Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 409
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,017

En Çok Sevdiğiniz Zemin?

• Kullanılan toplam oy
    168

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009)

nautilus' Alıntı:
başardım dijimonu eklemeyi :smiley:

Hülya teşekkür ederim, Dicimonu Ayhan'ın dilinden kurtarırız belki :smiley:

Bu arada dikkatli dinleyince rot kolunun sesini duyar gibi oldum, sanki havalanıp yere konarken kopmuş gibi :-[

http://s643.photobucket.com/albums/uu154/nautilus2009/?action=view&current=offroadhaymana266.flv

Beklenen videolar nihayet geldi. teşekkürler.

murat bi tane daha geliyor, photobuckete yüklemek uzun sürüyor

bu bendeki son video, çocukların elinde değnekler var:smiley: ben burada yedeğiniz yok derken giyecek kastediyorum, çocukları değil...bir çift kuru çorap kalmıştı, Baranla Berkenin de birer ayakları ıslanmış.çaresiz çorabın bi tekini Baran giydi, bi tekini Berke.ismini hatırlayamıyorum ama bi bayan arkadaş ta bi çift çorap teklif etti sağolsun. o çamurda çok makbul bir teklif ama di mi :smiley:

http://s643.photobucket.com/albums/uu154/nautilus2009/?action=view&current=offroadhaymana145.flv

orman yolu videosu - zeynep'e teşekkür ederiz (galiba araç içinden tek video bu :smiley: sonraki geziler için ilham olsun)

"http://i665.photobucket.com/player.swf?file=http://vid665.photobucket.com/albums/vv18/kocero06/PICT0784.flv"

çok güzel videolar ama. beklemeye değdi. bidahaki sefere sakın cameranı unutma, tabi bol bol çorap almayıda :smiley:

Oguz bey muzik esliginde guzel oluyomus :smiley: Bizde sadece tangirti bam gum sesleri motor sesi filan :smiley: imrendim vallahi :smiley:

Hülya hanım, Ellerinize sağlık, Tekrar yaşamış gibi olduk. Bir dahaki sefere çoraplar benden. ;D

Alp bundan sonra her geziye geliyorsun, kameranla birlikte, ona göre ;D Anlatım "olay yeri tespit tutanağı" gibi olmuş ama güzel olmuş ;D İltifatların için çok teşekkür ederim , beni mahçup ediyorsun. 14 anahtar lafımı geri aldım. ;)

Sevtap , o sesi bende duydum gibi geldi, ama iyiki orada olmuş, araç denenmiş oldu, yolda olsa seni üzebilirdi, her işte bir hayır vardır.

Onur , o halat için sana "nano" demişlerse seni yemişler ;D iyikide yemişler çok işe yaradı. ;D ;D

Herkese tek tek, tekrar teşekkürler, sayenizde çok güzel bir gün geçirdim.

Selamlar

ufukozkan' Alıntı:
Oguz bey muzik esliginde guzel oluyomus :smiley: Bizde sadece tangirti bam gum sesleri motor sesi filan :smiley: imrendim vallahi :smiley:

doğrusunu isterseniz ben de sizin altınızdaki güçlü makineyle o çamurlara girip çıkmanıza imrendim.. :smiley:
uzun yolda sıkıcı olabilir ama.. parkurun tadını siz çıkardınız.. biz gıpta ile seyrettik sadece.. 10 cm.lik suyu geçip, offroad yaptık diye sevindik.. :D

nautilus' Alıntı:
http://s643.photobucket.com/albums/uu154/nautilus2009/?action=view&current=eren.flv
Resmi yarışta, yanlış hatrlamıyorsam, araçların en az yarısının kaldığı kapı burasıydı. Sonra kimse geçemiyor diye iptal edildi bu kapı...
Bravo Eren.....

hsbasar' Alıntı:
Bende Ayhan nerde, neden soylemiyor dogrulari diyordum.. :smiley:

Selam Sedat'çım, istemeyerek de olsa olaya dahil olmam gerekti:smiley:)

Sen de biliyorsun ki, "koyunun olmadığı yerde, keçiye abdurrahman çelebi derlermiş" :smiley:))

İhtiyar'a hürmetler..

Alfonse' Alıntı:
Niva çok başarılıydı.
Alması, bakması ucuz off-road aracı isteyenlere ısrarla tavsiye ederim.
Konforuda bence optimum düzeyde, yeter...

Niva' nın sahibi aracın motor perfonmasından pek memnun değildi.
O' na bişey hazırladım.....

hahaha abi süper olmuş eline sağlık :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR