Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,137

28 Aralık 2008 Pazar Günü nerede Off-Road yapalım

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

Bineklerle gidiyoruz ama orada offroad araçları olan arkadaşların araçları ile offroad yapabiliyoruz Ertürk, yani kendi aracınla geliyorsun ...

Etiketler

Teşekkür ederim yokluk35, pil bitmeseydi muhteşem kareler vardı ama :( Samsun'da daha çok yağmur yağıyor sanırım...

yokluk35' Alıntı:
zerrin abla çok güzel çekmişsin kartpostallık bu resimler bakalım burda samsunun merkezinde ne zaman yağıcak rahmet! : )

ceranus' Alıntı:
Teşekkür ederim yokluk35, pil bitmeseydi muhteşem kareler vardı ama :( Samsun'da daha çok yağmur yağıyor sanırım...

evet 1-2 gündür yağmur yağıyodu bugün güneş çalıyor havalar soğuk dağlarda kar var ! : )

ben fransız kaldım galiba

mustafa abinin köyünde ne kadar gitmesekte görmesekte orası iyi olur galiba ne olsa köy.
biraz köy ekmeği, birazda köy peyniri birde udun ateşinde çay demlersen deme keyfine...

ya bende açıktım galiba.... Gideyim birşeyler yiyiyim bari. Cenem Düştü.

Ertürk ankette oyunu kullandın mı ?

erturk77' Alıntı:
mustafa abinin köyünde ne kadar gitmesekte görmesekte orası iyi olur galiba ne olsa köy.
biraz köy ekmeği, birazda köy peyniri birde udun ateşinde çay demlersen deme keyfine...

evet kullandım mustafa abinin köyü....

sorması ayıp ama bu köy neresi koordinatları alabilirmiyim

Buluşma noktası ayarlayacağız merak etme, konvoy olarak gidiliyor :smiley:

bende mustafa abinin köyü dedim çünkü birilerinin köyüne gitmek belki onların anılarının olduğu yerlerde olmak benide mutlu eder hemde erturk abinin dediği gibi doğal şeyler yiyip içmek bi başka!! : )

Doğru söyledin Umut :smiley:

umutcelikel' Alıntı:
Yav bu köy ama Mustafa Abinin villa var orada:smiley:))) Öyle bazlama, eşşek vs ortam değil yani ;D

umutcelikel' Alıntı:
Yav bu köy ama Mustafa Abinin villa var orada:smiley:))) Öyle bazlama, eşşek vs ortam değil yani ;D

ordaki tepeye çıkan dere yatağı nebiçim olmuştur şimdi ;D

öle dere yatağı felan varsa gidenler bilir ki burda bol bol foto ve video bekliyenler çok!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.