Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,765

Bu Pazar Günü (13 Eylül) Kirmir'de Off-Road'a Ne Dersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    16
Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

Ferdanecim;
dun gecegece görünce tabaktaki yiyecekleri canımı çektirdin
alıcağın olsun
gece gece atıstırdım:smiley:
kendınızı çekin arkadaşlar az var size dair...
iştah açmayın:smiley:

Etiketler

melinda' Alıntı:
Ferdanecim;
dun gecegece görünce tabaktaki yiyecekleri canımı çektirdin
alıcağın olsun
gece gece atıstırdım:smiley:
kendınızı çekin arkadaşlar az var size dair...
iştah açmayın:smiley:
Melinda ve diğer arkadaşlar,,,Bu resimlerle iştahınız açılıp bişeyler yiyorsanız,ana yemeğin resmi olsa ne yapardınız bilmem...Lafa dalıp yemeğin resmini çekmemem isabet olmuş o zaman...

Resim çekmeyi seviyorum ,ileride teknik bilgisini de alacağım ;) ...Sizi tanıdığıma bende çok memnun oldum ,ben teşekkür ederim...

Bizde sizi tanıdığımıza çok memnun olduk Ferdane Hanım.. Ayrıca foroğrafa ilginiz olması
çok güzel bu tür gezilerde herkes offroad'a meraklı olunca profesyonel çekimler eksik kalıyor...
sanıyorum elimizdeki makinelerde yetersiz kalıyor.. yok hafıza doluyor yok pil bitiyor falan..
sizin sayenizde bu eksiklikte giderilmiş olur.. bundan sonraki ilk offroad etkinliğinde sizin de aramızda
olmanız dileğiyle...

etezel' Alıntı:
Resim çekmeyi seviyorum ,ileride teknik bilgisini de alacağım ;) ...Sizi tanıdığıma bende çok memnun oldum ,ben teşekkür ederim...

Bizde sizi tanıdığımıza çok memnun olduk Ferdane Hanım.. Ayrıca foroğrafa ilginiz olması
çok güzel bu tür gezilerde herkes offroad'a meraklı olunca profesyonel çekimler eksik kalıyor...
sanıyorum elimizdeki makinelerde yetersiz kalıyor.. yok hafıza doluyor yok pil bitiyor falan..
sizin sayenizde bu eksiklikte giderilmiş olur.. bundan sonraki ilk offroad etkinliğinde sizin de aramızda
olmanız dileğiyle...

Kusura bakmayın olmaz...

Bi dahaki gezide Ferdane hanım direksiyon başında olacak, makine felan yok ;D Karar verdi.... ;)

( zaten mazeret arıyor direksiyonda off-road yapmamak için, ben foto çekcem der bu seferde ;D )

Anlaşıldı Alp Bey ben bu ufak ayrıntıyı kaçırmışım doğru söylüyorsunuz
biz fotoğraf ekibinden bir kişiyi takviye edelim bu iş için
Ferdane Hanımı off-road pilotu yapalım.
Ben pilotluk için biraz hızlı giriş yaptım galiba daha düz yolda doğru dürüst kullanamıyorum
(hoş bunun nedeni çevredeki şoförler ama neyse...) ama engebeli yolda ve suyun içinde kullanmak
çok daha zevkliymiş.....

etezel' Alıntı:
Anlaşıldı Alp Bey ben bu ufak ayrıntıyı kaçırmışım doğru söylüyorsunuz
biz fotoğraf ekibinden bir kişiyi takviye edelim bu iş için
Ferdane Hanımı off-road pilotu yapalım.
Ben pilotluk için biraz hızlı giriş yaptım galiba daha düz yolda doğru dürüst kullanamıyorum
(hoş bunun nedeni çevredeki şoförler ama neyse...) ama engebeli yolda ve suyun içinde kullanmak
çok daha zevkliymiş.....

Yahu boşverin siz şehir içini....

Ne işiniz var kurtlar sofrasında, bırakın Mustafa uğraşsın şehir trafiğinde itle, çakalla.... :smiley:

Siz keyfinize bakın arazide.... Hem Off-Road' da düz gitmemek gerekiyor zaten... Artı, kafanıza göre iner çıkarsınız.... Fena mı?
Geçemediğiniz yerde de durur mangal yakarsınız ;D

Alfonse' Alıntı:
Kusura bakmayın olmaz...

Bi dahaki gezide Ferdane hanım direksiyon başında olacak, makine felan yok ;D Karar verdi.... ;)

( zaten mazeret arıyor direksiyonda off-road yapmamak için, ben foto çekcem der bu seferde ;D )
HAHA karar verdik,değil mi? :(

ferdane gül' Alıntı:
HAHA karar verdik,değil mi? :(

Siz tamam demediniz mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? veya, Yalan mı söylüyorum? ;D (evet) ;D Aşkolsun... ;D

Ne demek yalan asla öyle şey olur mu?Dediklerimizi tabiii hatırlıyorum ;) ...Tamam dediğime de hatırlıyorum maalesef ;) ...
Alfonse' Alıntı:
Siz tamam demediniz mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? veya, Yalan mı söylüyorum? ;D (evet) ;D Aşkolsun... ;D

kezban ganjavi' Alıntı:
Buarada Ferdane resimler çok güzeldi ellerine sağlık.
Teşekkür ederim ,Kezban;o ortam o kadar hoştu ki aklıma o anda çekip hemen eklemek bile geldi ;) ;ister istemez o anlar karelere sığdırılıyor :D
Diğeer etkinliklerde hep beraber olalım ama ....

Tahmin ediyorum, inşallah tabiki neden olmasın,bazen hesapta olmayan işler çıkıyor .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR