Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,795
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

efenim efenim ? ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

Mustafa Abi, bu hafta Eymirde balık ekmek yiyelim diyoruz , sen olmadan olmaz ama ne yapalım artık...

MKG' Alıntı:
Evveeet Arkadaşlar bu hafta benden hayır yok, gelecek hafta Anıtkabir gezisi var, sonraki hafta 24-25.02.2009 haftası bu işi çözelim, muhtemel bizim vinçlerde bizi kurtamaz, gireceğimiz yere vinçde girmez havalar düzelene kadar arabaları bırakırız kafamız da rahat eder, UMUT un araba yaza kadar kalır artık (oh olsunnnnnnnn)
sustum sustum bu mesajı bekliyordum işte..
tamam mustafa abi rahat olsun herkes. benim araç kurtarır hepinizi
;D ;D

ceranus' Alıntı:
Mustafa Abi, bu hafta Eymirde balık ekmek yiyelim diyoruz , sen olmadan olmaz ama ne yapalım artık...

Sevgili Zerrin bu hafta gerçekten benden hayır yok ama sizlere afiyet olsun :smiley:

MKG

Çok sağol Mustafa Abicim, senin kulakların bol bol çınlayacak :smiley:

Arkadaşlar 11 Ocak için Eymir Etkinliği başlığı açılmıştır, lütfen isimlarinizi listeye eklermisiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22674.new#new

Yolunuz açık olsun bendende ümit yok, iyi eğlenceler.

Tüühhh Mustafa Abi yok, Yavuz yok :(

zerrinciğim benimde bu haftaki hiç bir etkinliğe katılma şansım yok maalesef biliyorsun ufaklık istanbulda ngeliyor :smiley:

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

Çiğdem yok :( Ben Eymir linkine yoklar listesi açayım daha iyi olacak hehehe :D

gene başlamış 4 5 kişi olmuşsunuz üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

benım gelmem de ımkansız. onumuzdekı hafta da gecsın ondan sonra afrikaya bile gelirim ama.. hatta bi kış kampı 2 de olabilir

mrb.bende %90 gelemiyorum aracım sanayide onla ugraşcaz bu hafta sanırım iyi eglenceler :smiley: ışıl bak bu sefer satış falan yok ;D ;D ;D direk söledim gelemicemi lütfen yani ;D

fastjunkie' Alıntı:
benım gelmem de ımkansız. onumuzdekı hafta da gecsın ondan sonra afrikaya bile gelirim ama.. hatta bi kış kampı 2 de olabilir
Onur boşver senle Bilkentte piyasa yaparız bu hafta sonu...Kaldırıma felan çıkarız offroad misali ;D ;D ;D

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

kabzımal pikabı ile de ne piyasa yapılır ama :(

ceranus' Alıntı:
Tüühhh Mustafa Abi yok, Yavuz yok :(

Sevgili Arkadaşlar benim bu haftam gerçekten yoğun, sonraki hafta Atamızı ziyaret, yaşadığımız ortamda çok anlamlı özel ve güzel olacak, sonraki hafta UMUT u elimden kimse kurtaramaz gelemesse ben oturduğu apartman katına kadar mecburen Defenderl la çıkacağımmmmmmmmmmm

fastjunkie' Alıntı:
sustum sustum bu mesajı bekliyordum işte.. tamam mustafa abi rahat olsun herkes. benim araç kurtarır hepinizi ;D ;D

Sevgili onur baktık kurtamıyor açar barı keyfimize bakarız :smiley:

umutcelikel' Alıntı:
Onur boşver senle Bilkentte piyasa yaparız bu hafta sonu...Kaldırıma felan çıkarız offroad misali ;D ;D ;D

Umuuuuutttttt

MKG' Alıntı:
Sevgili Arkadaşlar benim bu haftam gerçekten yoğun, sonraki hafta Atamızı ziyaret, yaşadığımız ortamda çok anlamlı özel ve güzel olacak, sonraki hafta UMUT u elimden kimse kurtaramaz gelemesse ben oturduğu apartman katına kadar mecburen Defenderl la çıkacağımmmmmmmmmmm
Ben Umutun sonunu hiiç iyi görmüyorum ;D ;D

MKG' Alıntı:
Hava kaçırmasın ARB boruları?? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:
kabzımal pikabı ile de ne piyasa yapılır ama :(
Yok zaten Honda Civic şirket otosu ile yaparız piyasayı ;D ;D ;D
I luv Japan....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR