discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)
efenim efenim ? ;D
efenim efenim ? ;D
sustum sustum bu mesajı bekliyordum işte..MKG' Alıntı:Evveeet Arkadaşlar bu hafta benden hayır yok, gelecek hafta Anıtkabir gezisi var, sonraki hafta 24-25.02.2009 haftası bu işi çözelim, muhtemel bizim vinçlerde bizi kurtamaz, gireceğimiz yere vinçde girmez havalar düzelene kadar arabaları bırakırız kafamız da rahat eder, UMUT un araba yaza kadar kalır artık (oh olsunnnnnnnn)
ceranus' Alıntı:Mustafa Abi, bu hafta Eymirde balık ekmek yiyelim diyoruz , sen olmadan olmaz ama ne yapalım artık...
Onur boşver senle Bilkentte piyasa yaparız bu hafta sonu...Kaldırıma felan çıkarız offroad misali ;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:benım gelmem de ımkansız. onumuzdekı hafta da gecsın ondan sonra afrikaya bile gelirim ama.. hatta bi kış kampı 2 de olabilir
ceranus' Alıntı:Tüühhh Mustafa Abi yok, Yavuz yok![]()
fastjunkie' Alıntı:sustum sustum bu mesajı bekliyordum işte.. tamam mustafa abi rahat olsun herkes. benim araç kurtarır hepinizi ;D ;D
umutcelikel' Alıntı:Onur boşver senle Bilkentte piyasa yaparız bu hafta sonu...Kaldırıma felan çıkarız offroad misali ;D ;D ;D
Ben Umutun sonunu hiiç iyi görmüyorum ;D ;DMKG' Alıntı:Sevgili Arkadaşlar benim bu haftam gerçekten yoğun, sonraki hafta Atamızı ziyaret, yaşadığımız ortamda çok anlamlı özel ve güzel olacak, sonraki hafta UMUT u elimden kimse kurtaramaz gelemesse ben oturduğu apartman katına kadar mecburen Defenderl la çıkacağımmmmmmmmmmm
Hava kaçırmasın ARB boruları?? ;D ;D ;D ;D ;D ;DMKG' Alıntı:Sevgili Arkadaşlar benim bu haftam gerçekten yoğun, sonraki hafta Atamızı ziyaret, yaşadığımız ortamda çok anlamlı özel ve güzel olacak, sonraki hafta UMUT u elimden kimse kurtaramaz gelemesse ben oturduğu apartman katına kadar mecburen Defenderl la çıkacağımmmmmmmmmmm
Yok zaten Honda Civic şirket otosu ile yaparız piyasayı ;D ;D ;DMKG' Alıntı:kabzımal pikabı ile de ne piyasa yapılır ama![]()