Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)
cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar 17-18 eylül tarihlerinde karadenize gidiyorum doğusuna yaylalara , katılmak isteyen veya böyle bir düşüncesi olan varmı ?
Alfonse' Alıntı:
Görüşelim bunu, hatta benzer bi konu paylaştık sizinle....
Koşularımı ayarlayabilirsem, ki sorun olacağını zannetmiyorum,
size katılamaktan müthiş keyif alacağım...
Cihan abi ile konuştum,
Karadeniz gezileri benim anladığımdan farklı olacakmış, yani benim tek başına yanına takılabileceğim bi ortam değil. Ailecek gidiyorlar ve kendileriyle ortak yol yapacak bi ekip olur mu düşüncesinde Cihan abi.... Bi daha ki sefere inşallah....
Sevgili Cem' in Ağrı dağı zirve sunumunu çok beğendim. Ağrı' nın heybetini görerek dinlemek muhteşemdi. Tırmanışla, dağla v.s. ile ilgili sorduğumuz sorulara yaptığı bilgilendirmeler için de ayrıca teşekkürler.
Sitede mesajlaşıpta, gerçekte görmediğim Umut ve Kerim ile tanışmaktan onur duydum. İkisinede güzel sohbetleri ve teknik paylaşımları için çok teşekkür ederim...
Ufuk abiyi, Sayın eşi Birgül ablayı, Yavuz abiyi ve çokçok hoş sohbet eşini yeniden görmek keyif verdi bana. Yavuz, keşke Duru' yu da getirseydiniz. Hayatımda gördüğüm en akıllı ufaklıklardan birisi. Yok böyle şeker bi cocuk ya.... Bize Discovery ve Defender kardeşlerin maceralarını anlatırdı ;D
Hakan bey kardeşim, seni aramızda görmek çok güzel, çok şıktın...
İftar yemeğinde bizleri ağırlayan Cihan beye ve Sayın eşleri Azra hanıma binlkerce teşekkürler. Çok güzel kızlarının saygılı ve çok iyi yetiştirilmiş oldukları da ilk tokalaşmalarından bile belli oluyor.
İşletmeleri inanılmaz temiz ve kaliteli, personel de çok kibar ve profosyonel. Gördüğüm kadarıyla sadece salatanın fotoğrafı var burada. Tabiki bütün menü içeriği şahaneydi. Ama ben ana yemeğe bayıldım. Nezaket kaygılarından dolayı tabağı sıyırmadım, pişmanım ;D
Cihan abi kadar tecrübeli ve profosyonel olmasam da bende otelciyim, ön bürocuyum. Bulunduğunuz sektör aynı olunca tabiiki bakış açılarınızda farklı oluyor. Gözünüz ister istemez olumlu, olumsuz detayları yakalıyor. Organizasyon veya konaklama ihtiyaçlarınızda "Notte Butique Hotel" ' i ısrarla tavsiye ederim.
Notte Hotel'in 450 kişilik balo salonu her türlü düğün organizasyon için hizmetinizde. Gala geceleri, konferans, seminer ve özel yemekler için ideal olan balo salonu üstün hizmeten tavizsiz kalitede.
100 ve 70 kişilik olmak üzere 2 restaurant, dünya mutfağından çeşitli lezzetlerini sunmakta.
Otelde çok şık döşenmiş 72 standart, 1 suit olmak üzere toplam 73 oda var. Münferit veya grup konaklama ihtiyaçlarınızda rahatlık ve güven içinde olacaksınız. Ayrıca araç lansmanları gibi organizasyonlarda kullanabilmek amacıyla balo salonlarına inen büyük yük asansörleri de mevcut.
Bu tür hizmet ihtiyacınız yoksa bile, web site' larını incelmenizi tavsiye edrim. Çok güzel...
http://www.nottehotel.com.tr
Bu çok güzel akşam için teşekkür etmeyi unuttuğum insanlar varsa lütfen kusura bakmasınlar...
Saygılarımla...
Sağlıcakla...