şekerşey0606
Kamp II
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)
Fatih fotoların herzamanki gibi çok hoş..
Fatih fotoların herzamanki gibi çok hoş..
Geçmiş olsun Acil şifalar diliyorumceranus' Alıntı:Arkadaşlar bu pazar yapmayı planladığımız Işık Dağı Trekking Programını, babamın rahatsızlığı nedeniyle yapamıyorum, kusura bakmayın....
Birkez daha mı düşünsem bu konuyu acaba ;Dtugsan75' Alıntı:Yapın yapın,ben antrenmansızlıkdan Zerrini trekingden erken döndürdüm.Maşallah tavşan gibi bıraksak bütün Boluyu dolaşacaktı.Gece yürüyüşü bile yaptı. ;D ;D ;D
geçmiş olsun Zerrincim...Acil şifalarceranus' Alıntı:Arkadaşlar bu pazar yapmayı planladığımız Işık Dağı Trekking Programını, babamın rahatsızlığı nedeniyle yapamıyorum, kusura bakmayın....
ceranus' Alıntı:Arkadaşlar bu pazar yapmayı planladığımız Işık Dağı Trekking Programını, babamın rahatsızlığı nedeniyle yapamıyorum, kusura bakmayın....
ceranus' Alıntı:Arkadaşlar bu pazar yapmayı planladığımız Işık Dağı Trekking Programını, babamın rahatsızlığı nedeniyle yapamıyorum, kusura bakmayın....