Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,884
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

efenim efenim ? ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

Mustafa Abi, bu hafta Eymirde balık ekmek yiyelim diyoruz , sen olmadan olmaz ama ne yapalım artık...

sustum sustum bu mesajı bekliyordum işte..
tamam mustafa abi rahat olsun herkes. benim araç kurtarır hepinizi
;D ;D

ceranus' Alıntı:
Mustafa Abi, bu hafta Eymirde balık ekmek yiyelim diyoruz , sen olmadan olmaz ama ne yapalım artık...

Sevgili Zerrin bu hafta gerçekten benden hayır yok ama sizlere afiyet olsun

MKG

Çok sağol Mustafa Abicim, senin kulakların bol bol çınlayacak

Arkadaşlar 11 Ocak için Eymir Etkinliği başlığı açılmıştır, lütfen isimlarinizi listeye eklermisiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22674.new#new

Yolunuz açık olsun bendende ümit yok, iyi eğlenceler.

Tüühhh Mustafa Abi yok, Yavuz yok

zerrinciğim benimde bu haftaki hiç bir etkinliğe katılma şansım yok maalesef biliyorsun ufaklık istanbulda ngeliyor

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

Çiğdem yok Ben Eymir linkine yoklar listesi açayım daha iyi olacak hehehe

gene başlamış 4 5 kişi olmuşsunuz üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

benım gelmem de ımkansız. onumuzdekı hafta da gecsın ondan sonra afrikaya bile gelirim ama.. hatta bi kış kampı 2 de olabilir

mrb.bende %90 gelemiyorum aracım sanayide onla ugraşcaz bu hafta sanırım iyi eglenceler ışıl bak bu sefer satış falan yok ;D ;D ;D direk söledim gelemicemi lütfen yani ;D

fastjunkie' Alıntı:
benım gelmem de ımkansız. onumuzdekı hafta da gecsın ondan sonra afrikaya bile gelirim ama.. hatta bi kış kampı 2 de olabilir
Onur boşver senle Bilkentte piyasa yaparız bu hafta sonu...Kaldırıma felan çıkarız offroad misali ;D ;D ;D

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

kabzımal pikabı ile de ne piyasa yapılır ama

ceranus' Alıntı:
Tüühhh Mustafa Abi yok, Yavuz yok

Sevgili Arkadaşlar benim bu haftam gerçekten yoğun, sonraki hafta Atamızı ziyaret, yaşadığımız ortamda çok anlamlı özel ve güzel olacak, sonraki hafta UMUT u elimden kimse kurtaramaz gelemesse ben oturduğu apartman katına kadar mecburen Defenderl la çıkacağımmmmmmmmmmm

fastjunkie' Alıntı:
sustum sustum bu mesajı bekliyordum işte.. tamam mustafa abi rahat olsun herkes. benim araç kurtarır hepinizi ;D ;D

Sevgili onur baktık kurtamıyor açar barı keyfimize bakarız

umutcelikel' Alıntı:
Onur boşver senle Bilkentte piyasa yaparız bu hafta sonu...Kaldırıma felan çıkarız offroad misali ;D ;D ;D

Umuuuuutttttt

Ben Umutun sonunu hiiç iyi görmüyorum ;D ;D

Hava kaçırmasın ARB boruları?? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:
kabzımal pikabı ile de ne piyasa yapılır ama
Yok zaten Honda Civic şirket otosu ile yaparız piyasayı ;D ;D ;D
I luv Japan....

SON KONULAR - FORUM