Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,924

Bu Pazar Günü (13 Eylül) Kirmir'de Off-Road'a Ne Dersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    16
Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

Arkadaşlar sizleri fotolardada olsa görmek hoştu.Aranızda olasamda gönlüm sizlerleydi.Sevgileerrrr...

Etiketler

Tayfun Bey, çok iyi anlıyorum sizi, hepimizin çok üzüldüğü afeti yaşadık, akşam sizi görmeyince telefon ile aradık ama ulaşamadık, diğer etkinliklerimizde sizide aramızda görmeyi diliyoruz..

tayfun61' Alıntı:
Zerrin hanım;
katılamadığım için nasıl üzgünüm anlatamam fakat maalesef yaşadığımız sel nedeniyle hiç hesapta olmadan ortaya çıkan işler nedeniyle bu keyifli ortamdan mahrum kalıp sizlerin yanında olamadığım için çok da mahcubum, affımı talep ediyor diğer aktivitelere mutlaka katılabilmeyi temenni ediyorum. Saygılarımla....

Ferdanecim, çok erken ayrılmak zorunda kaldın gerçekten, biz sanırım 1.30 gibi ayrıldık Notte'den :smiley:

Yemek sonrasın da Kerim kızı ile, Eren'de Murat ve Kubilay ile birlikte katıldılar aramıza, çok da iyi ettiler :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Evet Zerrin,yine bu mekanda biraraya gelelim;Cihan Beyin bize ayırdıgı salon çok güzel ve sadece biz olduğumuz için de çok rahattı....Erken kalkmak zorunda kaldım ama aklım orada kaldı ;) .Resimleri uykulu olmama rağmen gelemeyenler merak ettiği için çok az ekledim...

Işıl,başka bir sefere görüşürüz canım;gelemeyenleri andık zaten...
şekerşey0606' Alıntı:
Arkadaşlar sizleri fotolardada olsa görmek hoştu.Aranızda olasamda gönlüm sizlerleydi.Sevgileerrrr...

Şekercim, keşke seni de aramızda görebilseydik, özledim seni de :smiley:

şekerşey0606' Alıntı:

OO ben işimi bitirip tekrar gelebilirmişim bile;siz otururken ben resim ekliyormuşum demekki...Ama mekan çok uygundu bu kadar oturmak için,sanki evimizdeymişiz gibiydik... Sonraki toplanmamızda o geceyi tümden boş bırakmam gerekiyor demekki ;)...
Tekrar Cihan Beye ve Azra Hanıma (sevimli kızlarına da tabii) teşekkür ederim,ayrılırken aceleden söyleyemedim...
ceranus' Alıntı:
Te
Ferdanecim, çok erken ayrılmak zorunda kaldın gerçekten, biz sanırım 1.30 gibi ayrıldık Notte'den :smiley:

Yemek sonrasın da Kerim kızı ile, Eren'de Murat ve Kubilay ile birlikte katıldılar aramıza, çok da iyi ettiler :smiley:

Çok keyifli bir geceydi,
Epeydir görüşemediğim dostlarla beraber olmak çok güzel
Defne de çok eylendi
1-2 saat kalırız derken gecenin 1 ini ettik.( Gezenbilir farkı insan ayrılamıyor. ;D )
Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Zerrin bu arada kirmir ile ilgili yani bir sayfa varmı.
Yağış geziyi etkiliyecekmi ?

Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği sayfamız açılmıştır arkadaşlar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39302.new#new

Alfonse' Alıntı:
Canım kardeşim Hakan,
Bende onu merak etmiştim, o tulumun botu çok küçük numaraydı... Senin ayaklar kaç numara ki, sığdı mı :smiley:
Alfonsecim,botların numarasını sormuşsun biraz geç gördüm maalesef ;D ;D ;D bunlar büyüktü;iki tane var.Senin küçük dediğin sanırım diğeriydi...

ferdane gül' Alıntı:
Ezan okunurken kimse gelmemişti daha....
Çok şık bir masa, güzel hanımlar aa bir de barkovizyon var. Güzel bir fotoğraf olmuş :smiley:

kaçırdık tüüh..
yokmu daha resim bukadarmı ???????
ne güzel sevindim eğlenmenize...

ferdane gül' Alıntı:
Olmaz mı ama özet resimlerdi onlar,devamı gelecek... ;)
bi tanışamadık sizinle ?istiyodum çok
zerrin kaburgasını incitmiş ilk tüh dedim ama ıyı dedı gorenler
büyük geçmiş olsun güzel zerrin ..nazarmıdeğdi yoksa ?

Evet Melinda,tanışmak kısmet olmadı,resimler çok etkili ama,görünce karşılaşmış gibi olacagımızı sanıyorum ;)
melinda' Alıntı:

melinda' Alıntı:

şimdi eve girdik biz öncü ekip alfonse ve ben gatada zerrini hastahaneye götürdük acile ama drlar bir şeyi yok offroada devam etsin birkaç güne kadar geçer demişler sonuç bir şey çıkmadı ama bizi çok korkuttu ahh zerrin ahhh hala arazide debeleniyor olacaktık bu saatte ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler