Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,806
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

ceranus' Alıntı:
İşte gerçek İngiliz ;D
.... utanacak bişey yok ben oradan vinçle çıktım

zerrinciğim ingiliz beyefendileri böyle oluyo demmeki eksisinide kibarca kabullenir

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

kerim abi ingilizler çaylarına süt katıyolar değilmi :smiley: 5 çayında

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

puhaaahaaa çok üstüne gitmeyelim yavuz abimin yaa arabasına almayaak beni sonra :smiley:

Çiğdem sen yine guruptan birinin arabasına binip gidersin.
Beni vinçlemezse ben ne yaparım bilemiyorum.;D

kerim abi o zaman senin araba için geçenki teklifim gene geçerli olur :smiley:

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

bi maaşımdı teklif :smiley: puhaaaaaaaaaa :smiley:

İlk arazide İngilizlerden kaçamazsam o da etmiyecek gibi.;D

kerim abi seni pojero kaç modeldi tüp varmı

1999 .
tüpsüz zaten yürümez o araç.
sen niyeti bozdun galiba.;D

yani ben benzinlimi tüp taltırdınmı demek istedim hayır etkinliklerde ucuzakapatabilirsem diyom :smiley: bideburda sorumlu hekimim de yani patronum bi sor dedi

hani yok ben gene 1 maaşı veririm gene bedavaya gitmesin canım :smiley:

Ankarada satılan bir çok Mitsubishi den haberim var.
Olmasa bile Şeref var.
Alırken çok dikkat etmek gerekiyor.
Patron almayı düşünürse elimden gelen her türlü yardımı yaparım.

o zaman gelelim benim teklife bi daha ki etkinlik ne zamanki senin durumu bi değerlendirelim :smiley: puhaaa

benim maaşda kurtarmaz zaten senin en azından onu vereyim

discovery-V8' Alıntı:
6 Aydır Umutu kovalıyoruz ama çok çevik kenardan köşeden kaçıp gidiyor, yanlız bu defa MKG sinirlenmiş, ARB nin hava hortumuyla boğabilir Umutu ;D

Evveeet Arkadaşlar bu hafta benden hayır yok, gelecek hafta Anıtkabir gezisi var, sonraki hafta 24-25.02.2009 haftası bu işi çözelim, muhtemel bizim vinçlerde bizi kurtamaz, gireceğimiz yere vinçde girmez havalar düzelene kadar arabaları bırakırız kafamız da rahat eder, UMUT un araba yaza kadar kalır artık (oh olsunnnnnnnn)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR