Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,146

28 Aralık 2008 Pazar Günü nerede Off-Road yapalım

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

Nereye gidileceğine Perşembe günü karar verilmiş olacak ve konusunu açacağım :smiley: Dil sürçmesi yok Şekercim, etkinlik tarihi 28 Aralık Pazar günü :smiley:

Etiketler

ok şimdi anlaşıldı :smiley: teşekürler zerrin

ilyasfb' Alıntı:
mrb.arkadaşlar öncelikle bir süredir sayfanızı ve etkinlikerinizi yakından takip etmekteyim(1haftadır yani :smiley: ) buda ilk yazım bu sayfaya zerrin le tanıştık hatta( canlı olmasada yani ) :smiley: bu vesileyle HEPİNİZE SELAMLARIM BENİDE ARANIZA KABUL EDERSENİZ SEVİNİRİM.
Bende ışık dagı etkinliginize katılmak isterdim ama geç haberim oldu pazar günü yapmam gereken işler oldugundan katılamadım,fakat şunu sölim gerçekten macerayı seven paylaşımcı arkadaşlar oldugunuzu gördüm (hatta aracı olmayan arkadaşlarıda araçları müsait olan arkadaşların onlarıda almak istemesi hoşuma gitti) kamp ateşinin sadece bedenlerinizi degil yüreklerinizede bı sıcaklık verdigini gördüm sizleri tebrik ediyorum,işte kampçılık dosluk insanlık bu bence paylaşımların yürekten ve art niyetsiz oması işte en büyük güzelik bu sizlleri kutlarım.
son olarak şunubelirtiyim, erkekler neysede soguga filan dayanırlarda bayanların soguga karşı dayanmalarını gerçekten takdire şayan hele cadırda yatmak bu sogukta yürek ister bence, bide unutmadan söyleyim bende pazar günü ögleye kadar işlerimi haletim ögleden sonra kızılcahamam bolu istikametine karavanımıda takıp yola çıktım aaa bi baktım kazana geldim bu sayfada resimlerini gördügüm araçlar ve sahipleriydi kullananlar sanırım biraz üşümüşe benziyolardı :smiley: hele siyah bi cj5 (cj5 bölemi yazılıyo bilmiyorum)ondaki arkadaşları baya üşümüş gördüm karşı şeritten :smiley: tam gaz gidiyodu buguluydu camları, bide 81 plakalı beyaz suzikiyide en son kızılcahamam soguk su ormanında gördüm ;D hafızam iyidir resimler işlemiş beynime artık , neyse lafı uzatmayım işallah bidakine bende katılmak isterim ama karavanın gidebilecegi yol olursa sevinirim benim cadırım filan yok çünkü hem karavanı getirirsem iyi olur galiba elektirik,sıcak su,aydınlatma olsun ıvır zıvır olsun bütün mazemeler genel olarak var bende enazından üşüyen arkadaşlar girer ısınır içine ;D görüşmek üzere herkeze selamlar.

İlyas bey aramıza hoşgeldiniz :smiley:

mrb.arkadaşlar beni sıcak bi şekilde karşılamanızdan çok memnun oldum teşekürler( yazımda bazı imla hataları ve dil sürşmeleri yapıyorum genelde benide böle kabul edin ;D hatamız varsa affola )vaktim oldukça sizlere katılmaya çalışıcam görüşmek üzere selamlar

Bu güzel geziyi bizimle paylaşam Ankara'lı arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bakalım ne zaman buluşucaz :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Bu güzel geziyi bizimle paylaşam Ankara'lı arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bakalım ne zaman buluşucaz :smiley:

Uğur, buluşma için Ankara veya İstanbul yerine , Bolu civarlarında bir buluşma ayarlamak lazım, ocak sonlarına doğru böyle bir organizasyon yapalım, sadece bu iki il değil bolu çevresindeki illerden de iyi bir katılım olabilir.

Selamlar

Neden olmasın. Zaten düşüncemizde olanı programa alalım derim ;)

Evet Gezenbilir olarak düşündüğümüz kış kampı olayını gündeme almaya gerek var artık, yalnız 17 Ocakta Gezenbilir Ankara çıkartması olacağı için bu kampı şubat ayında yapsak daha iyi olacak :smiley:

Bu arada sarı Defender ne kadar şıkmış. İnsanın içi gidiyor. Kazasız günlerde kullanın.

IkDa-KaraglKamp146.jpg

ceranus' Alıntı:
Evet Gezenbilir olarak düşündüğümüz kış kampı olayını gündeme almaya gerek var artık, yalnız 17 Ocakta Gezenbilir Ankara çıkartması olacağı için bu kampı şubat ayında yapsak daha iyi olacak :smiley:

Şubat olursa ben % 100 katılırım, ocak hep terddütte kalacak.

Şubatta yaylalarda karda olur bol bol ;D

Jeep34' Alıntı:
Bu arada sarı Defender ne kadar şıkmış. İnsanın içi gidiyor. Kazasız günlerde kullanın.

Üzerindeki ekipmanı saysam sayfa yetmez ;D basitçe çift klima + Webasto + ön arka ARB locker + 20 litre hava tankı......... vs. vs. panzer mübarek ;D ;D ;D

O zaman şubat için prensipte anlaşalım ve yer belirleyelim ;) Gerçi şubattaki kar yoğunluğunda her araç yaylaya çıkamaz ama ;D

Jeep34' Alıntı:
O zaman şubat için prensipte anlaşalım ve yer belirleyelim ;) Gerçi şubattaki kar yoğunluğunda her araç yaylaya çıkamaz ama ;D

Araç sınırlaması koyarız gideceğimiz yere göre sıkıntı olmaz, Binek araçlar merkezi bir yerde bırakılır. Zerrin in Polo en yüksek sınıfta ona göre, karda Defender çekiyor ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR