Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,815
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

Biri Kamikazemi dedi.?

Ya bu arada ABD ye bir CB siparişi verdim . ABD den gelen PMR ların frekansları Türkiyede satılanlarla tutmuyor. Jeton yeni düştü CB nin tutarmı acaba.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

CB tutar ama AM/FM ayracı olursa daha iyi olur , olmazsada bişey olmaz.

Selamlar

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

Yok abi, çok sakin bir arkadaştı... Yerde sakindi..... bende anlamamıştım Defender Defender dedikleri bu mudur diye...

umutcelikel' Alıntı:
Hah işte ....Bizde onu konuşuyorduk. Şöför HARDmıydı bakabildin mi abicim? ;D ;D ;D

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Biri Kamikazemi dedi.?
kerim abi suzikinin tirmanis videosunu hala bekliyorum sende oldugunu sylemistinn:smiley:
bir iki debelenme videosu var ama ciktiginida gorelimm lutfen ;D

Bende de debelenme videosu var .çıkışı kaçırmışım.
istersen yükleyeyim.

Jeepcj7' Alıntı:
Yok abi, çok sakin bir arkadaştı... Yerde sakindi..... bende anlamamıştım Defender Defender dedikleri bu mudur diye...

Orkun sen uzaktan gazel okuyorsunda, Umutun koordinatlar bende var 10-15 km uzağımda, gece bağlar çekerim benim kapının önüne japon takozunu , zaten benim ufaklık bayılıyor o takoza tövbe vermez geri ;D ;D ;D

Sizi bitiren yan sanayi akslar ve parçalar ;D
(inşallah)

Spitfire, Zero'lara karşı... aman dikkat güneş tarafından Mustang'ler gelmesin hepinizi indirirler ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Orkun sen uzaktan gazel okuyorsunda, Umutun koordinatlar bende var 10-15 km uzağımda, gece bağlar çekerim benim kapının önüne japon takozunu , zaten benim ufaklık bayılıyor o takoza tövbe vermez geri ;D ;D ;D
Hmmmm takoz ha???
Elbet 3 vakte kadar Disco biyerinden mekanik sigortasını attırır ve beni ararsın sen... ;D

Bende de debelenme videosu var .çıkışı kaçırmışım.
istersen yükleyeyim.
bence bu kadar debelenme yeter ;D
daha fazla utandirmayin benii

Bende öyle düşünmüştüm .
Yavuz yeterince koydu zaten.;D

JaponGnei.png

;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Hmmmm takoz ha???
Elbet 3 vakte kadar Disco biyerinden mekanik sigortasını attırır ve beni ararsın sen... ;D

;D ;D ;D Taksiye binerim artık, ingiliz olanını bulabilirsem ;D ;D

Bende öyle düşünmüştüm .
Yavuz yeterince koydu zaten.;D

Başka yoktu olanı koydum valla, utanacak bişey yok ben oradan vinçle çıktım ;D

günaydıın arkadaşlar ışıl jüri oluruz demişsin de biliyon izde 4 çeker yok boş hangisiyse ona biniyozz valla işimiz zor hangisine puan versek acaba :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.