Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,911
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

fatih resimlerine baktım şimdi cidden hepsi çok güzel ya ağzım açık baktım :smiley: valla tebrik ederim ben boşuna amerikadan makineyi beklemeyeyim senin makinede cidden süpermiş ee birazda tabi bakmayı görmeyi bilmek lazım

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

İlyas, videoları dörde bölünce iyi olmuş, ellerine sağlık Ortabereket etkinliğine geri döndük sayende :smiley:

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

mrb.herkeze teşekür ederim basit gibi gözüküyo ama günde ortalama 2 saat ugraşarak 1 haftada yaptım parça bul kes filimleri birleştir yazı fonu resim biton iş bida kasmıcam bu kadar ilk ve son olabilir bu, bunuda illa yapcam diyip kendi kendime gaz verince bitirebildim ;D :D KERİM abi seninde video vardı ama vinç kurtarıyodu kazrizmayı kurtarak die koymadım özelikle ;D ;D bide yazılarda biraz daha mizahi bişeyler katıcaktım ama hepinizi daha tam tanıyamadıgımdan hoşlanan olur hoşlanan olmaz die birazdaha düzeyli tuttum(yoksa mizahi malzeme çoktu yani) bu arada erenden haberi olan varmı onunda düşüncesini merak ediyom da :smiley: (ÇİGDEM pazar günü kendi işimle alakalı bişey vardı batıkente bi daireye bakmaya gitmiştim pazar günüde çalışıyom bazen o yüzden programlarada sondakka ya gelebiliyom yada gelemiyom bu gezidende gitmenize 1.5 saat önce haberim oldu ondanda kaynaklandı neyse zerrine ayrıca teşekür ediyorum bizaat telefonla aradı saolsun)

ilyasfb' Alıntı:
:D KERİM abi seninde video vardı ama vinç kurtarıyodu kazrizmayı kurtarak die koymadım özelikle ;D ;D bide yazılarda biraz daha mizahi bişeyler katıcaktım ama hepinizi daha tam tanıyamadıgımdan hoşlanan olur hoşlanan olmaz die birazdaha düzeyli tuttum(yoksa mizahi malzeme çoktu yani)

İlyas Kimsede karizma marizma kalmadıki çizilmesin, ben kendim dahil herkesi çekilirken de tepeye tutunmaya çalışıp kayarkende koydum. Mizah güzeldir , iş toplantısı yapmıyoruzki çok ciddi olalım. Yanlış ve yanıltıcı bilgi olmadıktan sonra problem olmaz, Takıldıkça hatalarımızı görüyoruz, mesela ben bidaha arkamda ne olduğunu görmeden geri gitmem ;D ;D

Ayrıca bu son olmasın devamını bekleriz, Elin deyince videolar daha keyifli izlenebilir olmuş. Ellerine sağlık

Selamlar

İlyas kardeşim videolar süper olmuş, ellerine sağlık :smiley:

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

ilyas valla hakkaten bi iki mizah katsaydın tam mizah programlarına yollanacak klip olurmuş :smiley: kimse sana kızmaz merak etme kerim abinin de dediği gibi kimse kızmaz en fazla arabalarla üstünden geçeriz o kadar :smiley:

yahu yavuz abiymiş öle söyleyem yavuz abi pardon yaaa ben işte şaşkaloz oldum bugun

MUSATAFA abi o gün pidemi ısmarladıgı için bi torpil geçicektim ama video yoktu yokuşu çıktıgı ;D ;D YAVUZ abi sendeki motor sesi hala aklımda enson arkada 3kişiydik bide ilk binişim offroad aracına araç başta daha bi yan yattı daha ilk rampa bide ulen bu araba bi yan yatarsa bunlar benim üstüme çöker die kapıyı kitledim biner binemez ;D ;D ;Dbi baktım herkez boş buldugu yeri tutmuya çalışıyo herkezin ilk binişimiş meger herkez 3.5 atıyo arabada ;D ;D birazda üşüdük oh dedim safari gibi yapcaz az ısınmış oluruz dedim diger engele takılmamız 1dk sürdü ;D ;D aklıma şu geldi biraz önce YAVUZ ABİ deki motor(bide vinç unutum karayoları ekibi gibi çalıştı çünkü alet) MUSATAFA ABİ deki tecrübe tesisatlar KERİM ABİ deki relax ve aracın tipindeki esnetik ve konfor 3 nü birleştirsek deli bi ATEL ÇIKAR MEYDANA bu hafta sonu bideneskmi herkez takımlarını getirsin ;D ;D ;D hıı unutmadan söyliyim ben yavuz abini araçtaydım bizim araç habire mola verdi 5km de bi durduk arabayamı bindik arabamı bize bindi anlamadım ;D ;D bide köyde kaybolduk yavuz abi bi laf dedi molanın birinde hatta halla gülüyüm aklıma geldikçe ;D ;D ;D molayla ilgili o biliyo ben sölemeyim ;D ;D ;D(ha bide cahiligime verin etkinlige giderken orda biriki yer var OYNUCAZ filan demiştiniz ama OYNICAZ demek arabayla oynucamız anlamına geliyomuş bende kartopu savaşı yapıcaz zanetim sıkı giyindim ;D ;D ;D hatta yolda söledim yavuz abiye bunu oda baya güldü bu denyolumu sizlede paylaşım dedim :p(yavuz abi ben sana mizah katmayım demiştim ;D ;D)

Çok güldüm İlyas, şu mola esprisinide patlatsan da biz daha çok gülsek ;D ;D ;D Bir de bu arada espri yapmaktan çekinme şurda biz bizeyiz zaten ;D ;D ;D

ilyas zamanla alışırşın şaka yapmaya daha rahat olmaya hakkaten şu mola olayını bizde istiyoruz ki gülelim vee benimde o gün çok canım çekti kartopu oynamayı ama baktım kimse oralı değil bende vazgeçtim sen şöle ucundan çıtlatsaydın en azından ben senle oynardım :smiley: hatta başkalarını taciz eder oyuna dahil ederdim :smiley:

mola olayını yavuz abiden izin alım sölerim çok mühim bişey degil canım ;D ;D

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

Yok yok sakın söyleme ;D ;D ;D

Kerimin Relax lığı çok iyiydi gerçekten, Ne içtiydin sen Kerim? Bidaha bende ondan içecem ;D ;D

Kerim daima relax Yavuz, bir şey içmesine gerek yok ;D

İçtikten sonra daha bir relaxtı valla imrendim ben açıkçası ;D

Ama seni hiç öyle göremedim, şu mola hikayesi de neyse bakayım ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yok yok sakın söyleme ;D ;D ;D

:eek: :eek: :eek: FLAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HABERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :eek: :eek: :eek:
ben söyliyim mola meselesini ama az rutuşlu bunada da bişey sormayın artık ;D ;D en son onuru kurtardık halatı çözdük onuruda öne aldık masus alınca meydan bize kaldı yavuz abide ilyas bi çiçek sulama operasyonu yapak dedi ;D ;D (rutuşlanmış hali)başka açıklama yok emirler büyük yerden ;D ;D ama biz kamer genci geçtik habire mola ;D ;D ;D bikeresindede başka çiçekçilerle karşılaştık bizden önce durmuşlar valla bahara o çiçekler çok verimli olcagını düşünüyorum çünkü herkez seracı çıktı yolda torslu arkadaşlar bile ;D ;D ;D basın toplantımız bitmiştir soru almıcaz sadece açıkladık saygılar :p

Ne var bunda canım, bizde çiçek toplamaya çıkıyorduk dağın başında Arda ve Çiğdem ile birlikte ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,879
Kayıtlı Üye Sayımız
166,666
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmedkocal

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.