Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,135

28 Aralık 2008 Pazar Günü nerede Off-Road yapalım

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

yavuz abi aralıklı yazımı begenmene sevindim sana özeldi,bu arada az önce eve geldim heryer buz 1-2arkadaşın aracıma çarpmasından son anda zor kurtardım ve eve attım

kendimi. frene basınca araç konturolden çıkar dahada hızlanır çarpar araçlarımızla buzda ani firen yapmak yerine motor freni yaptırmayı ögretemedik arkadaşlara ha bide bi püf

nokta sölim eger araba patenaj yapıyosa kalkarken buzda 2.vitesle kalkmayı deneyin işe yaradını görüceksiniz ;)

Etiketler

ilyasfb' Alıntı:
yavuz abi aralıklı yazımı begenmene sevindim sana özeldi,bu arada az önce eve geldim heryer buz 1-2arkadaşın aracıma çarpmasından son anda zor kurtardım ve eve attım

kendimi. frene basınca araç konturolden çıkar dahada hızlanır çarpar araçlarımızla buzda ani firen yapmak yerine motor freni yaptırmayı ögretemedik arkadaşlara ha bide bi püf

nokta sölim eger araba patenaj yapıyosa kalkarken buzda 2.vitesle kalkmayı deneyin işe yaradını görüceksiniz ;)
güzel dedin ilyas.

saol onur :smiley: ya her yıl şu anıtkabirin ordaki anıttepe yokuşnu bilirsiniz kamerlar özelikle gider çekmeye çünkü arkadaş firene bi basıyo taa karşıdaki havuza vurana kadar yav tak şu aracı 1.veya 2. vitese bırak fireni arkadaşım kurtarbildigin yere kadar kurtarırısın en azından dreksiyon hakimiyetin olur kaldırıma yanaşırsın en saga tekeri hafifi hafifi sürtürerek kaldırım taşına durdurusun ama o havuza çarpmıcandan eminim :D yani bi ögretemedik bunu nedim

Bizim meşhur kepekli yokuşu var , birde yeni açılan incek - ümitköy bağlantı yolu 6 km %10 -15 meyil , pazargünü yağmurda bile altı tane kaza gördüm, birinde nissan navara tam ters dönmüştü ;D

Şimdi tam curcuna olmuştur orası, frene bastınmı yuvarlana yuvarlana ver elini ümitköy ;D

;D ;D yavuz abi atladıgın biyer var bence daha önce çarpanlar oraya bi set oluşturmuştur9-10 araba kadar seti aşan ümitköye direk gidiyo desene ;D

arkadaşlar muhteşemsiniz... kıskanmamak elde değil ;) bu güzel gezilerinizin devamını dilerim.....

herkese günaydın :smiley: köyde gece -8 di.

Günaydın Ankara :smiley:
gezinizi ancak inceleme fırsatı buldum :smiley:
bira araya gelerek bu mutluluğu daha sık yaşamanızı diliyorum.sevgiler :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Bizim meşhur kepekli yokuşu var , birde yeni açılan incek - ümitköy bağlantı yolu 6 km %10 -15 meyil , pazargünü yağmurda bile altı tane kaza gördüm, birinde nissan navara tam ters dönmüştü ;D

Şimdi tam curcuna olmuştur orası, frene bastınmı yuvarlana yuvarlana ver elini ümitköy ;D

abi navara zaten ne beklersin...
;D bi hilux değil :smiley:

Çok teşekkürler Ömer, sizleri de bekleriz bu güzelliklere :smiley:

matiate' Alıntı:
Günaydın Ankara :smiley:
gezinizi ancak inceleme fırsatı buldum :smiley:
bira araya gelerek bu mutluluğu daha sık yaşamanızı diliyorum.sevgiler :smiley:

Bu önemli püfleri sık sık tekrar etmek gerekiyor İlyas...

ilyasfb' Alıntı:
..... frene basınca araç konturolden çıkar dahada hızlanır çarpar araçlarımızla buzda ani firen yapmak yerine motor freni yaptırmayı ögretemedik arkadaşlara ha bide bi püf

selam herkeze zerrin senin aracın poloydu sanırım 1-2yazıda öle okudum oda önden çekişil benimki gibi özelikle 2.vitesle kalkma işi seninde işine yarıcaktır ;) , bu araçlara yani önden çekişili araçlar arkadan çekişlilere göre daha fazla kayar patenaj yapar çünkü yük genelde arkaya biner ve ön havaya kalkar yere tutunma teması daha az olur ama normaldede çok seridir görüşmek üzere :smiley:

Ankara'da dün yağan kardan 3 kare çekebildim, makinemin pili bitti, daha fazla görüntü alamadım :(

ID176.jpg

ID201.jpg

ID202.jpg

zerrin abla çok güzel çekmişsin kartpostallık bu resimler bakalım burda samsunun merkezinde ne zaman yağıcak rahmet! : )

acaba benim arabayla olur mu iş?

Emektar bir Tipo var?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR