mrb.arkadaşlar öncelikle bir süredir sayfanızı ve etkinlikerinizi yakından takip etmekteyim(1haftadır yani
) buda ilk yazım bu sayfaya zerrin le tanıştık hatta( canlı olmasada yani )
bu vesileyle HEPİNİZE SELAMLARIM BENİDE ARANIZA KABUL EDERSENİZ SEVİNİRİM.
Bende ışık dagı etkinliginize katılmak isterdim ama geç haberim oldu pazar günü yapmam gereken işler oldugundan katılamadım,fakat şunu sölim gerçekten macerayı seven paylaşımcı arkadaşlar oldugunuzu gördüm (hatta aracı olmayan arkadaşlarıda araçları müsait olan arkadaşların onlarıda almak istemesi hoşuma gitti) kamp ateşinin sadece bedenlerinizi degil yüreklerinizede bı sıcaklık verdigini gördüm sizleri tebrik ediyorum,işte kampçılık dosluk insanlık bu bence paylaşımların yürekten ve art niyetsiz oması işte en büyük güzelik bu sizlleri kutlarım.
son olarak şunubelirtiyim, erkekler neysede soguga filan dayanırlarda bayanların soguga karşı dayanmalarını gerçekten takdire şayan hele cadırda yatmak bu sogukta yürek ister bence, bide unutmadan söyleyim bende pazar günü ögleye kadar işlerimi haletim ögleden sonra kızılcahamam bolu istikametine karavanımıda takıp yola çıktım aaa bi baktım kazana geldim bu sayfada resimlerini gördügüm araçlar ve sahipleriydi kullananlar sanırım biraz üşümüşe benziyolardı
hele siyah bi cj5 (cj5 bölemi yazılıyo bilmiyorum)ondaki arkadaşları baya üşümüş gördüm karşı şeritten
tam gaz gidiyodu buguluydu camları, bide 81 plakalı beyaz suzikiyide en son kızılcahamam soguk su ormanında gördüm ;D hafızam iyidir resimler işlemiş beynime artık , neyse lafı uzatmayım işallah bidakine bende katılmak isterim ama karavanın gidebilecegi yol olursa sevinirim benim cadırım filan yok çünkü hem karavanı getirirsem iyi olur galiba elektirik,sıcak su,aydınlatma olsun ıvır zıvır olsun bütün mazemeler genel olarak var bende enazından üşüyen arkadaşlar girer ısınır içine ;D görüşmek üzere herkeze selamlar.