Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,146

28 Aralık 2008 Pazar Günü nerede Off-Road yapalım

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

ilk öncelikle günaydın sanırım aceleci davrandık ar görünce kendimizden geçtik :smiley: heeee kaaaarrr off road felan :smiley: yahu biz baya kaptırmış durumdayız baksanıza mahalle mahalle hava durumu raporu verir olduk :smiley: hafta sonuna inşallah artık :smiley:

bu arada yeni kayıt olan arkadşaımız ilyas hoşgeldin aramıza aranıza alırmısınız? da ne demek sen bizim gibi doğaya gönül veren herkes bizden :smiley:

burası ostim merkez kar yağışının cuma günü bölgeyi terk etmesi bekleniyor bilgilerinize :smiley:

Etiketler

Şekerşeyden merkeze,şekerşeyden merkeze!Batıkentte yağış çok az,burdan size iş çıkmaz.Anlaşıldımı tamaaaamm ;D ;D

cidowskyden şekerşeye :smiley: teşekkürler efenim ve günaydın

İlyas hoşgeldin, ne kadar dikkatlisin öyle araçlarımızı karşı şeritten takip etmişsin bravo gerçekten, malzeme ve ısınma tekliflerini ilerde yapacağımız kamplarda değerlendireceğiz :smiley: Çok teşekkürler ediyoruz bu paylaşımcı ruhun için, seni her zaman aramızda görmek isteriz :smiley:

ilyasfb' Alıntı:
mrb.arkadaşlar öncelikle bir süredir sayfanızı ve etkinlikerinizi yakından takip etmekteyim(1haftadır yani :smiley: ) buda ilk yazım bu sayfaya zerrin le tanıştık hatta( canlı olmasada yani ) :smiley: bu vesileyle HEPİNİZE SELAMLARIM BENİDE ARANIZA KABUL EDERSENİZ SEVİNİRİM.
Bende ışık dagı etkinliginize katılmak isterdim ama geç haberim oldu pazar günü yapmam gereken işler oldugundan katılamadım,fakat şunu sölim gerçekten macerayı seven paylaşımcı arkadaşlar oldugunuzu gördüm (hatta aracı olmayan arkadaşlarıda araçları müsait olan arkadaşların onlarıda almak istemesi hoşuma gitti) kamp ateşinin sadece bedenlerinizi degil yüreklerinizede bı sıcaklık verdigini gördüm sizleri tebrik ediyorum,işte kampçılık dosluk insanlık bu bence paylaşımların yürekten ve art niyetsiz oması işte en büyük güzelik bu sizlleri kutlarım.
son olarak şunubelirtiyim, erkekler neysede soguga filan dayanırlarda bayanların soguga karşı dayanmalarını gerçekten takdire şayan hele cadırda yatmak bu sogukta yürek ister bence, bide unutmadan söyleyim bende pazar günü ögleye kadar işlerimi haletim ögleden sonra kızılcahamam bolu istikametine karavanımıda takıp yola çıktım aaa bi baktım kazana geldim bu sayfada resimlerini gördügüm araçlar ve sahipleriydi kullananlar sanırım biraz üşümüşe benziyolardı :smiley: hele siyah bi cj5 (cj5 bölemi yazılıyo bilmiyorum)ondaki arkadaşları baya üşümüş gördüm karşı şeritten :smiley: tam gaz gidiyodu buguluydu camları, bide 81 plakalı beyaz suzikiyide en son kızılcahamam soguk su ormanında gördüm ;D hafızam iyidir resimler işlemiş beynime artık , neyse lafı uzatmayım işallah bidakine bende katılmak isterim ama karavanın gidebilecegi yol olursa sevinirim benim cadırım filan yok çünkü hem karavanı getirirsem iyi olur galiba elektirik,sıcak su,aydınlatma olsun ıvır zıvır olsun bütün mazemeler genel olarak var bende enazından üşüyen arkadaşlar girer ısınır içine ;D görüşmek üzere herkeze selamlar.

Mustafa Abi çok teşekkürler ediyoruz, umarım en kısa zamanda hep birlikte bir etkinlikte buluşuruz :smiley:

MK51' Alıntı:
Bu konuyu yeni inceleyebildim... Harika bir aktivite olmuş. Hazırlayanların emeklerine, katılanların yüreklerine sağlık. Fotoğraflar adeta insanı başka bir dünyaya götürüyor... Fotoğraf çeken arkadaşlar hava şartlarını çok iyi değerlendirmişler, tebrik ve teşekkür ederim. Bu arada birazcık da off-road fotoğrafları olsaydı çok keyifli olacaktı... ;)
Paylaşımları için herkese tekrar teşekkür...

Arkadaşlar pazar günü için 2 önerim var :D

1- Mühye'de bulunan offroad parkurunda oynamak, hemen yanında bulunan tesiste de soba yanıyor ısınıp bir şeyler yiyip, sıcak şeyler içebiliriz :smiley:

2- Mustafa Abi Köyüne davet ediyor, orada oynanacak güzel parkurlar var diyor ne dersiniz ?

Anket açıyorum oylamalar sonucumna göre 28 Aralık 2008 tarihinde 2008 yılının son etkinliğini Off-Roada doyarak gerçekleştirelim.

Bana hiç farketmez, oynamak olsun benim için :smiley:

Hadi arkadaşlar oylamalar başlasın, perşembe günü nereye gideceğimize karar veriyoruz ve ona göre konuyu açacağım, hazırlıklarımızı yapalım :smiley:

MKG' Alıntı:
Off road etkinliği anlamında Işık Dağında pek bir şey yapamadık :( Ankara grubu bu anlamda yeni bir oluşum ve tanışma sürecine girdi yapılan etkinliklerde 4X4, 4X2 yada binek araçlarla birlikte gidiyoruz, bence tanışma ve ısınma süreci güzel geçti, bundan sonraki etkinlik muhtemel Ocak 2009 sonuna doğru sadece 4X4 lerle ciddi bir off road etkinliği düzenleyeceğiz. Ancak 4X4 ü olmayanlarlarda bizimle gelecekler tabii :smiley:
Selam, Sevgiler,

Temennimiz; ikinci büyük ilimiz ve başkentimizde, Gezenbilir off-road grubu olarak daha aktif olunması ve daha fazla etkinlik yapılması... Kolay gelsin ve sevgiler.

Haftasonu İstanbuldan misafirim gelicek.Büyük ihtimalle ben gelemiyicem ve arkanızdan ağlıycam :'(

perşembe mi o neden?

Konuyu kendi sayfasında duyurarark açmak gerekiyor Çiğdemcim :smiley:

28 i Pazar oluyor:smiley:Perşembe derken ufak bi dil sürçmesi oldu sanırım:smiley:

sanırım bende şaşırdım zaten o yüzden sordum hayıırr olamaz çığlığı attım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR