Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,773

Bu Pazar Günü (13 Eylül) Kirmir'de Off-Road'a Ne Dersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    16
Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

Size o zaman, iftarlık [:smiley:
quote author=nkurtkaya link=topic=38775.msg396122#msg396122 date=1252710883]
Sahur vakti yaklaşıyor, masa da ne güzel göründü... Acıkmışım galiba ;D
[/quote]

iftarlık.jpg

Etiketler

Mutfağa doğru gidiyorum ;D

Minikler bunu çizmiş arka taraftaki tahtaya ;D

100_5711.jpg

Bunlarda benim çektiklerim
100_5710.jpg

Miniklerin resminde kelebek var :smiley: Yavuz, Ufuk, Umut ve Kerim oradaydı değil mi? ;D ;D ;D

Üyelerden Cem Bey,Ağrı Dağı tırmanışının hikayesini, resimlerle bizle paylaştı....

Ağrı Dağı TırmanÄÃ

IMG_4684.jpg

IMG_4686.jpg

ufukozkan' Alıntı:
evet evet kelebekler ordaydi :D :D :D

ahahaha artık iyice rahatladınız, fotoğraflarla belgeliyorsunuz, cümle içinde sıfat olarak kullanıyorsunuz, süpersiniz ;D ;D

Çok güzel bir mekan olan Notte'de bizi harika bir şekilde ağırlayan Cihan'a ve ailesine, organizasyonumuza katılan tüm Gezenbilir Ailesi Dostlarına, Ağrı Dağı tırmanışını bizimle paylaşan Cem'e çok çok teşekkürler ediyorum, çok keyifli ve güzel bir geceyi hep birlikte paylaştık :smiley:

Sohbet çok güzel olduğu için Festivalimizin ve Işık Dağı Kampımızın fotoğraflarını paylaşmaya zamanımız kalmadı, bir daha ki yemekte paylaşırız artık, yeniden bir araya gelmek için bir nedenimiz olur ;D

Evet Zerrin,yine bu mekanda biraraya gelelim;Cihan Beyin bize ayırdıgı salon çok güzel ve sadece biz olduğumuz için de çok rahattı....Erken kalkmak zorunda kaldım ama aklım orada kaldı ;) .Resimleri uykulu olmama rağmen gelemeyenler merak ettiği için çok az ekledim...

ceranus' Alıntı:
Çok güzel bir mekan olan Notte'de bizi harika bir şekilde ağırlayan Cihan'a ve ailesine, organizasyonumuza katılan tüm Gezenbilir Ailesi Dostlarına, Ağrı Dağı tırmanışını bizimle paylaşan Cem'e çok çok teşekkürler ediyorum, çok keyifli ve güzel bir geceyi hep birlikte paylaştık :smiley:

Sohbet çok güzel olduğu için Festivalimizin ve Işık Dağı Kampımızın fotoğraflarını paylaşmaya zamanımız kalmadı, bir daha ki yemekte paylaşırız artık, yeniden bir araya gelmek için bir nedenimiz olur ;D
Zerrin hanım;
katılamadığım için nasıl üzgünüm anlatamam fakat maalesef yaşadığımız sel nedeniyle hiç hesapta olmadan ortaya çıkan işler nedeniyle bu keyifli ortamdan mahrum kalıp sizlerin yanında olamadığım için çok da mahcubum, affımı talep ediyor diğer aktivitelere mutlaka katılabilmeyi temenni ediyorum. Saygılarımla....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR