Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,149

28 Aralık 2008 Pazar Günü nerede Off-Road yapalım

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

GOP ta hafiften yağıyor.
Yollarda bişey yok ama araçlar inceden tutmaya başladı.

Etiketler

Özel biryer yok, boş arsalarda kar atraksiyonu yaparız, batar çıkarız.

yarın sabahın 5indemi yahu işe nasıl yetişirizki :smiley:

;D ;D ;D daha önce tutmaz gibi, oda sürekli böyle yağarsa.

hehe benim işim ostimde ben yetişemem işe :smiley:

şimdi eğer tutarsa valla çok içimde kalacak karlarda oofff offf ne güzel olurdu ama işte hafta içi maalesef :smiley:

yaa keşke hafta sonu yağsa şöleee bi güzel tutsa mesela bizde hafta sonu gitsek ne güzel olar yaa :smiley:

Işık Dağı da çok uzak değildi Burak, keşke katılsaydın ve kendi gözlerinle görseydin nasıl bir etkinlik olduğunu :smiley: Ama eğer bu gün kar yağarda bir şeyler yapılırsa çok eğleneceğini şimdiden söyleyebilirim :smiley:

hs06' Alıntı:
Şu anda haymana yolu üzerinde oturuyorum.(Yaklaşık 9-10. km) Burada sadece karla karışık var :D Eğer etkinlik olursa gelirim şimdi yakın sayılır nede olsa :smiley:

Malesef ozaman yaklaşık 40 derece ateşle evde yatıyordum.Yoksa Ankara - istanbul veya Türkiyemde herhangi bir bölge fark etmez çıkar gelirim böyle bir etkinlik için :smiley:

Şu anda çıkıp gelebilirim Nam-ı diğer kara duman power'ım la beraber :D

discovery-V8' Alıntı:
Zerrrrin yeteeeeeer ;D
isyaaaan isyaaaan, masayı ısırıyorum, çatlattınız bizi yahu ;D
Bu arada incekte son 3 saattir lapa lapa kar yağıyor biraz birikirse sabah 05:00 da sizi uyandırırım ona göre ;D
Umut, Kerim ve Onur hiç şansıznız yok diğerleri kendi bilir ;D

Bende geleyim diyecegim ama benim mesai 7:45 de basliyor ve kazan a yakin biryerlerde :(

Geçmiş olsun Burak ...

hs06' Alıntı:
Malesef ozaman yaklaşık 40 derece ateşle evde yatıyordum.Yoksa Ankara - istanbul veya Türkiyemde herhangi bir bölge fark etmez çıkar gelirim böyle bir etkinlik için :smiley:

Teşekkür ederim. O kadar istememe rağmen gelemedim.kaçırdıklarıma zaten fazlası ile yanıyorum. Kar nekadar güzel bir örtü gibi serilmiş doğaya gördükce içm gidiyor...

Şimdi kar etkinliği varmı yokmu :D ona göre giyinip hazırlanayım

şekerşey0606' Alıntı:
Fotoları çeken Can a ve onları yükleyen Eren e çok teşekkürler.Bu uymlu kardeşlik ruhunuzu,dayanışmanızı ve sonucundada ortaya çıkardığınız bu güzel kareleri tebrik ediyorum :smiley:Ellerinize sağlık..

Teşekkür ederiz Işıl,çok naziksin.Umarım birdahaki seferde en az bunun kadar güzel kareler yakalarız.

Eğer kar tutacak olursa Yavuz buradan haber verecek, bakalım bekleyeceğiz :smiley:

hs06' Alıntı:
Şimdi kar etkinliği varmı yokmu :D ona göre giyinip hazırlanayım

ya şunad ahala ciddi bişey yok , yağıyor ama yerde bir parmak bile yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR