagıldı derseniz yönetimdeki arkadaşlar özel sorunları nedenleri ile ayrılmak zorunda kaldılar bende askerlik hizmetim için ayrıldım ve araçlar çok yıpranıyodu ötvde çıkınca çogu woswos ne yazıkkı hurdaya gitti şuan wostürk adında ankarada bu işi devam eden arkadaşlar varmış ama bizim gurup kadar aktif olmadıgından varlıklarını çogu insan bilmiyo sponsor işini bida düşünmenizi öneririm görüşmek üzere herkeze selamlar

İlyas şu anda Süha Tuğcu ile konuştum, cumartesi yarış vardı ama iptal oldu dedi, durumda değişiklik olursa bilgi vereceğim.

ilyasfb' Alıntı:
arkadaşlar bişey sorcamda bu Mühye'de Off-Road parkuru die bahsetiginiz etkinlikle ankara offroad klübüyle ortak bi etkinlikmi hafta sonu onlarında bi etkinligi yani yarışları olcak gölbaşı tarafında bana verilen bilgiye göre ,aynı yerdenmi bahsediyosunuz :smiley:

şekerşey0606 teşekürler hoşbulduk :smiley: dedigim konularda haklılık payım varmı yokmu size bırakıyorum ama basit bi hesap yaparsak her hafta 1 organizasyon yapıldıgını düşünürsek ortalam 3-4kişi bi araçta mevcutsa bu arkadaşların hafta sonu bi etkinlige gelmesi ortalam 100ytl dir yemek yakıt gibi yatmayı saymıyorum ve ayda 4 etkinlik demek 400ytl demek buda nerdeyse bi asgari ücrete dek gelmekte buna herkezin bütçesi müsait olmayabilir şimdi burda durumu orta seviyede olan arkadaşlaımızında bize katılabilmeleri için bu girişimleri yapmak boynumuzun borçu eger bu işe gönül veriyosak kampçılık yiyelim içelim gezelim degildir paylaşım dır bence bu arkadaşları ögrenci arkadaşları da aramıza katabilmek için bunlar yapılması gerekiyo bence,yani isteyipte gelemiyen veya isteyipte sırf bu yüzden gelemiyen ve sizlere söyliyememiş arkadaşlarda vardır eminim madiyat yüzünden gelemiyen arkadaşlarıda kazandırmak için bu adım atılmalı bu açıdan üzerime düşenide yaparım ama tek kişiyle olablicek bişey degil sıze kısaca anlatım bizdeki sistemi 2 arkadaş sponsor firmaları araştırı görüşür ve bulduktan sonra bizim gurubumuzda trt1 de ve kanla 6 da çalışan arkadaşlarımızla iltibata geçilirki tv ve dergide yayınlanacagını firmaya bildirilir katılacak araç ve sayısı bildirilir araçların üzerine o firmanın afişleri asılır ve tv ler bunu çekince bu arkadaşların reklamı ankara dışınada yayılmış olur 1 arkadaş valılıkten gezi için izin alır 1 arkadaş polisdir kesin oda emniyetten ankara sınırları içinde 4 motorsikletli eskort alır 2 önde 2 arkada olur yolları açarlar. woswoslarımızı renk renk sıraya sokarız görüntü kirliligi olmasın die yani 2 kırmızı woswos arka arakaya gitmez arada sarı olur gibi ve sollama yapmak yasaktır tandogan migrosta buluşulur her 2 haftada 1 toplantı ve etkinlikler için 1 arkadaşın evinde buluşulur ve doktor arkadaşımızda ambulans ayarlar birde ustamız gelir bu şekilde yola çıkarız kısaca bahsetmek istedim tek kişi ile olucak iş degil görüşmek üzere selamlar

teşekürler zerrin verdigin bilgi için :smiley:

fazla başınızı agrıtmayım bi örnek daha verim bazende yardıma ihtiyacı olan ailelere ulaşırdık muhtarlıklar vasitası ile belirlenen evlere 3 er araba erzak ve maddi yardımda bulnurudu (toplanan para ve erzaklardan)bazende en ufak şeylerle naparız derdik organızasyonda evdeki eski gazeteleri getirmelerini isterdik herkezden ve bunları alan 1 yer var oraya götürür parasını alır bi okula bagış yapardık habeleşmemizde şöle olurdu yönetim 20kişi idi 15 yaşlıydı 5 arkadaş aktiftik genç olarak birazdahayani , herkeze 15 kişi yaklaşık zimetlerdik yada 10 o arkadaşlara etkinlikeri bildirirdik ve bi anda 5 kuruş aydat toplamadan 1 tellefon la yaklaşık 250woswos toplanırdı ve matbacı arkadaş davetiye basardı (ücretsiz)herkez ordan geçerken odavetiyelerden alırdı yolda gördügünüz park halinde olan woswosların siliceklerine asılırdı bi kısımıda böle kazadık ortada bagış yok klüp binası yok ama 350kişi var ve toplanabiliyo bence bu bi başarı şuan bunu daha iyi görüyorum görüşmek üzere selamlar herkeze

sosyal yönü derinleştirmek çok güzel fikir.hem zevk alınır hemde topluma fayda olunur,düşünmek lazım.

İlyas hoşgeldin.

uzunun yazınca aralarda bir satır boşluk falan ver, biz yaşlı insanlarız gözümüz kayıyor okurken ;D

mrb.öncelikle tüm hoş geldin diyen arkadaşlara teşekür ederim genel yazmak zorunda kalıyorum cok fazla cevap geliyo çünkü :smiley: sizlere farklı bi kakış açısı saglıyabildiysem bu

konularda ne mutlu bana ama bu yazıları samimiyetimle yazdıgımı bilmenizi isterim verilcek çok fazla örnek var ama sizleri fazla sıkmak istemem bu yüzden de sayfayı sanki kendi

reklamımı yapıyomuş gibi işgal etmekte istemem yada öyle anlaşılmasını o yüzden yazmıyorum BU YAZIMDA YAVUZ ABİ İÇİN ÖZEL YAZDIM BOŞLUKLU ;D abi diyorum azıcık yaşlı

oldugunuzu belirtiginiz için alınmadınız işallah görüşmek üzere herkeze selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
hakan arpakçı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR