Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 409
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,017

En Çok Sevdiğiniz Zemin?

• Kullanılan toplam oy
    168
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009)

Alfonse' Alıntı:
Ozan bey kardeşim,
her şey için yeniden teşekkür ederim,
Ankara' ya dönüşte arkandaydım. Senden dökülen çapur toplarının arasında slalom yaptım... ;D

[attachment=1]

[attachment=2]​

bişey değil her zaman

uyarı !!!
araziden sonra cj nin arkasından gidilmez :smiley:

Etiketler

ÖNCE
CIMG0979.jpg

SONRA :D :D :D
GetAttachment.jpg

Ozan, senin CJ yıkandıktan sonra nasıl da masumlaşmış öyle, çamurlu olan agrasif halini biliyoruz biz şaşırdım  :D

Videolar çok güzel gerçekten ellerinize sağlık hepinizin, teşekkürler bir kere daha, bundan sonra video çekimlerine ağırlık vereceğim bende :smiley:

:smiley: çamura batmış masum cj
evet zerrin abla video çekelim.
benim hiç videom olmadı biliyorrrrmussssunnnn :D

ozan bi dahaki sefere senin de videonu çekerim...benim çocuklar erenin cjde, ben onların peşinde en çok erenin videosu var...

Ozan aktivasyonlarını göz önünde gerçekleştirmiyorsun sanırım, karelerde de çok sınırlı varsın, bundan sonra hep gözümüzün önünde debelen :D

nautilus' Alıntı:
ozan bi dahaki sefere senin de videonu çekerim...benim çocuklar erenin cjde, ben onların peşinde en çok erenin videosu var...

bir dahakine çocuklardan birini ben alıyım ozaman :smiley:

ceranus' Alıntı:
Ozan aktivasyonlarını göz önünde gerçekleştirmiyorsun sanırım, karelerde de çok sınırlı varsın, bundan sonra hep gözümüzün önünde debelen :D

tamam ayrılmam bir daha gözünüzün önünden :smiley:

ozanyur' Alıntı:
bir dahakine çocuklardan birini ben alıyım ozaman :smiley:
biri kurtarmaz beş taneydiler :smiley:))))))))))) eren baya bi staj yaptı zaten...şaka bi yana ben olanaklar dahilinde çekim yapıyorum...

nautilus' Alıntı:
biri kurtarmaz beş taneydiler :smiley:))))))))))) eren baya bi staj yaptı zaten...şaka bi yana ben olanaklar dahilinde çekim yapıyorum...

:smiley: paylaşırız erenle
:smiley: bende şaka yapıyorum, fotoğrafmış videoymuş bilgisayarda o kadar çok varki nasıl depolayacağımı düşünüyorum. benim için önemli olan orda sizlerle beraber attığımız stres
tekrardan herkese teşekkür ederim çok eğlendik biz gezide CJ bile keyiflendi. :smiley:

çok güzel bir etkinlik olmuş, çok eğlenmişsiniz,paylaşım için teşekkürler.

nautilus' Alıntı:
http://s643.photobucket.com/albums/uu154/nautilus2009/?action=view&current=offroadhaymana146.flv

Dicimon'un hakkını vermişsin, Ankara yaramış Dicimon'a :smiley:

herşey çok güzeldi katılan herkese teşekkürler..

Eren ve Ozan beni yanlış anlamayın sadece sizin güvenliginiz için
gezide akslara zarar vermiş olabilirsiniz poryaları söküp aks ları ÇATLAK TESPİT SPREYİ(DEVELOPER) ile kontrol ederseniz çok iyi olur olmadık yerde kırılıp üzücü sonuçlar olmasın diye
benimkisi sadece bir tavsiye bu konu hakında yorum yapılmasa sevinirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR