Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,908
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

Çok teşekkürler, gerçekten çok güzeldir şu an Eymir Gölü :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

MKG' Alıntı:
ARB kilitlerle ilgili mekanik bir problem yaşamadım, yaşadığım sorunlar hava hortumları ile ilgilidir, ilk montaj aşamasında defransiyele giren hava hortumunu kısa bırakmam nedeni ile arazi şarlartlarındaki esnemelerde hava hortumunu rekordan çıkardı, bu sorunu hortumu biraz uzatmakla çözdüm, ortabereket köyü etkinliğinde yine hava ile ilgili bir sorun oldu yarın sabah bakıp problemi çözeceğim,

Detroit kilit kullandığımda en büyük sorun AKS kesme olayı idi, AKS kestiği anda dağda kaldın demektir.
ARB kilit de ise hava kompresörü ve hortumlardır ancak bunlar insanı dağda bırakmaz en azından. Hava hortumlarını muhtemelen bakır boru ile değiştireceğim ve sorun kökünden çözülecek :smiley:
Allah allah, sizin arabalar aks mı kesiyor?? Sıtreynçç!!! ;D ;D Ne hikmetse bu Toyotalar kesmezmiş aks maks...Bozuk herhalde...
Yok abi İngiliz çok akıllı olduğundan sigorta diye zayıf yapmıştır aksları, hani başka yer cortlamasın diye....Benim 300Tdi Defender sigortadan su tapasını patlattıydı ya, o hesap!!!! ;D ;D ;D ;D
İlk gezide Hilux ile batmamam lazım... ::smiley:

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

Mesele aks kesmesi değil cep kaşınması ;D ;D
Bir LR sahibi uzun süre arabası problem çıkarmaz ise hasta olur, problem çıkaracak bişey bulur takar ;D Ben 4 senedir detroit kullanıyorum daha hiç aks kestirmedim, hemde v8 motorla, nasıl kalktığımı sen biliyorsun. Ne hikmetse Umit ve MKG aksçıları aylığa bağlamışlar. Ama yeni aksları takviyeli kestirene ödül veriyorlarmış. Şanzıman dağılır yen içinde kalır ;D
Sende o toyotaya tak bakalım 33 lastik ozaman kesiyormu kesmiyormu beraber deneriz ;D Biryerde takılırsan yandın MKG seni ne yapacak bilmem artık ;D ;D ;D

Videolara Devam; Herşey İngilizler için hep güzel değildi, arkana bakmazsan çukura düşersin, Neyseki ingiliz kardeşlerim boncuk gibi dizilip voltranı oluşturdular, hemen beni çekip aldılar.
Çukura girerken çıkan sese dikkat , hasar: sıfır. , Bunu cherokee ile denemek isterdim ;D ;D ;D

http://s393.photobucket.com/albums/pp12/discoveryv8i/?action=view&current=discobump.flv

Devamını koymuştum zaten , Tekrar koyalım, Diğerini kaldırırız.

http://s393.photobucket.com/albums/pp12/discoveryv8i/?action=view&current=landroverkardesligi.flv

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

ARB problemi anlaşıldı :smiley: ARB problemi bulundu :smiley: webosta eksonuzunun yanından geçen hava hortumu eksoz sıcaklığından erimiş bugun vakit olmadı ama ccumartesi çözeceğim, patla umut !!

Köyde cuma, cumartesi güzel kar yağdı bu günde üzerine yağmur, arazi felaket olmuştur, önümüzdeki pazar bir terslik olmassa araziye girsek derim üzerine birde mangal yapsak derim, ne fotolar ne videolar çekilir !!!

Yağmurda bizde Eymir'deydik Mustafa abi, her yer tam batak kara dönmüş durumda, aslında güzel bir öneri sundun değerlendirelim diyorum, süperrrr olur Mustafa Abicim, mangalda olunca :smiley:

Düştüğüm Çukurdan intikamı MKG alıyor, 33" MT + Çift Kilit + Defender Gücü + MKG pilotajı = Çukur dümdüz ;D

http://s393.photobucket.com/albums/pp12/discoveryv8i/?action=view&current=mkgcikiscukur.flv

valla zerrin tekrar teşekür ederim hakkaten güzel bi gündü hoş gözlerimi açar açmaz bilgisayarı açtım va sen hadi gidelim deyince atladım bende müthişte oldu valla ama haftaya yaaa bensiz gideceksiniz valla hem sizin bu plana dahil olamayacam hemde beypazarı olayı yatıyo ben çatlayacam ortadan yahhhhhhhhhuuu

Barmen Onur ;D ;D ;D ;D ;D

http://s393.photobucket.com/albums/pp12/discoveryv8i/?action=view&current=M2U00106.flv

Rica ederim Çido, gerçekten güzel oldu Eymir, haftaya henüz belli değil ama sen neden yoksun?

cidowsky' Alıntı:
valla zerrin tekrar teşekür ederim hakkaten güzel bi gündü hoş gözlerimi açar açmaz bilgisayarı açtım va sen hadi gidelim deyince atladım bende müthişte oldu valla ama haftaya yaaa bensiz gideceksiniz valla hem sizin bu plana dahil olamayacam hemde beypazarı olayı yatıyo ben çatlayacam ortadan yahhhhhhhhhuuu

yeğenimin doğumgünü istanbuldan geliyorlar cümbür cemaat 1. yaşını kutlayacağız aşkımın büyük bi parti olacak :smiley: o yüzden gelemiyorum

onur bakıyorum çok hoşuna gitti bu klip:smiley:

Arkadaşlar Bugün Eymir Gölünde yaptığımız küçük yürüyüşün fotoğraflarının linki, lütfen izleyin ve yorumlarınızı yazın, teşekkürler ediyorum :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22484.msg173776#new

DİKKAT! Bu videolara göz atın..

th_1.jpg

th_2.jpg

th_3.jpg

th_4.jpg

ellerine sağlık ilyasfb.... :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
gazı açıp nos'u alınca cj zıplıyo ;D ;D ;D ;D

ilyas ellerine sağlık dünkü işin bumuydu yoksa :smiley: işim var dedin bugunde bunlarla karşılaştım :smiley:

İlyas çok güzel olmuş ellerine sağlık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,879
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR