Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,800

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

valla burası kızıştı mgk ve onur arasında sağlam bi çekişme olacak bu kerim abinin yaşasın japon kardeşliğine dönmesin :smiley: çekişeceğiz diye lank diye ikinizde şaftları dağıtmayın :smiley: ikinizi birden kurtarmak zor olur mustafa abi senin defender apartmanada çıkıyomu yahuuu :smiley: bizim asansöler bozulunca senin defenderı ödünç alayım malum 9. kattayız :smiley:

pardon ben karıltırdım onur yerine umut olacaktı düzeltiyorum onur yerine umut olacak :smiley:

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

umutcugum merdivenler işte normal eğimde sanırım 45 derece eğimi ama merdiven arası geçişler dar biraz oraları nasıl geçirirz bilmiyorum uçabilme yeteneği kazanırsaa belki olabilir :smiley:

neyse umutcugum ben yatıyorum yarın devam edelim hehe çünkü ben uykumu alamayınca kendimden nefret eder oluyorum hergün erken yatıp 8 saat uyuma sözü veriyorum kendime ama alışkanlık işte hiç beceremiyorum bugn 1 kaç saat erken yatayım bari

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

umutcelikel' Alıntı:
valla çido, çıkmasına çıkar ama merdivenler biraz dikse aks kırabilir yada arbler hava kaçırabilir ;D ;D ;D

Umut sen biyerden kaynak makinası bul lazım olacak. ;D

mkg da vardır ;D

çido ne yaptın yahu biz de haddimizi biliriz , adam hayatını vermiş bu işe biz daha yeni yetme olarak kafa mı tutucaz daha neler :smiley::smiley:

Vardır ama vermez zannımca , bendede var bende vermem, kendi böldüğümüz şasiyi bide bizmi tamir edicez ;D

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

mitsubishi servisi dört gözle bu kapışmayı bekliyor.;D
senin şasiyi bölemezler dakarda kullanılan şasinin aynısı dediler.
aynadan baktığımda ellerini ovuşturup,krizi atlattık gibi bişiler sölüyorlardı.;D

Herkese günaydın :smiley: Umut sanada ayrıca günaydın :D

sanada günaydın mustafa abi umut ayrıca sanada günaydın :smiley: puhaaa

Herkese benden çay :smiley:

Hayırlı günler ve günaydınlar olsun. çalışanlara verimli ve huzurlu mesailer dilerim.

sağol fatihciğim günaydın sanasda huzurlu mutlu mesailer sen gelmeden çayın geldi :smiley:

Madem öyle çay gelemedi fotosu gelsin idare edelim. :smiley:
Çiğdem teşekkür ederim temennilerin için sağol :smiley:

[attachment=1]
Alıntı : www.rizede.com/Rize/cay/c.jpg

benden de simit çay ve peynir... günaydın herkese...

cay-simit.jpg

oohhhhh yaa valla canım nasıl şimdi simit peynir çay istedi öğleyemeğine kızılayamı gitsek ne simit peynir için :smiley:

Bir akşam yoktum ortalık yine darmaduman olmuş, ne bu kırmalar, kaynak makinalar, neler oluyor yawws ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

SON KONULAR

Geri