Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 409
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,512

En Çok Sevdiğiniz Zemin?

• Kullanılan toplam oy
    168
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009)

Duble pidelermi dediniz ;D

Etiketler

Haymana252.jpg

Haymana253.jpg

Haymana254.jpg

Haymana255.jpg

Etkinliğimizin son kareleriydi bunlar, orman ve dağ yolu etabından asfalta çıkmıştık artık, oldukça zorlu olmuştu, ama çok da keyifliydi, öyle değil mi arkadaşlar ???

benim arabam ilk defa bu kadar çamur gördü...çok keyifliydi gerçekten, tekrar teşekkürler

Hülya hem aracın hem de çocuklar ilk defa çamurla bu kadar haşır neşir oldular, CJ den hiç inmediler, neşeleri yerindeydi, her zaman öyle olsunlar...

Arkadaşlar, masanın üzreinde duran pembe kılıfı içinde küçük termosum araçlardan birinde kaldı, hangi araçta ise rica etsem mesaj atabilirmisiniz.

S7302129.jpg

Eren ve Murata ayrıca teşekkür etmek istiyorum, eren aldı başına belayı, çocuklar ondan önce biniyorlar.ağızlarından düşmüyor valla Eren abi, Eren abi...Murat bizi mağaraya yürüyüşe götürdü, çocuklar Erenle gittiler biz de Muratla yürüdük.Mağara gezisi de çok hoşuna gitti çocukların, çok mutlu ve yorgun döndüler

Selamlar,
Biraz geciktim. Nette sorun vardı. Geç olsunda, güç olmasın :smiley:

Alfonse Haymana’ da ne yaptı?

Öncelikle keyiften, heyacandan kontrollünü kaybetti çok konuştu, herkes dinledi… :-X :-X

Bol keseden kahkaha attı :smiley: :D ;D yüksek perdeden, Allah ağlatmasın… :'(

Çok soru sordu ??? çok cevap aldı… :-*

Zj’ yi bayağı bi tanıdı :eek: ama biliyor ki, sonu yok…

Çok teleşlandı Zj’ sine bişey olursa diye :-[ hiç bişey olmadı…:D

İlk kez bu kadarcıkta olsa off road yaptı ::smiley: İnsanlık için küçük, Kendisi için büyük adım attı!...

( ??? Artık bana da çamur bulaştı ??? )​

th_AlpZjNis09Haymana.png

Çok güzel insanlar tanıdı :smiley:, beklide tanındı 8). ( Tanındıyı bilemem, zaten kafiye tutuyor diye yazdım… ;D)

Forumdaki üslubunun antipatiye sebep olduğunu duydu :-* Dostça tavsiyeleri dinledi, aldı ;) O anda Ok! demiş olsada, hemen sonrasında vazgeçti :smiley:
İlgili konu hakkında düşünecek. Yaniiiiii; bakarız… :D

Yazdıkları dikkatli okunmadığı için Lr küçümsüyor gibi tanınmıştı, ama külliyen yanlıştı :mad: Moderatör Yavuz bey ve Disco’ suyla tanıştı :eek: Çarpıldı ( Disco’ ya :smiley: ). Onurlandı… :smiley:

Resmi off- road yarışıyla ilgili konuda etaptaki derede hamamlardan gelen pis su akıyor demişti ;)
Sabah, yola çıkmadan da konuya ilk Alfonse yazmış, Mangal telimi paylaşmam demişti ;D
İki yerde kalıp çekildi, İkiside; “o derenin içinde” :-X
Kömür ve mangal teli eve gelince arabadan çıkmadı :-X
Dersini aldı, şimdide ediyor ezber.

.................................

Arkadaşlar, bana yardımcı olan, her şeyden önce arızalarımı ( adım 14’ e çıktı, daha da inmez, bunun 46' ya kadar yolu var ) anlayan, bana yardımda limit tanımayan Ozan’ a, Eren’ e binbir teşekkürler. Söz bira ısmarlancak bidakine... :smiley: Hatırlatın ama, benim aklıma güven olmaz… 46 vaaar ;D, 14 vaaarrrr ;D……..
( Gerçi ilk kalışım Eren yüzünden oldu ama :mad: :smiley:, ben ona biyer tarif ettim ;) O anda benim aracım arkasında biyerlere denk geliyordu orası. Konuştuk, anlaştık, söz verdi. O tarif ettiğim yere batıracak kendini, ödeşicez ;D Anladın sen o tarif ettiğim yeri Eren’ cim. Pis sulu derenin içinde gelgel geçersin demek kolay :smiley: Sonra bide diyoki; “ben senin kendine güvenin gelsin diye yaptım” . Sağollll yaaa.. :( ;DŞaka, şaka; biliyorsun…. ;D)

:smiley: :smiley: :smiley: Sevgili Eren ve Ozan; Geziye Efes sporsorluğunda katıldılar :smiley: :smiley: :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]​

Ufuk beyi ve Hakan beyi tanıdığıma çok sevindim. Mavi CJ inanılmazzzzz…

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]​

HymnaNis09UfukBy.jpg

HymnaNis09UfukBy2.jpg

ErenHymnaNis09Efes.jpg

OzanHymnaNis09Efes.jpg

HymnaNis09UfukBy3.jpg

:smiley: Ufuk beyin Cj’ sinin beni dereden çıkaran tamponu :smiley:

[attachment=1]​

Tüm gezide bana eşlik eden Emrah beyden ve nişanlısı Sibel hn.’ dan onları ayrı bıraktığım özür dilemek isterim. ( Artı; sabah çorbalarını bile ısmarlamadım :smiley: ) Arka koltuklarım yoğun bi haftasonu mesaisi geçirmişti ve izinli oldukları için geziye katılamamıştı :smiley: Tek misafir koltuğumda Emrah beye kısmet oldu. Umarım sizi yeterince iyi ağırlayabilmişdir Emrah bey. Sizleri tanımak çok güzeldi. Görüşeceğiz……

Sevtap hn.’ ın Pajerosunun Ankara yolunda direksiyon problemi yaşadığını öğrendiğimde kahroldum. Tam parkur alanından ayrılırken Pajerodan kayış sesi duymuştum. Hatta bunu Emrah bey’ ede ifade ettim ama, yeni bakımdam/tamirden çıkan bi aracın sorun yapmayacağını düşündüm, bida işgüzarlık gibi olur diye söylemedim. Sorun kayıştan değilmiş ama benim şom ağzım yüzünden oldu diye de düşünmeden edemiyorum.
Bu arada, Sevtap hn. hem yengeç, hemde akrepmiş. Dikkatli olmak lazım! :smiley: Ama iyiye bişey yapmazlar, zaten yengeçten zarar gelmezde ( ben yengeçim :smiley: ), akrep’ i bilemem.:smiley:

Sibel hn., Emrah bey, Sevtap hanım, Dicimon...

[attachment=2]​

Metehan - Oğuzhan Maden; baba - oğul ekibine aracımı pis dereden Mercedesleri ile çekip çıkardıkları için teşekkürler.
( Eren arkadaşımız kendime güvenimin gelmesi için beni batırmış oraya :smiley: Ne biliyim, öyle söyledi, canı sağolsun, ne diyim.. :smiley: )

[attachment=3]​

Zerrin hn.;
1 2 haftadır başınızın etini yiyordum sticker diye. Tam alıcaktım bi 10 lira çıkışmadı. Ama karizma felan kalmamıştı zaten, bişey olmaz :smiley: Her şey çok güzeldi. Yüz milyon Teşekkür…

[attachment=4]​

ErenHymnaNis09Mersedes.jpg

ZerrinHnHymnaNis09.jpg

HymnaNis09UfukBy4.jpg

ErenHymnaNis09SevtpSibelErkan.jpg

Başta söyledim ya, Eren' in tavsiye ve yönlendirmelerini dinleyip gezinin başlangıcında pis derede kaldım diye :smiley:
Ahım mı tuttu ne?
Eren' de battı, Hem de nasıl batma! Ama ben duydum Eren' le Ozan fısır fısır konuşuyorlardı, "abi batalım, yer bulalım" felan diye :smiley: Çok eğlendiler ama.
Bi ara Eren kapıyı açmış, hem tekerleğe bakıyor, gülüyor, hemde hafif hafif gaz verip dönen çamurdan tekerleğe bakıyordu. Ama hiçibiri Ergun beyin İst' da Cj' sine topladığı çamur gibi olamadı.... :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]​

ErenHymnaNis09(2).jpg

ErenHymnaNis09(3).jpg

ErenHymnaNis09(4).jpg

ErenHymnaNis09(5).jpg

ErenHymnaNis09.jpg

Ozan bey kardeşim,
her şey için yeniden teşekkür ederim,
Ankara' ya dönüşte arkandaydım. Senden dökülen çapur toplarının arasında slalom yaptım... ;D

[attachment=1]

[attachment=2]​

OzanHymnaNis09 (2).jpg

OzanHymnaNis09.jpg

Alfonse' Alıntı:
Bu arada, Sevtap hn. hem yengeç, hemde akrepmiş. Dikkatli olmak lazım! :smiley: Ama iyiye bişey yapmazlar, zaten yengeçten zarar gelmezde ( ben yengeçim :smiley: akrep’ i bilemem :smiley:

Doğru tesbit Alp ;)
Seninle tanıştığıma memnun oldum :smiley:

ayhanisler' Alıntı:
Sakalımız da yok dolayısıyla kimse sözümüzü dinlemiyor :smiley:))))
Al bir HILUX keyfine bak yahuuuu:smiley:)))

Valla nazar değdi Ayhan ama Alp'in değil :smiley:
Dicimon, otoparktan çıkarırken otelin koruma görevlileri, civardaki taksici arkadaşlar ve en son da et aldığım kasapta yoğun ilgi ve iltifat gördü...
Ben o sırada içimden "ne olur Maşallah deyin" diye mırıldandım ama nafile :-\
Puan hanene -1 işlendi Ayhan İşler :D :D

Hülya ne yaptınız Dicimonun görüntülerini, RTÜK'e mi takıldı ;D ;D

Ozan ve Eren' in kurtarılma operasyonu...

Yavuz bey ve Disco' su olmasa Ozan ve Eren ne yapardı acaba :smiley:

:smiley: Heralde bana güvenip daldılar balçığa :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]​

HymnaNis09rescue3paint.jpg

HymnaNis09rescuePaint.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri